Cum pot face statisticile asa

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cum pot face statisticile asa

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Sam 21 Apr - 16:10

Salut, am intrebat pe un forum daca se pot face statsiticile in felul asta:

Demo: si a zis ca se pot face.

Imi puteti va rog sami dati un cod cam ca si acesta sau asemanator. Multumesc !
avatar
Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot face statisticile asa

Mesaj Scris de Omu la data de Sam 21 Apr - 16:16

Acele statistici sunt pentru Phpbb2 sau PunBB.

Poftim ceva asemanator:

Cod:
{JAVASCRIPT}
<!-- BEGIN message_admin_index -->

<div class="msg_pe_pg_de_start">
<div class="backcorner3"><div class="upperleft3"><div class="upperright3"><div class="lowerleft3"><div class="lowerright3"><table class="forumlinie" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
   <!-- BEGIN message_admin_titre -->
   <tr>
      <td class="catHead" height="28"><span class="cattitle">{message_admin_index.message_admin_titre.MES_TITRE}</span></td>
   </tr>
   <!-- END message_admin_titre -->
   <!-- BEGIN message_admin_txt -->
   <tr>
      <td class="row1" rowspan="3" align="center" valign="middle">
      <div class="gensmall">{message_admin_index.message_admin_txt.MES_TXT}</div>
      </td>
   </tr>
   <!-- END message_admin_txt -->
</table></div></div></div></div></div></div>


<!-- END message_admin_index -->

<!-- BEGIN switch_user_login_form_header -->
<form action="{S_LOGIN_ACTION}" method="post" name="form_login">
   <!-- BEGIN switch_fb_connect_no -->
   <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="user_login_form forumline">
      <tr>
         <td class="row1" align="center">
            <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
               <tr>
                  <td><span class="genmed">{L_USERNAME}:</span> </td>
                  <td><input class="post" type="text" size="10" name="username"/> </td>
                  <td>
                     <input class="radio" type="checkbox" name="autologin" {AUTOLOGIN_CHECKED} />
                     <span class="gensmall">{L_AUTO_LOGIN}</span> 
                  </td>
               </tr>

               <tr>
                  <td><span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span> </td>
                  <td><input class="post" type="password" size="10" name="password"/> </td>
                  <td>{S_HIDDEN_FIELDS}<input class="mainoption" type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" /></td>
               </tr>
            </table>
         </td>
      </tr>
   </table>
   <!-- END switch_fb_connect_no -->

   <!-- BEGIN switch_fb_connect -->
   <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="user_login_form forumline">
      <tr>
         <td valign="top" width="100%"  class="row1" align="center">
            <table width="100%">
               <tr>
                  <td width="55%" valign="middle" align="right">
                     <table class="right">
                        <tr>
                           <td><span class="genmed">{L_USERNAME}:</span> </td>
                           <td><input class="post" type="text" size="10" name="username"/> </td>
                           <td>
                              <input class="radio" type="checkbox" name="autologin" {AUTOLOGIN_CHECKED} />
                              <span class="gensmall">{L_AUTO_LOGIN}</span> 
                           </td>
                        </tr>

                        <tr>
                           <td><span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span> </td>
                           <td><input class="post" type="password" size="10" name="password"/> </td>
                           <td>{S_HIDDEN_FIELDS}<input class="mainoption" type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" /></td>
                        </tr>
                     </table>
                  </td>
                  <td width="10%" align="center" valign="middle">
                     <span class="genmed fb_or">{switch_user_login_form_header.switch_fb_connect.L_OR}</span>
                  </td>
                  <td width="35%" class="align_gauche"><fb:login-button size="large" onlogin="facebook_login()" v="2" perms="{switch_user_login_form_header.switch_fb_connect.L_FB_PERMISSIONS}">{switch_user_login_form_header.switch_fb_connect.L_FB_LOGIN_BUTTON}</fb:login-button></td>
               </tr>
            </table>
         </td>
      </tr>
   </table>
   <!-- END switch_fb_connect -->
</form>
<!-- END switch_user_login_form_header -->

{CHATBOX_TOP}
{BOARD_INDEX}


<!-- BEGIN switch_user_login_form_footer -->
<form action="{S_LOGIN_ACTION}" method="post" name="form_login">
   <!-- BEGIN switch_fb_connect_no -->
   <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="user_login_form forumline">
      <tr>
         <td class="row1" align="center">
            <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
               <tr>
                  <td><span class="genmed">{L_USERNAME}:</span> </td>
                  <td><input class="post" type="text" size="10" name="username"/> </td>
                  <td>
                     <input class="radio" type="checkbox" name="autologin" {AUTOLOGIN_CHECKED} />
                     <span class="gensmall">{L_AUTO_LOGIN}</span> 
                  </td>
               </tr>

               <tr>
                  <td><span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span> </td>
                  <td><input class="post" type="password" size="10" name="password"/> </td>
                  <td>{S_HIDDEN_FIELDS}<input class="mainoption" type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" /></td>
               </tr>
            </table>
         </td>
      </tr>
   </table>
   <!-- END switch_fb_connect_no -->

   <!-- BEGIN switch_fb_connect -->
   <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="user_login_form forumline">
      <tr>
         <td valign="top" width="100%"  class="row1" align="center">
            <table width="100%">
               <tr>
                  <td width="55%" valign="middle">
                     <table class="right">
                        <tr>
                           <td><span class="genmed">{L_USERNAME}:</span> </td>
                           <td><input class="post" type="text" size="10" name="username"/> </td>
                           <td>
                              <input class="radio" type="checkbox" name="autologin" {AUTOLOGIN_CHECKED} />
                              <span class="gensmall">{L_AUTO_LOGIN}</span> 
                           </td>
                        </tr>

                        <tr>
                           <td><span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span> </td>
                           <td><input class="post" type="password" size="10" name="password"/> </td>
                           <td>{S_HIDDEN_FIELDS}<input class="mainoption" type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" /></td>
                        </tr>
                     </table>
                  </td>
                  <td width="10%" align="center" valign="middle">
                     <span class="genmed fb_or">{switch_user_login_form_footer.switch_fb_connect.L_OR}</span>
                  </td>
                  <td width="35%" class="align_gauche"><fb:login-button size="large" onlogin="facebook_login()" v="2" perms="{switch_user_login_form_footer.switch_fb_connect.L_FB_PERMISSIONS}">{switch_user_login_form_footer.switch_fb_connect.L_FB_LOGIN_BUTTON}</fb:login-button></td>
               </tr>
            </table>
         </td>
      </tr>
   </table>
   <!-- END switch_fb_connect -->
</form>
<!-- END switch_user_login_form_footer -->

<!-- BEGIN disable_viewonline -->

<font style="font-size: 10px; font-face: Comic Sans MS;">
<div class="onsistem">
<table style="background-color: #FdFdFd;
border: 1px solid #adadad;
border-bottom-left-radius: 10px;
border-bottom-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-bottomleft: 10px;
-moz-border-radius-bottomright: 10px;
-webkit-border-bottom-left-radius: 10px;
-webkit-border-bottom-right-radius: 0px;
border-top-left-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
border-top-RIGHT-radius: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;" align="center" border="0" cellpadding="1" cellspacing="10">
<tbody><tr>
<td width="60%" style="border-right: 1px solid #D5D5D5; padding-right: 11px;"><div class="onimg"><p style="border-bottom: 1px solid #D5D5D5; padding: 10px; font-size: 12px; margin-top: -10px;"><img src="{L_ONLINE_IMG}" alt="{L_WHO_IS_ONLINE}" /><a href="{U_VIEWONLINE}" rel="nofollow"><b>Cine este conectat?</b></a></p></div>{TOTAL_USERS_ONLINE}<br/>{LOGGED_IN_USER_LIST}<br>
            </div></p><p style="border-bottom: 1px solid #D5D5D5; padding: 5px; margin-top: -10px;">
<p style="padding: 5px; margin-top: -10px;"><div align="center" valign="middle"><span>{LEGEND} : {GROUP_LEGEND}</span></p>
</td>
<td width="30%"><p style="border-bottom: 1px solid #D5D5D5; padding: 5px; font-size: 12px; margin-top: -2px;"><img src="http://www.voxdeibaptist.com/forum/forum_images/forum_statistics.png" border="0" /><b>Statisticile Forumului</b></p><br/><p style="border-bottom: 1px solid #D5D5D5; padding: 5px; margin-top: -20px;">{TOTAL_POSTS}</p><br/><p style="border-bottom: 1px solid #D5D5D5; padding: 5px; margin-top: -20px;">{TOTAL_USERS}</p><br/><p style="border-bottom: 1px solid #D5D5D5; padding: 5px; margin-top: -20px;">{NEWEST_USER}</p><br/><p style="border-bottom: 1px solid #D5D5D5; padding: 5px; margin-top: -20px;">{RECORD_USERS}</p><br/></td>
</tr>
</tbody></table></div>
<font>




      

<!-- END disable_viewonline --></div>
{CHATBOX_BOTTOM}
<br clear="all" />


{AUTO_DST}

<!-- BEGIN switch_fb_index_login -->
<div id="fb-root"></div>
<script type="text/javascript">
//<![CDATA[
FB.init({
   appId: '{switch_fb_index_login.FACEBOOK_APP_ID}',
     status: true,
     cookie: true,
     xfbml: true
});
//]]>
</script>
<!-- END switch_fb_index_login -->

Tabelele acelea sunt usor de creeat dar , mi se pare incorect sa plagiez..
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot face statisticile asa

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Sam 21 Apr - 16:18

Da dar eu zic pe phpBB3. Statisticile din imagine sunt pe versiunea phpBB3. Eu as vrea doar ceva asemanator nu ca si acolo.
avatar
Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot face statisticile asa

Mesaj Scris de Omu la data de Sam 21 Apr - 16:19

In imaginea data de tine, 100% este phpbb2 sau punBB..pe phpbb3 se poate face dar foarte, foarte greu ... Trimite-mi link-ul forumului unde ai vazut prin MP.
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot face statisticile asa

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Sam 21 Apr - 16:23

Nu il mai am asta e problema dar vreau ceva pe phpBB3 ceva statistici. Sunt ceva asemanator.
avatar
Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot face statisticile asa

Mesaj Scris de Omu la data de Sam 21 Apr - 16:25

Pe phpbb2/punbb iti face unul asemanator cu mare placere, dar pe phpbb3 este mult mai greu..
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot face statisticile asa

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Sam 21 Apr - 16:27

Aha. Nu poti incerca sa faci pe phpBB3 ?
avatar
Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot face statisticile asa

Mesaj Scris de Omu la data de Sam 21 Apr - 16:50

Este incredibil de greu, si nu am destule cunostinte jquery pentru al modifica. Imi pare rau dar nu.
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot face statisticile asa

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Sam 21 Apr - 16:52

Aha daca iti dau eu niste tabele stii sa modifici ?
avatar
Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot face statisticile asa

Mesaj Scris de Omu la data de Sam 21 Apr - 17:25

Depinde ce tabele..
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot face statisticile asa

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Sam 21 Apr - 17:30

Poti face ceva mai frumos din ele ?

Cod:

#i_whosonline + p {
  width: 400px;
  border-radius: 5px;
  background: url(http://hitskin.com/themes/17/90/69/i_back_title.png);
  border: 1px solid #DDD;
  padding-top: 10px;
  padding-bottom: 10px;
}

#page-body p.page-bottom {
    position: relative;
    width: 350px;
    top: -210px;
    left: 403px;
    border-left: 1px solid #666666 ;
    padding: 5px;
    margin-bottom: -40px;
    height: 45px;
  background: url(http://hitskin.com/themes/17/90/69/i_back_title.png);
  border: 1px solid #DDD;
  padding-top: 10px;
  border-radius: 5px;
  padding-bottom: 10px;
}

avatar
Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot face statisticile asa

Mesaj Scris de Omu la data de Sam 21 Apr - 18:06

Acestea sunt coduri CSS nu tabele ..
Poftim, nu este modificat foarte mult, noi nu trebuie sa-ti facem treaba, ci doar sa te ajutam, ca si tu ai fi putut face ce am facut eu, daca stiai 10% css
Adauga asta in Generalitati:

Cod:

<style>
#i_whosonline + p {
margin-left: 60px;
margin-top: 50px;
width: 400px;
border-radius: 5px;
background: url(http://hitskin.com/themes/17/90/69/i_back_title.png);
border: 1px solid #DDD;
padding-top: 10px;
padding-bottom: 10px;}

#page-body p.page-bottom {
position: relative;
width: 350px;
top: -160px;
left: 475px;
border-left: 1px solid #666666 ;
padding: 5px;
margin-bottom: -40px;
height: 45px;
background: url(http://hitskin.com/themes/17/90/69/i_back_title.png);
border: 1px solid #DDD;
padding-top: 10px;
border-radius: 5px;
padding-bottom: 10px;}

.h3 { display: none;}
</style>

avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum