Cum realizez si eu o interfata la tutorialul original ca si pe FG

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cum realizez si eu o interfata la tutorialul original ca si pe FG

Mesaj Scris de tenlimba la data de Mier 29 Feb - 20:51

Buna seara!
As dori si eu un script sau bbcode sau ce e el ca administratori/moderatori cand fac un tutorial sa poata acesa acest "buton" si cand se uita cineva peste topic sa arate asa ca pe FG:

Multumesc foarte mult!


Ultima editare efectuata de catre tenlimba in Mier 29 Feb - 21:14, editata de 1 ori (Motiv : Rezolvat)

tenlimba
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 159
Varsta : 20
Localizare : Romania
Data de inscriere : 25/11/2011
Multumiri : 0
2 avertismente

http://respecthegame.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum realizez si eu o interfata la tutorialul original ca si pe FG

Mesaj Scris de Keir la data de Mier 29 Feb - 20:54

Bună seara,

Aceeași problemă mereu. De ce nu dați și căutare înainte de a posta? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum realizez si eu o interfata la tutorialul original ca si pe FG

Mesaj Scris de tenlimba la data de Mier 29 Feb - 20:59

Ma scuzati Jenat dar am vazut ca in codul acela apare Continut ce ar trebuii sa adaug acolo uitati am luat codul va rog sa imi explicati ca eu sunt mai greu de cap Foarte fericit.

Cod:
[table cellspacing=0 style="border: 1px solid #007295; table-layout:fixed; width: 100%;"][tr][td width=152 height=100 style="background-image: url('http://i26.servimg.com/u/f26/15/46/54/14/pentru10.png'); background-repeat: no-repeat;"][/td][td style="background: url('http://i26.servimg.com/u/f26/15/46/54/14/cont12.png'); padding-bottom: 15px;"][center][size=20][color=#1675BC][b]Noua actualizare[/b][/color][/size][/center][/td][td style="background-image: url('http://i26.servimg.com/u/f26/15/46/54/14/ao12.png'); background-repeat: no-repeat;" width="84"][/td][/tr][/table][table cellspacing=0 style="border-left: 1px solid #007295; border-right: 1px solid #007295; border-bottom: 1px solid #007295; table-layout:fixed; width: 100%;"][tr][td style="padding: 5px; background-color: #F7F7F7;"]


CONTINUT

[/td][/tr][/table]

tenlimba
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 159
Varsta : 20
Localizare : Romania
Data de inscriere : 25/11/2011
Multumiri : 0
2 avertismente

http://respecthegame.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum realizez si eu o interfata la tutorialul original ca si pe FG

Mesaj Scris de .razvan la data de Mier 29 Feb - 21:04

acolo adaugi continutul nu cred ca este un cuvant care sa explice mai bine ...

.razvan
Contribuitor suport
Contribuitor suport

Mesaje : 428
Data de inscriere : 22/08/2011
Multumiri : 9
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum realizez si eu o interfata la tutorialul original ca si pe FG

Mesaj Scris de tenlimba la data de Mier 29 Feb - 21:07

Bine acolo vine "continutul mesajului" dar unde il bag Supărat(

P.S: V-am zis ca is greu de cap Fericit)

tenlimba
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 159
Varsta : 20
Localizare : Romania
Data de inscriere : 25/11/2011
Multumiri : 0
2 avertismente

http://respecthegame.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum realizez si eu o interfata la tutorialul original ca si pe FG

Mesaj Scris de Keir la data de Mier 29 Feb - 21:08

V-am scris în cod cele două lucruri pe care trebuie să le schimbați.... Îl puneți în topic, ca și conținutul lui.

Cod:
[table cellspacing=0 style="border: 1px solid #007295; table-layout:fixed; width: 100%;"][tr][td width=152 height=100 style="background-image: url('http://i26.servimg.com/u/f26/15/46/54/14/pentru10.png'); background-repeat: no-repeat;"][/td][td style="background: url('http://i26.servimg.com/u/f26/15/46/54/14/cont12.png'); padding-bottom: 15px;"][center][size=20][color=#1675BC][b]Nume topic[/b][/color][/size][/center][/td][td style="background-image: url('http://i26.servimg.com/u/f26/15/46/54/14/ao12.png'); background-repeat: no-repeat;" width="84"][/td][/tr][/table][table cellspacing=0 style="border-left: 1px solid #007295; border-right: 1px solid #007295; border-bottom: 1px solid #007295; table-layout:fixed; width: 100%;"][tr][td style="padding: 5px; background-color: #F7F7F7;"]


CONTINUT

[/td][/tr][/table]

Cum spune și răzvan, nu cred că ar putea fi un cuvânt care să explice mai bine acest lucru... scratch

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum realizez si eu o interfata la tutorialul original ca si pe FG

Mesaj Scris de tenlimba la data de Mier 29 Feb - 21:14

Asa credeam ca trebuie sa il adaug undeva sa se faca un buton ca si smiley dar trebuie sa il bag in topic si trebuie sa adaug si html-ul Nebun
Multumesc topic rezolvat

tenlimba
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 159
Varsta : 20
Localizare : Romania
Data de inscriere : 25/11/2011
Multumiri : 0
2 avertismente

http://respecthegame.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum realizez si eu o interfata la tutorialul original ca si pe FG

Mesaj Scris de Lycan la data de Mier 29 Feb - 21:16

topic rezolvat

Lycan
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3146
Localizare : Karaibe
Data de inscriere : 21/10/2011
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://netuts.forumz.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum