Cum pot scapa de tabelul asta ?

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 29 Apr - 18:41

Salut, am facut un tabel jos la statistici, si in topicuri tot imi apare asta: . Asa imi apare si la portal.

Va rog sa ma ajutati ! Multumesc !
avatar
Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 25
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de Vexx la data de Dum 29 Apr - 18:44

Buna ziua,
Codul folosit adaugati-l in Mesaj pe pagina de start, intre tag-urile:
Cod:

<style>


</style>

Vexx
Membru activ

masculin

Mesaje : 464
Varsta : 20
Data înscrierii : 20/04/2012
Multumiri : 4
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 29 Apr - 18:49

Codul este Javascript.
L-am adaugat in Generlalitati si niciun rezultat.
avatar
Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 25
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de cloner la data de Dum 29 Apr - 18:51

<script>
continut cod js
</script>
avatar
cloner
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 236
Varsta : 23
Localizare : Bacau
Data înscrierii : 25/02/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://extream-suport.up-with.com/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 29 Apr - 18:54

Am incercat si asa cloner dar tot nu merge.
avatar
Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 25
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 29 Apr - 18:57

Nu inteleg prea bine problema... Niste detalii in plus ar fi bine-venite.
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 29 Apr - 19:02

Deci in topicuri si in portal imi apare asa:

In topic:
In portal:

As vrea sa scap de acele tabele si sa ramana cum a fost inainte.
avatar
Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 25
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de L! la data de Dum 29 Apr - 19:57

Salutare.

Ne puteti oferi un cont pentru teste, astfel incat sa putem analiza problema direct pe forum? (Nu un cont de administrator sau cu permisiuni superioare!)
avatar
L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 24
Localizare : Romania
Data înscrierii : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 29 Apr - 19:57

Da, va pot oferi. Aici sa va ofer sau prin PM ?
avatar
Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 25
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de L! la data de Dum 29 Apr - 20:00

Nu cred ca conteaza. Decideti dvs. asta. Daca postati in topic oricine insa, va putea accesa contul. A face cu ochiul
avatar
L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 24
Localizare : Romania
Data înscrierii : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 29 Apr - 20:02

Vi l-am trimis prin Mesagerie Privata.
avatar
Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 25
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot scapa de tabelul asta ?

Mesaj Scris de L! la data de Dum 29 Apr - 20:08

Deci, am inteles care este problema...

Aveti un cod javascript numit probabil postbody, accesati-l, iar la campul Amplasare bifati doar Topicuri. Fericit
avatar
L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 24
Localizare : Romania
Data înscrierii : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum