Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mier 18 Apr - 17:05

Cum pot face si eu sa apara asa?


SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de .razvan la data de Mier 18 Apr - 17:37

Cod:
<form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
  <fieldset>
    <dl>
      <dt><label for="username">Username:</label></dt>
      <dd><input type="text" tabindex="1" name="username" id="username" size="20" maxlength="40" value="" class="inputbox" /></dd>
    </dl>
    <dl>
      <dt><label for="password">Password:</label></dt>
      <dd><input type="password" tabindex="2" id="password" name="password" size="20" maxlength="25" class="inputbox" /></dd>
    </dl>
    <dl>
      <dd><label for="autologin"><input type="checkbox" name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox" checked="checked" /> Remember me</label></dd>
    </dl>
    <dl>
      <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Log In" class="button2" /></dd>
    </dl>
  </fieldset>
</form>
se pune in overall_header ..

.razvan
Contribuitor suport
Contribuitor suport

Mesaje : 428
Data de inscriere : 22/08/2011
Multumiri : 9
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mier 18 Apr - 17:41

Am Phpbb3 !

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de .razvan la data de Mier 18 Apr - 17:46

Cod:
$(document).ready(function(){
$('.headerbar').append('<form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
  <fieldset>
    <dl>
      <dt><label for="username">Username:</label></dt>
      <dd><input type="text" tabindex="1" name="username" id="username" size="20" maxlength="40" value="" class="inputbox" /></dd>
    </dl>
    <dl>
      <dt><label for="password">Password:</label></dt>
      <dd><input type="password" tabindex="2" id="password" name="password" size="20" maxlength="25" class="inputbox" /></dd>
    </dl>
    <dl>
      <dd><label for="autologin"><input type="checkbox" name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox" checked="checked" /> Remember me</label></dd>
    </dl>
    <dl>
      <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Log In" class="button2" /></dd>
    </dl>
  </fieldset>
</form>');});


Gestiunea codurilor javascript acolo il pui

.razvan
Contribuitor suport
Contribuitor suport

Mesaje : 428
Data de inscriere : 22/08/2011
Multumiri : 9
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mier 18 Apr - 18:12

Casutele sunt prea lungi;si cum fac sa fie cu border exact ca acolo?

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de .razvan la data de Mier 18 Apr - 18:15

eu ti-am dat ceva asemanator ... codul exact nu voi da !

.razvan
Contribuitor suport
Contribuitor suport

Mesaje : 428
Data de inscriere : 22/08/2011
Multumiri : 9
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mier 18 Apr - 18:24

Nu il vreau exact Razvan,vreau doar ca sa stiu cum pun border.Multumesc! Fericit

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de Keir la data de Mier 18 Apr - 18:38

Pentru a-l personaliza, folosiți-vă de clasele din cod. A face cu ochiul

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mier 18 Apr - 18:48

Am schimbat toate clasele alea.. tot nu se intampla nimic;nici nu se pozitioneaza mai sus in navbar;nici nu se ingusteaza..

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de Keir la data de Mier 18 Apr - 18:50

Nu trebuie să le schimbați, ci să le folosiți în foaia de stil CSS. Luați-le din cod sau cu ajutorul lui Inspect Element și apoi personalizați-le în CSS. A face cu ochiul

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mier 18 Apr - 20:17

Daca mi-ai da si un exemplu cum sa fac in css ar fi foarte ok Fericit) ..

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de Keir la data de Mier 18 Apr - 20:38

V-am făcut eu un cod asemănător. Adăugați în CSS:

Cod:
#username.inputbox{
border-radius: 4px;
width: 50px;
border: 1px solid #000000;}

#password.inputbox{
border-radius: 4px;
width: 50px;
border: 1px solid #000000;}

Codurile le modificați și personalizați dvs. A face cu ochiul

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mier 18 Apr - 21:08

Si cum,doamne iartama le mut?
Am incercat cu left: 6px;

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de Whisper la data de Mier 18 Apr - 21:18

Modificati codurile asa :

Cod:
#username.inputbox{
border-radius: 4px;
position: relative;
left: -10px;
width: 50px;
border: 1px solid #000000;}

#password.inputbox{
border-radius: 4px;
position: relative;
left: -10px;
width: 50px;
border: 1px solid #000000;}

Succes.

Whisper
Membru Forumgratuit

Mesaje : 291
Data de inscriere : 04/05/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://qualityskins.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de Keir la data de Mier 18 Apr - 21:20

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Modificati codurile asa :

Cod:
#username.inputbox{
border-radius: 4px;
position: relative;
left: -10px;
width: 50px;
border: 1px solid #000000;}

#password.inputbox{
border-radius: 4px;
position: relative;
left: -10px;
width: 50px;
border: 1px solid #000000;}

Succes.

Să țineți minte că o valoare negativă niciodată nu va depărta un element de stânga/dreapta. Dacă vreți să le mutați mai înspre partea dreaptă adăugați la fiecare cod:

Cod:
margin-left: 50px;
sau cu valoare negativa:

Cod:
margin-right: -20px;

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de SASAN. la data de Mier 18 Apr - 21:30

Si numele cum fac sa fie mai aproape,adica Nickname de casuta? Sunt distantate una de cealalta.. .
Si culoarea casutei o modificat de aici: border: 1px solid #000000; ?

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de Keir la data de Mier 18 Apr - 21:40

Deci, să o luăm cu începutul. Pentru a apropia textul folosiți acest cod:

Cod:
#ddlogin fieldset dl dt label{
margin-right: -20px;}

Valoarea o modificați dvs. A face cu ochiul

Pentru culoare:

adăugați la primele două coduri această caracteristică:

Cod:
background: #culoare;

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de SASAN. la data de Joi 19 Apr - 0:24

Keir,tot nu se aproprie textu de casuta...

Cod:
#username.inputbox{
border-radius: 4px;
position: relative;
margin-left: 140px;
width: 50px;
border: 1px solid #000000;}

#ddlogin fieldset dl dt label{
margin-right: 40px;}

#password.inputbox{
border-radius: 4px;
position: relative;
margin-left: -10px;
width: 50px;
border: 1px solid #000000;}





SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de Keir la data de Joi 19 Apr - 14:30

Atunci apropiați căsuțele de text:

Cod:
    #username.inputbox{
    border-radius: 4px;
    position: relative;
    margin-left: -350px;
    width: 50px;
    border: 1px solid #000000;}

    #password.inputbox{
    border-radius: 4px;
    position: relative;
    margin-left: -350px;
    width: 50px;
    border: 1px solid #000000;}

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de SASAN. la data de Joi 19 Apr - 14:57

Username si Password tot asa au ramas,bifatu e ok..

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de Keir la data de Joi 19 Apr - 15:01

Dacă ați putea să vă puneți forumul respectiv în profil ar fi super.

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de SASAN. la data de Joi 19 Apr - 15:46

L-am adaugat in profil Fericit

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de Keir la data de Joi 19 Apr - 16:07

Huh... trebuie să recunosc că mi-a dat ceva bătăi de cap Foarte fericit

Cod:
    #username.inputbox{
    border-radius: 4px;
    position: relative;
    margin-left: 1px;
    width: 50px;
    border: 1px solid #000000;}

    #ddlogin {
    margin-top: -40px !important;
margin-right: -600px;}

    #password.inputbox{
    border-radius: 4px;
    position: relative;
    margin-left: 1px;
    width: 50px;
    border: 1px solid #000000;}



Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de SASAN. la data de Joi 19 Apr - 16:27

Keir,crezi ca eu vreau sa iti dau batai de cap? Dar uite si tu ca al naibii cod nu merge.. Fericit)
Si nici acum.. e indepartat scrisu de casuta...

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de _DarkStar la data de Joi 19 Apr - 16:30

Salut,

Am o întrebare: Dumneavoastră doriți sa fie în casuță scrisul, sau lângă

_DarkStar
Membru Forumgratuit

Mesaje : 10
Varsta : 27
Localizare : Timi&#537;oara.
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de SASAN. la data de Joi 19 Apr - 16:52

De preferat in casuta,dar daca nu se poate si langa casuta..

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de _DarkStar la data de Joi 19 Apr - 17:14

Poftim !

Cod:
$(document).ready(function(){
$('.headerbar').append('<form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
  <fieldset>
    <dl>
    <dd><input type="text" tabindex="1" name="username"
id="username" size="20" maxlength="40" value="Nume de utilizator" class="inputbox"
/></dd>
    </dl>
    <dl>
     
 
    <dd><input type="password" tabindex="2" id="password"
name="password" value="Parola" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
/></dd>
    </dl>
    <dl>
     
<dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
checked="checked" /> Remember me</label></dd>
    </dl>
    <dl>
      <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
    </dl>
  </fieldset>
</form>');});

Parola nu se va vedea... în rest, totul va fi bine king

_DarkStar
Membru Forumgratuit

Mesaje : 10
Varsta : 27
Localizare : Timi&#537;oara.
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de SASAN. la data de Joi 19 Apr - 17:46

Se poate sa dispara dupa ce te conectezi? sa fie chiar Conectare ? sau dupa ce te conectezi sa ramana un buton Deconectare? Raman dator,tie si lui Keir..!

SASAN.
Membru activ

masculin

Mesaje : 601
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.gamefactor.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de cloner la data de Joi 19 Apr - 18:13

uite ceva asemanator cu acolo

Cod:
    $(document).ready(function(){
    $('.headerbar').append('      <div id="conectare">
      <div class="conectare">
    <div class="conectare">Panou de Logare</div>
<br>
    <form id="post" action="login.forum?connexion">
<input id="txt" lang="en-US" type="text" data-ovi-hasaddvioceinputfeature="true" x-webkit-speech="" speech="" maxlength="40" size="15" name="username" autocomplete="off" placeholder="Utilizator">
<br>
<input id="txt" type="password" maxlength="32" size="15" name="password" autocomplete="off" placeholder="Parola">
<br>
<br>
<input class="mainoption" type="submit" value="Conectare" name="login">
</from>
</div>
<br>
</div>');});

cloner
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 236
Varsta : 22
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 25/02/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://extream-suport.up-with.com/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Casuta de inregistrare rapida in Navbar

Mesaj Scris de Vizitato la data de Joi 19 Apr - 18:25

Se poate sa dispara dupa ce te conectezi? sa fie chiar Conectare ? sau dupa ce te conectezi sa ramana un buton Deconectare? Raman dator,tie si lui Keir..!
Cod:
$(document).ready(function(){
 var existLog = $('#logout').length;

  if(existLog === 0) {
    $('.headerbar').append('<form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
  <fieldset>
    <dl>
    <dd><input type="text" tabindex="1" name="username"
id="username" size="20" maxlength="40" value="Nume de utilizator" class="inputbox"
/></dd>
    </dl>
    <dl>
     
 
    <dd><input type="password" tabindex="2" id="password"
name="password" value="Parola" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
/></dd>
    </dl>
    <dl>
     
<dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
checked="checked" /> Remember me</label></dd>
    </dl>
    <dl>
      <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
    </dl>
  </fieldset>
</form>');
  }
});
Am folosit ca baza codul lui _DarkStar, si am adaugat o conditie de existenta pentru afisarea acelei casute.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum