Cum pot inconjura bannerul tau aici cu un tabel

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cum pot inconjura bannerul tau aici cu un tabel

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Lun 30 Apr - 10:40

Buna dimineata, as vrea sa pun un tabel jos in footer unde am 2 bannere pus unul langa altul.

As dori asa:

Unde am tras liniile alea cu negru acolo as vrea sa fie un tabel.
Multumesc !


Ultima editare efectuata de catre Pascu Emanuel in Lun 30 Apr - 11:22, editata de 1 ori

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot inconjura bannerul tau aici cu un tabel

Mesaj Scris de Vexx la data de Lun 30 Apr - 10:45

Buna ziua,
Inlocuiti codul actual cu acesta:
Cod:


jQuery(document).ready(function() {
jQuery('#page-footer').before('
<center><div class="reclama"><a href="http://webb-coding.wikiforum.net/forum" target="_blank"><img src="http://i.imgur.com/oQfln.png"></a><a href="http://webb-coding.wikiforum.net/forum" target="_blank"><img src="http://i.imgur.com/oQfln.png"></a></div></center>
');
});
Apoi adaugati in Foaia de stil CSS:
Cod:

.reclama {
border: 1px solid #d7d7d7;
border-radius: 3px;
}

Vexx
Membru activ

masculin

Mesaje : 464
Varsta : 19
Data de inscriere : 20/04/2012
Multumiri : 4
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot inconjura bannerul tau aici cu un tabel

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Lun 30 Apr - 10:50

Am pus codul dar nu imi arata numai un banner, dar eu vreau sa mi le arate pe amandoua.

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot inconjura bannerul tau aici cu un tabel

Mesaj Scris de Keir la data de Lun 30 Apr - 10:57

Bună dimineața,

Încercați fără acel "center":

Cod:

    jQuery(document).ready(function() {
    jQuery('#page-footer').before('
<div class="reclama"><a href="http://webb-coding.wikiforum.net/forum" target="_blank"><img src="http://i.imgur.com/oQfln.png"></a><a href="http://webb-coding.wikiforum.net/forum" target="_blank"><img src="http://i.imgur.com/oQfln.png"></a></div>
    ');
    });

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot inconjura bannerul tau aici cu un tabel

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Lun 30 Apr - 10:59

Acum arata asa:



Dar eu vreau sa fie amandoua.

Las-o balta ca nu ma ajuta nimeni.

Rezolvat

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot inconjura bannerul tau aici cu un tabel

Mesaj Scris de Keir la data de Lun 30 Apr - 11:28

Dacă nu primiți un răspuns în 5 minute asta nu înseamnă că nu vă ajută nimeni. Trebuie să înțelegeți că mai sunt și alte probleme care așteaptă să fie rezolvate. Încercați așa:

Cod:

        jQuery(document).ready(function() {
        jQuery('#page-footer').before('
    <div class="reclama">

<a href="http://webb-coding.wikiforum.net/forum" target="_blank"><img src="http://i.imgur.com/oQfln.png"></a>

<a href="http://webb-coding.wikiforum.net/forum" target="_blank"><img src="http://i.imgur.com/oQfln.png"></a>

</div>
        ');
        });

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot inconjura bannerul tau aici cu un tabel

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Lun 30 Apr - 11:37

Cum as putea pune bannerul din stanga mai la dreapta ca sa nu fie bagat chiar asa in tabel:

Demo:

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot inconjura bannerul tau aici cu un tabel

Mesaj Scris de Keir la data de Lun 30 Apr - 11:43

Folosiți-vă de clasa din cod:

Cod:
.reclama img{
margin-left: 10px;}

Adăugați codul de mai sus în CSS.

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot inconjura bannerul tau aici cu un tabel

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 30 Apr - 11:44


Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum