Cum pot scapa de tabelul asta ?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 29 Apr - 18:41

Salut, am facut un tabel jos la statistici, si in topicuri tot imi apare asta: . Asa imi apare si la portal.

Va rog sa ma ajutati ! Multumesc !

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de Vexx la data de Dum 29 Apr - 18:44

Buna ziua,
Codul folosit adaugati-l in Mesaj pe pagina de start, intre tag-urile:
Cod:

<style>


</style>

Vexx
Membru activ

masculin

Mesaje : 464
Varsta : 19
Data de inscriere : 20/04/2012
Multumiri : 4
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 29 Apr - 18:49

Codul este Javascript.
L-am adaugat in Generlalitati si niciun rezultat.

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de cloner la data de Dum 29 Apr - 18:51

<script>
continut cod js
</script>

cloner
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 236
Varsta : 22
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 25/02/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://extream-suport.up-with.com/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 29 Apr - 18:54

Am incercat si asa cloner dar tot nu merge.

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 29 Apr - 18:57

Nu inteleg prea bine problema... Niste detalii in plus ar fi bine-venite.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 29 Apr - 19:02

Deci in topicuri si in portal imi apare asa:

In topic:
In portal:

As vrea sa scap de acele tabele si sa ramana cum a fost inainte.

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de L! la data de Dum 29 Apr - 19:57

Salutare.

Ne puteti oferi un cont pentru teste, astfel incat sa putem analiza problema direct pe forum? (Nu un cont de administrator sau cu permisiuni superioare!)

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 29 Apr - 19:57

Da, va pot oferi. Aici sa va ofer sau prin PM ?

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de L! la data de Dum 29 Apr - 20:00

Nu cred ca conteaza. Decideti dvs. asta. Daca postati in topic oricine insa, va putea accesa contul. A face cu ochiul

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 29 Apr - 20:02

Vi l-am trimis prin Mesagerie Privata.

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de L! la data de Dum 29 Apr - 20:08

Deci, am inteles care este problema...

Aveti un cod javascript numit probabil postbody, accesati-l, iar la campul Amplasare bifati doar Topicuri. Fericit

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 29 Apr - 20:12

In primul rand este bifat. Dupa ce am facut codul acela ce se numeste Statistici am bifat la Toate paginile si apoi imi aparea tabelele alea in portal, prin topicuri,prin profil. Problema aceea nu stiu sa o rezolv.

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de L! la data de Dum 29 Apr - 20:53

Am tot studiat tabelele, si am incercat niste coduri Javascript pe un forum te teste, si am ajuns la concluzia ca e din cauza tehnicienilor. Permiteti-mi sa va explic.

Acum un timp, daca la campul Amplasare bifai Toate paginile, codul era infunctionabil. Acum insa, - viceversa. Sunt 100% sigur ca tehnicienii inca lucreaza la aceasta problema, si sper ca o vor rezolva-o curand.

In acest caz, dvs. va trebui sa fiti rabdator... Sincer, aceasta problema, nu o pot rezolva eu, sau cineva dintre noi.

Numai bine!

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 29 Apr - 20:58

Ok L!. Multumesc mult pentru efort.

topic rezolvat

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de L! la data de Dum 29 Apr - 21:01

In fine, sper sa se rezolve cat mai curand. Voi incerca totusi, sa port o discutie legata de aceasta problema, cu unul dintre tehnicieni.

O zi buna!

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 29 Apr - 21:02

Multumesc L!. O zi buna si tie.

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 29 Apr - 22:00

topic rezolvat

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum