Unde introduc un Script WTA ?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Unde introduc un Script WTA ?

Mesaj Scris de SweetDeath la data de Dum 26 Feb - 15:02

Buna ziua! Am o intrebare, as vrea sa introduc script-ul pt statistici WTA dar nu stiu unde trebuie sa-l adaug, imi puteti spune?

//titlu editat

SweetDeath
Membru Forumgratuit

Mesaje : 56
Data de inscriere : 26/02/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2rohacks.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde introduc un Script WTA ?

Mesaj Scris de Y2J la data de Dum 26 Feb - 15:03

Gerenalitati...intr-un widget..

Y2J
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 139
Varsta : 20
Localizare : Lost in fg.
Data de inscriere : 05/01/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.extrem-tutorials.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde introduc un Script WTA ?

Mesaj Scris de SweetDeath la data de Dum 26 Feb - 15:07

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Gerenalitati...intr-un widget..
Trebuie obligatoriu acolo? Nu se poate in alta parte...? Sau macar pot muta widget-urile sa apara din partea dreapta si stanga de exemplu in josul pagini?

SweetDeath
Membru Forumgratuit

Mesaje : 56
Data de inscriere : 26/02/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2rohacks.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde introduc un Script WTA ?

Mesaj Scris de EmoRadutzu la data de Dum 26 Feb - 15:07

Sau in descrierea unui forum...

EmoRadutzu
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 116
Varsta : 17
Localizare : Cugir
Data de inscriere : 20/08/2011
Multumiri : 0
2 avertismente

http://forums.galaxygamer.org

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde introduc un Script WTA ?

Mesaj Scris de hightlow la data de Dum 26 Feb - 15:09

Buna ziua.
Scriptul wta il puteti adauga in index_body daca folosito phpbb2/punbb
sau intr-un widget daca folositi phpbb3

A face cu ochiul bafta

hightlow
Membru Forumgratuit

Mesaje : 16
Data de inscriere : 23/02/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http:// http://help2.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde introduc un Script WTA ?

Mesaj Scris de Y2J la data de Dum 26 Feb - 15:12

Da poti,prin template-uri. Eu nu prea stiu cum se lucreaza cu ele, dar am gasit ceva ce va poate ajuta.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Y2J
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 139
Varsta : 20
Localizare : Lost in fg.
Data de inscriere : 05/01/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.extrem-tutorials.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde introduc un Script WTA ?

Mesaj Scris de EmoRadutzu la data de Dum 26 Feb - 15:12

Se mai poate pune in descrierea forumului

EmoRadutzu
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 116
Varsta : 17
Localizare : Cugir
Data de inscriere : 20/08/2011
Multumiri : 0
2 avertismente

http://forums.galaxygamer.org

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde introduc un Script WTA ?

Mesaj Scris de Y2J la data de Dum 26 Feb - 15:13

EmoRadutzu, dar el doreste in footer.

Y2J
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 139
Varsta : 20
Localizare : Lost in fg.
Data de inscriere : 05/01/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.extrem-tutorials.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde introduc un Script WTA ?

Mesaj Scris de SweetDeath la data de Dum 26 Feb - 15:25

Ops, eu folosesc phpbb3 Neutru
Nu exista alta modalitate in afara de sa pun intr-un widget? Is mai greu io de cap :]]

SweetDeath
Membru Forumgratuit

Mesaje : 56
Data de inscriere : 26/02/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2rohacks.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde introduc un Script WTA ?

Mesaj Scris de Y2J la data de Dum 26 Feb - 15:36

Nu-i nimic!
Uite, facem asa Fericit :
Faci o pagina html si adaugi acolo codul.

2) Mergi la administrarea codurilor Java , le activezi si adaugi acolo acest cod

jQuery(document).ready(function() {
jQuery('#page-footer').after('<iframe width="Latimea" height="Inaltimea" src="Link-ul de la pagina html" frameborder="0" scrolling="no" allowTransparency="0"></iframe>');
});

La latime si inaltime treci inaltimea si latimea acelui banner.
Nu uita inainte sa deai pe inregistreaza, sa bifezi In all the pages

Am testat si a mers!

Y2J
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 139
Varsta : 20
Localizare : Lost in fg.
Data de inscriere : 05/01/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.extrem-tutorials.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde introduc un Script WTA ?

Mesaj Scris de SweetDeath la data de Dum 26 Feb - 15:51

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Nu-i nimic!
Uite, facem asa Fericit :
Faci o pagina html si adaugi acolo codul.

2) Mergi la administrarea codurilor Java , le activezi si adaugi acolo acest cod

jQuery(document).ready(function() {
jQuery('#page-footer').after('<iframe width="Latimea" height="Inaltimea" src="Link-ul de la pagina html" frameborder="0" scrolling="no" allowTransparency="0"></iframe>');
});

La latime si inaltime treci inaltimea si latimea acelui banner.
Nu uita inainte sa deai pe inregistreaza, sa bifezi In all the pages


Am testat si a mers!
A functionat, mersi mult Foarte fericit

SweetDeath
Membru Forumgratuit

Mesaje : 56
Data de inscriere : 26/02/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2rohacks.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde introduc un Script WTA ?

Mesaj Scris de Y2J la data de Dum 26 Feb - 16:00

:great: "Sa mai treci pe la noi"!
Cu placere! La revedere

Y2J
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 139
Varsta : 20
Localizare : Lost in fg.
Data de inscriere : 05/01/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.extrem-tutorials.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde introduc un Script WTA ?

Mesaj Scris de Lycan la data de Dum 26 Feb - 17:27

topic rezolvat

Lycan
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3146
Localizare : Karaibe
Data de inscriere : 21/10/2011
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://netuts.forumz.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum