Topicuri,Mesaje pe un rand!

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mar 1 Mai - 13:40

Buna ziua!

Am mai deschis odata acest topic,si tot nu m-am lamurit.
Deci,imi spune cineva cum pot face in genu asta?


Ma refer pe un rand si border Fericit ..


Ultima editare efectuata de catre SASAN. in Lun 7 Mai - 0:44, editata de 1 ori

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de Keir la data de Mar 1 Mai - 13:44

Încercați să citiți aici și să adaptați pentru versiunea phpBB3: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , schimbând clasele la codul CSS. A face cu ochiul

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mar 1 Mai - 13:54

Am incercat dupa ce mi-ai dat tu,adica am luat codul CSS si am schimbat eu numele .lastposts / .topics etc.. dar nu seamana deloc Fericit)

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de Keir la data de Mar 1 Mai - 13:56

Ne puteți arăta unde ați lucrat? Întradevăr este cam greu de făcut pentru phpBB3, pentru că nu dispune de template-uri...

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mar 1 Mai - 13:58

La acest cod:
Cod:
td.statscol div.aicim{
border: 1px solid #DDD;
background-color: #FAFAFA;
-webkit-border-radius: 7px;
-moz-border-radius: 7px;
border-radius: 7px;
margin-left: 5px;
margin-right: 5px;
}

td.lastcol div{
border: 1px solid #DDD;
background-color: #FAFAFA;
-webkit-border-radius: 7px;
-moz-border-radius: 7px;
border-radius: 7px;
margin-left: 5px;
margin-right: 5px;
}



Eu am schimbat doar:
Cod:
    .lastpost{
border: 1px solid #DDD;
background-color: #FAFAFA;
-webkit-border-radius: 7px;
-moz-border-radius: 7px;
border-radius: 7px;
margin-left: 5px;
margin-right: 5px;
}

 dd.posts, dd.topics, dd.views {
border: 1px solid #DDD;
background-color: #FAFAFA;
-webkit-border-radius: 7px;
-moz-border-radius: 7px;
border-radius: 7px;
margin-left: 5px;
margin-right: 5px;
}
Doar atat am stiut..

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de Keir la data de Mar 1 Mai - 14:02

Întradevăr este cam greu(aproape imposibil) de făcut pentru phpBB3, pentru că nu dispune de template-uri...

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mar 1 Mai - 14:05

Ok,am inteles. Mai astept cateva zile;poate stie cineva cum pot face in genu (subliniez: Nu vreau exact,vreau doar una sub alta si cu border) ! Iti multumesc Keir!

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de Omu la data de Mar 1 Mai - 18:58

Din cate tin minte, si nu gresesc, ti-am facut eu codul pe phpbb3 A face cu ochiul Si ti-am explicat ca nu se poate atat de usor sa pui un border in jurul fiecaruia.

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mar 1 Mai - 19:16

Pai am specificat omu'le,ca am mai deschis topicuri in legatura cu acest subiect dar nimeni nu m-a lamurit,daca se poate sau nu! Iar codul dat de tine nu mergea.

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de Omu la data de Mar 1 Mai - 19:19

Codul acela mi-a mers pe toate forumurile mele de teste, pe care am sute de coduri A face cu ochiul
Si cum am mai zis, nu se poate !
Info:
Imi place sa mi se zica doar Omu, fara alte modificari aduse numelui A face cu ochiul

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mar 1 Mai - 19:21

BINE OMU !

Daca sunteti 100% siguri ca nu merge,puteti da topic inchis!

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de Omu la data de Mar 1 Mai - 19:24

Pentru fiecare in parte sunt sigur, pentru ca se aduc modificari doar din CSS pe phpbb3, dar si jQuery. Daca ai fi folosit phpbb2 / punbb ar fi fost foarte simplu Fericit

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mar 1 Mai - 19:29

Inteleg,poate a reusit cineva sa puna border intr-un mod mai simplu si ne ajuta si pe noi! Fericit

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de Omu la data de Mar 1 Mai - 19:31

Nu prea cred ca este asa de "simplu", cum crezi tu Râset Ai nevoie de mai multe cunostinte jQuery sau CSS.

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mar 1 Mai - 20:05

Inteleg,tot mai sper la ceva Fericit) ..

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de Keir la data de Mar 1 Mai - 20:41

Nu... sfatul meu este să încercați să creeați ceva mai special, ceva ce nu se află și pe alte forumuri. Degeaba ne chinuim să vă ajutăm, iar dvs. îl puneți pe forumul dvs., când această structură se află și pe alt forum. Nu are niciun farmec! A face cu ochiul

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mar 1 Mai - 20:49

Puteti incerca asta totusi, doar pentru asezarea sub forma aceea:
Cod:
.forabg dd.topics{
position:relative;
left:30px;
border:0px !important;
}

.forabg dd.posts{
position:relative;
right:70px;
top:18px;
border:0px !important;
}

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mar 1 Mai - 20:58

Nu sunt aranjate bine..

Macar,asa se poate?

Sa scrie si Subiecte/Mesaje

Cod:
  .header .lastpost {
  margin-left: 135px;
}


ul.topiclist dfn {
    display: inline;



 dd.posts, dd.topics, dd.views {
    border: medium none;
    font-size: 1.2em;
    line-height: 2.2em;
    text-align: center;
    width: 9%;
}
Acesta e codul pentru a se vede statisticile asa!

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de L! la data de Mar 1 Mai - 21:12

Salutare.

Adaugati in Foaie de stil CSS:
Cod:
ul.topiclist dfn {
display: inline;
}

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mar 1 Mai - 21:15

Il aveam deja.
Nu am precizat: Asa am pe forum (ca in printu de sus) vreau una sub alta! Scuzee!

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de L! la data de Mar 1 Mai - 21:17

Atunci va arata asa:
Cod:
ul.topiclist dfn {
display: block !important;
}

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mar 1 Mai - 21:26


Sau fara border!

Ultimele 5 sunt de la forum.

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de L! la data de Mar 1 Mai - 21:29

In acest caz folositi-va de codurile lui Cosmin., oferite mai sus. Desigur, puteti modifica dvs. pozitiile in pixeli. A face cu ochiul

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mar 1 Mai - 21:30

L,am incercat sa le modific dar nu am fost in stare... Pana mea,scuzati-ma ca va capiez atat..

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Mier 2 Mai - 18:34

Poftim SASAN:

Cod:
.forabg dd.topics{
position:relative;
left:30px;
border:0px !important;
}

.forabg dd.posts{
position:relative;
right:70px;
top:15px;
border:0px !important;
}

ul.topiclist dfn {
display: inline;
}

Am incercat sa pun un border dar din pacat nu am reusit.Am sa mai incerc. Revin cu edit cand reusesc.

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mier 2 Mai - 18:40

Iti multumesc,poate stie cineva sa faca border Foarte fericit
Si cum fac sa fie centrare? si sa sa le desparta de descriere si de Ultimul mesaj printr-o bara alba?

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de L! la data de Mier 2 Mai - 18:48

Salutare.

SASAN., adaugati si (nu inlocuiti), in Foaie de stil CSS:
Cod:
ul.forums dd.topics{
border-right: 1px solid #FFF !important;
}

.pt-topics, .pt-posts{
padding: 4px !important;
margin: 4px !important;
}

Iar in Administrarea codurilor Javascript:
Cod:
$(function(){
$('ul.forums dd.topics').wrapInner('<div class="pt-topics" />');
$('ul.forums dd.posts').wrapInner('<div class="pt-posts" />');
});

Sper sa functioneze. Iar daca nu, va rog sa lasati codurile totusi, pentru a va putea asista, analizand forumul.
Multumesc!

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mier 2 Mai - 18:54

Multumesc,dar se vede indepartat de Ultimele mesaje,si foarte ciudat.

ON: Border se poate? Acum intampin alta problema,se vede una sub alta doar in index,daca intru intr-o categorie se vede ca inainte..

Cod:
.forabg dd.topics{
position:relative;
left:30px;
border:0px !important;
}

.forabg dd.posts{
position:relative;
right:60px;
top:15px;
border:0px !important;
}

ul.topiclist dfn {
display: inline;
}


SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de SASAN. la data de Joi 3 Mai - 22:03

Deci stie cineva cum fac sa apara si in categorii? ca se vede asa doar in index..
Au trecut 24 de ore,deci nu vreau sa incepeti cu raspunsuri de genu: Bara warn scazuta pentru dublu-post! Bafta.

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Topicuri,Mesaje pe un rand!

Mesaj Scris de Vexx la data de Joi 3 Mai - 22:05

Buna seara,
Pentru a fi vizibile si in interiorul forumurilor, trebuie sa folositi si acest cod:
Cod:


.forumbg dd.topics{
position:relative;
left:30px;
border:0px !important;
}

.forumbg dd.posts{
position:relative;
right:60px;
top:15px;
border:0px !important;
}

ul.topiclist dfn {
display: inline;
}


Fiti sigur ca atat timp cat respectati regulamentul forumului, nimeni nu va va da warn.

Vexx
Membru activ

masculin

Mesaje : 464
Varsta : 19
Data de inscriere : 20/04/2012
Multumiri : 4
Niciun avertisment

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum