Nu imi merg subforumurile

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Nu imi merg subforumurile

Mesaj Scris de snikers* la data de Lun 9 Apr - 17:01

Salut!
Am creat niste subforumuri la un forum si s-a primit , acum vreau sa fac alte subforumuri la alt topic si nu merge!! Scriu asa :
Cod:
<img src="http://i43.tinypic.com/173beo.gif">    <a href="http://mdcs.forumz.ro/f39-auto-moto-world">NU CONTEAZA NUMELE</a><br>
si cand privesc forumul imi arata asa: . Dc , si ce sa fac ca nu ii mai dau de capat , toata ziua ma chinui bounce ?


Ultima editare efectuata de catre snikers* in Mar 10 Apr - 20:53, editata de 1 ori

snikers*
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 157
Varsta : 26
Data de inscriere : 28/03/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.mdcs.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Nu imi merg subforumurile

Mesaj Scris de Keir la data de Lun 9 Apr - 17:16

Păic a să creeați alt sub-forum unui forum treuie să apăsați pe Adauga din dreptul lui și să completați pagina care o să vă apară. A face cu ochiul

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Nu imi merg subforumurile

Mesaj Scris de snikers* la data de Lun 9 Apr - 17:28

Uite si vreau sa fie ca aici cum am mai facut la cest forum :

snikers*
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 157
Varsta : 26
Data de inscriere : 28/03/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.mdcs.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Nu imi merg subforumurile

Mesaj Scris de snikers* la data de Mar 10 Apr - 16:33

Astazi am observat ca nu este doar problema in subforumuri dar in general cand vreau sa pun o imagine in fata topicului spre exemplu in fata topicului design sta acel icon sau chiar si acele subforumuri sau o alta imagine anume cand o pun acolo la descrierea forumului . Pana acum am putut crea subforumuri si sa pun un icon la forumul respectiv insa acum nu imi aparea acea imagine , iar cand ma uit pe forum acolo sub numele forumului la descriere scrie aceia ce am pus acolo adica scrie linkul si nicidecum imaginea. Stie cineva carei problema? Va puteti uita chiar la imaginea de mai sus ca la cosul de gunoi sau la ajutor am pus o imagine se vede , iar acum nu se primeste...

snikers*
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 157
Varsta : 26
Data de inscriere : 28/03/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.mdcs.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Nu imi merg subforumurile

Mesaj Scris de Louk la data de Mar 10 Apr - 17:19

Buna ziua,

Vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit). Mulțumesc pentru înțelegere!
topic rezolvat

Louk
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 9534
Localizare : România - o țară din ce în ce mai ocupată.
Data de inscriere : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum