Eroare detectata Am calculat un numar impar de ghilimele

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Eroare detectata Am calculat un numar impar de ghilimele

Mesaj Scris de kane la data de Mar 28 Feb - 17:45

Cod:
.ddpanel .ddpanelcontent{ /*CSS for "content" DIV of Drop Down Panel*/
color: white;
background: black;
width:100%; /*background of Drop Down Panel*/
/*Do NOT add any "padding" or "margin" properties here! Any padding/margin should be added to your content's container within this DIV instead */
}

.ddpanel .ddpaneltab{ /*CSS for "toggle" tab DIV of Drop Down Panel*/
margin-right: 20px;
font: normal 12px Arial;
}

.ddpanel .ddpaneltab a{ /*"toggle" tab related CSS*/
float: right;
color: white;
background: black url(images/toggleleft.gif) no-repeat left bottom; /*background of toggle tab*/
text-decoration: none;
letter-spacing: 1px;
}

.ddpanel .ddpaneltab a span{ /*"toggle" tab related CSS*/
float: left;
display: block;
background: transparent url(images/toggleright.gif) no-repeat right bottom;
padding: 1px 12px 4px 13px;
cursor: pointer;
}

.ddpanel .ddpaneltab a span img.pointerimage{ /*CSS for pointer image within toggle tab*/
margin-top: 2px;
margin-left: 5px;
}

.ddpanel .ddpaneltab a:hover{ /*"toggle" tab related CSS*/
background-color: navy; /*background of toggle tab onMouseover*/
}

.ddpanel .ddpaneltab a:active, .ddpanel .ddpaneltab a:focus{ /*"toggle" tab related CSS*/
outline: 0;
}

.ddpanel .ddpaneltab a:hover span{ /*"toggle" tab related CSS*/
background-color: transparent;
}

imi da aceasta eroare cand pun codu asta in css

Cod:
Eroare detectata
Am calculat un numar impar de ghilimele deci sirul nu este inchis. Aceasta inseamna ca CSS-ul risca sa nu fie valabil si nu va fi afisat corect pe forumul dvs.


Ultima editare efectuata de catre kane in Mar 28 Feb - 17:54, editata de 1 ori

kane
Membru activ

masculin

Mesaje : 548
Varsta : 23
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/10/2011
Multumiri : 0
2 avertismente

http://fifa-world.realbb.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Eroare detectata Am calculat un numar impar de ghilimele

Mesaj Scris de Coddy la data de Mar 28 Feb - 17:51

Buna ziua,

Inlocuiti codul de mai sus cu:
Cod:
.ddpanel .ddpanelcontent{
  color: white;
  background: black;
  width:100%;
}

.ddpanel .ddpaneltab{
  margin-right: 20px;
  font: normal 12px Arial;
}

.ddpanel .ddpaneltab a{
  float: right;
  color: white;
  background: black url(images/toggleleft.gif) no-repeat left bottom;
  text-decoration: none;
  letter-spacing: 1px;
}

.ddpanel .ddpaneltab a span{
  float: left;
  display: block;
  background: transparent url(images/toggleright.gif) no-repeat right bottom;
  padding: 1px 12px 4px 13px;
  cursor: pointer;
}

.ddpanel .ddpaneltab a span img.pointerimage{
  margin-top: 2px;
  margin-left: 5px;
}

.ddpanel .ddpaneltab a:hover{
  background-color: navy;
}

.ddpanel .ddpaneltab a:active, .ddpanel .ddpaneltab a:focus{
  outline: 0;
}

.ddpanel .ddpaneltab a:hover span{
  background-color: transparent;
}

Coddy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1348
Varsta : 66
Localizare : ...
Data de inscriere : 07/01/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Eroare detectata Am calculat un numar impar de ghilimele

Mesaj Scris de kane la data de Mar 28 Feb - 17:54

Mersi

kane
Membru activ

masculin

Mesaje : 548
Varsta : 23
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/10/2011
Multumiri : 0
2 avertismente

http://fifa-world.realbb.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Eroare detectata Am calculat un numar impar de ghilimele

Mesaj Scris de Coddy la data de Mar 28 Feb - 17:55

Ma bucur ca v-am putut ajuta:
topic rezolvat

=> Mutat in sectiunea corespunzatoare.

Coddy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1348
Varsta : 66
Localizare : ...
Data de inscriere : 07/01/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum