Scriptul care afiseaza ultimele mesaje nu merge cum trebuie , tabelul apare si in header si in footer
:: Diverse :: Cos de gunoi
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Scriptul care afiseaza ultimele mesaje nu merge cum trebuie , tabelul apare si in header si in footer
Forum: http://ace-romania.hitforum.ro
Tutorial urmat: http://help.forumotion.com/t90639-latest-topics-new-system
Problema: Am uramt acel tutorial intocmai cum arata acolo , doar ca am o problema tabelul cu ultimele mesaje apare si in header si in footer :S e posibil sa fie din cauza ca am bagat
in overal_header si nu in overal_footer
Tutorial urmat: http://help.forumotion.com/t90639-latest-topics-new-system
Problema: Am uramt acel tutorial intocmai cum arata acolo , doar ca am o problema tabelul cu ultimele mesaje apare si in header si in footer :S e posibil sa fie din cauza ca am bagat
- Cod:
<td valign="top" width="100%">
<div id="center">
<!-- BEGIN giefmod_index1 -->
{giefmod_index1.MODVAR}
<!-- BEGIN saut -->
<div style="height:{SPACE_ROW}px"></div>
<!-- END saut -->
<!-- END giefmod_index1 -->
</div>
</td></tr><tr>
in overal_header si nu in overal_footer
Re: Scriptul care afiseaza ultimele mesaje nu merge cum trebuie , tabelul apare si in header si in footer
Buna dimineata,
Codul se adauga in overall_footer_begin chiar la inceput, daca doriti ca tabelul sa fie afisat in josul paginii. Deci, acest cod dat mai sus, il adaugati doar intr-un template.
Codul se adauga in overall_footer_begin chiar la inceput, daca doriti ca tabelul sa fie afisat in josul paginii. Deci, acest cod dat mai sus, il adaugati doar intr-un template.

Coddy- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 1348
Varsta: 62
Localizare: ...
Data de inscriere: 07/01/2012

Re: Scriptul care afiseaza ultimele mesaje nu merge cum trebuie , tabelul apare si in header si in footer
da stiu numai ca eu l-am adaugat in overall_header
Buna ziua,
Pai, stergeti din overall_header sau din overall_footer begin (sau unde l-ati mai adaugat).
Pai, stergeti din overall_header sau din overall_footer begin (sau unde l-ati mai adaugat).

Coddy- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 1348
Varsta: 62
Localizare: ...
Data de inscriere: 07/01/2012

am sters si a iesit un balamuc :S pe toata pagina imi apareau ultimele mesaje
) , tot nu stiu cum sa rezolv
Bună seara,
Eu nu vă înțeleg, dacă urmăriți acel tutorial corect nu are cum să nu vă iasă. Sunt doar niște coduri care se adăugă în anumite template-uri și se efectuază câteva schimbări din PA .
Eu nu vă înțeleg, dacă urmăriți acel tutorial corect nu are cum să nu vă iasă. Sunt doar niște coduri care se adăugă în anumite template-uri și se efectuază câteva schimbări din PA .

Keir- Analist

- Numarul mesajelor: 2700
Localizare: Taumatawhakatan
Data de inscriere: 28/12/2011

merge foarte bine ba chiar perfect singurul lucru care ma deranjeaza este acela ca imi apare tabvelul cu mesaje si in header si in footer
Avand in vedere faptul ca au trecut 2 saptamani de la deschiderea subiectului dumneavoastra, iar de atunci nu ati mai aratat interes pentru acesta, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca intre timp veti avea nevoie de o rezolvare, va invitam sa deschideti din nou un topic in sectiunea corespunzatoare.

Vizitato- Vizitator
Subiecte similare» Nu merge sa ma uit dc??????
» la mine nu merge
» Fisier 2011 fifa 2007 ultimele transferuri
» Piatra care se misca
» 4x4HITS un TE care urca in topuri
» la mine nu merge
» Fisier 2011 fifa 2007 ultimele transferuri
» Piatra care se misca
» 4x4HITS un TE care urca in topuri
:: Diverse :: Cos de gunoi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum