Script CSS footer pentru phpbb3?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Script CSS footer pentru phpbb3?

Mesaj Scris de N.Razvan la data de Vin 23 Mar - 16:30

Salut,
As dori si eu sa adaug mini-bannere in footer, dar nu stiu codul CSS, m-ati putea ajuta?

Multumesc.


Ultima editare efectuata de catre N.Razvan in Vin 23 Mar - 16:59, editata de 1 ori

N.Razvan
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 17
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 11/03/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://gameslist.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Script CSS footer pentru phpbb3?

Mesaj Scris de Comi. la data de Vin 23 Mar - 16:33

Nu este cod css. totul e din index_body !
Adauga Asta in index_body
PA>Afisare>General>Template-uri>General>Index_body

Cod:
<table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
<td class="catHead" colspan="2" height="28">
  {Statistici}<b><font color="white">PARTENERI</font></b>{Statistici}</a></span>         
              </span>
  </tr>

<td class="row1" rowspan="6" align="center" valign="middle"><img src="http://img401.imageshack.us/img401/2357/parteneriat.png" alt="{L_WHO_IS_ONLINE}" /></td>


<td class="row1"><marquee onmouseover="this.stop();" onmouseout="this.start();"><span style="opacity: 0.5;" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseout="this.style.opacity=0.2;this.filters.alpha.opacity=10"></span>

<a href="http://elegance-cs.forumz.ro/" target="_blank"><img src="http://uploadimage.ro/images/67948773362032327871.gif" width="88" height="31" border="0" />
<tr>
  <td class="row1"><span class="gensmall"><strong><span style="font-size: 10px; line-height: normal">Link-uri:  <a href="/forum">Link-ul tau </a> | <a href="/forum">Link-ul tau </a> | <a href="/forum">Link-ul tau </a> | <a href="/forum">Link-ul tau </a> | <a href="/forum">Link-ul tau </a> | <a href="/forum">Link-ul tau </a> | <a href="/forum">Link-ul tau </a> | <a href="/forum">Link-ul tau </a> | <a href="/forum">Link-ul tau </a> | <a href="/forum">Link-ul tau </a> | <a href="/forum">Link-ul tau </a> | <a href="/forum">Link-ul tau </a> | <a href="/forum">Link-ul tau </a> | <a href="/forum">Link-ul tau </a> | <a href="/forum">Link-ul tau </a> | </strong></span></span></div></span></td>
</tr>

Comi.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 129
Varsta : 19
Localizare : b0ToSaNi
Data de inscriere : 24/10/2011
Multumiri : 0
2 avertismente

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Script CSS footer pentru phpbb3?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Vin 23 Mar - 16:43

Adauga asta:
Cod:


jQuery(document).ready(function() {
jQuery('#page-footer').before('
<center><a href="LINK" target="_blank"> <img src="BANNER"> </a></center>
');
});

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Script CSS footer pentru phpbb3?

Mesaj Scris de N.Razvan la data de Vin 23 Mar - 16:59

@rtazz: De modificarea template-ului stiam, dar eu folosesc phpbb3.

@FastCore: Merge! Multumesc.

N.Razvan
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 17
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 11/03/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://gameslist.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Script CSS footer pentru phpbb3?

Mesaj Scris de Comi. la data de Vin 23 Mar - 16:59

merge si asa cum a zis FastCode dar eu zic ca e mai usor in index_body

Comi.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 129
Varsta : 19
Localizare : b0ToSaNi
Data de inscriere : 24/10/2011
Multumiri : 0
2 avertismente

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Script CSS footer pentru phpbb3?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Vin 23 Mar - 17:13

rtazz a scris:merge si asa cum a zis FastCode dar eu zic ca e mai usor in index_body

Are phpbb3, versiune care nu permite modificarea template-urilor.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Script CSS footer pentru phpbb3?

Mesaj Scris de N.Razvan la data de Vin 23 Mar - 17:15

@FastCode: Daca vreau sa bag un cod HTML (wta) cum ar trebui sa-l pun, incat sa mearga? Sau n-are nici o legatura una cu alta...

N.Razvan
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 17
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 11/03/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://gameslist.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Script CSS footer pentru phpbb3?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Vin 23 Mar - 17:16

Poti pune aproape orice cod:
Cod:



jQuery(document).ready(function() {
jQuery('#page-footer').before('
<center>AICI INTRODUCI CODUL WTA SAU ALT COD</center>
');
});

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Script CSS footer pentru phpbb3?

Mesaj Scris de N.Razvan la data de Vin 23 Mar - 17:24

Acum am rezolvat tot. Multumesc din nou! De acord

N.Razvan
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 17
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 11/03/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://gameslist.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Script CSS footer pentru phpbb3?

Mesaj Scris de Lycan la data de Vin 23 Mar - 20:55

topic rezolvat

Lycan
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3146
Localizare : Karaibe
Data de inscriere : 21/10/2011
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://netuts.forumz.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum