Referal Program(invitatii pe baza de link)
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Doriti adaugarea programului referal?
Referal Program(invitatii pe baza de link)
As dori sa sugerez adaugarea uni program referal ca si in aceasta imagine

Acest program consta in crearea unui link pentru fiecare user ,acest link permitandu-i sa invite alti useri ,referals sub numele lui ,adica atunci cand cineva apasa pe linkul unui user se va deschide pagina pentru register iar in acea pagina sa fie adaugat un box nou numi referal in acel bos sa apara direct numele persoanei a carui link a fost urmarit de exemplu htpp://exemplu.exemplu/register.....referalNoMusic daca cineva apasa acel link sa ii apara la referal numele meu adica NoMusic , aceasta optiune sa poata fi adaugata la puncte astfel incat ,cand cineva intra pe baza de referal persoana a carui link a fost urmarit sa primeasca un anumit numar(setat) de puncte.
Cred ca ati inteles mesajul, am explicat cat de bine am putut sa inteleaga si cei care nu prea le au cu scripts/HTML/CSS si restul limbajelor

Acest program consta in crearea unui link pentru fiecare user ,acest link permitandu-i sa invite alti useri ,referals sub numele lui ,adica atunci cand cineva apasa pe linkul unui user se va deschide pagina pentru register iar in acea pagina sa fie adaugat un box nou numi referal in acel bos sa apara direct numele persoanei a carui link a fost urmarit de exemplu htpp://exemplu.exemplu/register.....referalNoMusic daca cineva apasa acel link sa ii apara la referal numele meu adica NoMusic , aceasta optiune sa poata fi adaugata la puncte astfel incat ,cand cineva intra pe baza de referal persoana a carui link a fost urmarit sa primeasca un anumit numar(setat) de puncte.
Cred ca ati inteles mesajul, am explicat cat de bine am putut sa inteleaga si cei care nu prea le au cu scripts/HTML/CSS si restul limbajelor
Re: Referal Program(invitatii pe baza de link)
Am votat Da. Ar fi util pe unele forumuri, cu cat aduci mai multi membri, primesti reputatie, etc. 

Vizitato- Vizitator
Perfect. Si, chiar e greu de creat un camp nou de la Utilizatori & Grupuri => Utilizatori => Profiluri.
Mai ganditi-va cand creati o sugestie...

Coddy- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 1348
Varsta: 62
Localizare: ...
Data de inscriere: 07/01/2012

Bună seara,
Coddy, nu toți au cunoștințe avansate.
Legat de propunere, ar fi o idee destul de bună... votez cu da.
Coddy, nu toți au cunoștințe avansate.
Legat de propunere, ar fi o idee destul de bună... votez cu da.

Regulament general ~ Analizare ~ Promovare ~ Sugestii si propuneri
Dex Online ~ Pierderi de parole ~ Unelte
Multumim ! - Cu stima, echipa Forumgratuit

Keir- Analist

- Numarul mesajelor: 2704
Localizare: Taumatawhakatan
Data de inscriere: 28/12/2011

Coddy a scris:Perfect. Si, chiar e greu de creat un camp nou de la Utilizatori & Grupuri => Utilizatori => Profiluri.
imi c er scuze dar ceea ce am sugerat eu nu tine de campurile din profil chiar deloc tero citeste tot ce am scris inainte de a posta un reply ,aceasta sugestie tine de register mai mult nu de profilul utilizatorilor
Am citit de la inceput. Sa nu credeti ca am pasit peste ideea cu link-ul. Dar, nu inteleg, nu e acelasi lucru? Adica, vom crea un camp si doar va trebui completat de catre cel ce primeste link-ul...

Coddy- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 1348
Varsta: 62
Localizare: ...
Data de inscriere: 07/01/2012

Coddy a scris:Am citit de la inceput. Sa nu credeti ca am pasit peste ideea cu link-ul. Dar, nu inteleg, nu e acelasi lucru? Adica, vom crea un camp si doar va trebui completat de catre cel ce primeste link-ul...
nu, atunci cand linkul este accesat la referal sa apara direct numele celui caruia ii apartine linkul sa nu trebuiasca , ca si persoana care intra sa completeze acel camp , si sa existe la profil pe langa reputatie si puncte sa mai apara si referal si cu cat are mai multi referal aici depinde de admin daca ii da ceva premiu sau ceva rank
Votez DA, sunt de acord cu aceasta idee, si o sustin, desi cum a spus si Coddy, decat sa ne complicam, mai bine, putem creea un camp special pentru Referrer si din sectiunea Profiluri (Utilizatori si Grupuri).
D'Mentted a scris:Votez DA, sunt de acord cu aceasta idee, si o sustin, desi cum a spus si Coddy, decat sa ne complicam, mai bine, putem creea un camp special pentru Referrer si din sectiunea Profiluri (Utilizatori si Grupuri).
Pai , ramane la decizia Adminilor(ForumGratuit) unde sa fie pozitionat si cum eu doar sugeram programul si in ce consta
De data asta gasesc si eu o idee gandita, bravo.
Este o idee buna care ar fi foarte interesanta daca s-ar implementa.
Votez da.
Este o idee buna care ar fi foarte interesanta daca s-ar implementa.
Votez da.

Pagnel- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 266
Localizare: Ramnicu Valcea
Data de inscriere: 08/11/2011

va rog nu imi spuneti ca si aceasta trebuie sa creez un topic nou pe forumul englezesc :S
NoMusic a scris:va rog nu imi spuneti ca si aceasta trebuie sa creez un topic nou pe forumul englezesc :S
Nu neaparat. Daca se va considera ca sugestia este utila, ea va fi aplicata.

Vizitato- Vizitator
ok pentru cei care nu vor sa astepte pana ce se adauga aceasta optiune puteti face ceva 80% asemanator
prin crearea unui profil personalizat in PA=> UTILIZATORI & GRUPURI=>Utilizatori=>Profiluri=>* = Campuri speciale si apasati pe + acum creati un profil de tip Camp Text dati numele Referal iar la descriptie EX: Completeaza daca ai fost invitat de un user de pe forum , daca nu lasati liber
Nu este necesar un icon,
Obligatoriu la inscriere? -->DA
Afisare--> Profil [daca doriti bagati si la mesaje]
Tip de afisaj : Text [daca ati selectat si mesaje puneti text + icon pentru a nu supraincarca profilul]
Afiseaza acest camp pentru utilizatorii care au cel putin statutul :
Membri
Separator : Partagraf
Continut de origine : Admin(exemplu) [aici puteti pune un nume pe care sa intre referal in cazul in care userul nu a fost invitat de cineva]
Lungime maxima : 20 caractere [sunt destule]
ATENTIE! nu uitati sa selectati
Cine poate modifica valoarea continutului? MODERATORI
Acum la fiecare user nou venit , uitativa la profil sa vedeti pe numele carui user a facut cont , si sa adaugati acelui user un punct la referal , sau un icon , aceasta necesita sa creati inca un profil personalizat
Nu este necesar un icon,
Obligatoriu la inscriere? -->DA
Afisare--> Profil [daca doriti bagati si la mesaje]
Tip de afisaj : Text [daca ati selectat si mesaje puneti text + icon pentru a nu supraincarca profilul]
Afiseaza acest camp pentru utilizatorii care au cel putin statutul :
Membri
Separator : Partagraf
Continut de origine : Admin(exemplu) [aici puteti pune un nume pe care sa intre referal in cazul in care userul nu a fost invitat de cineva]
Lungime maxima : 20 caractere [sunt destule]
ATENTIE! nu uitati sa selectati
Cine poate modifica valoarea continutului? MODERATORI
Acum la fiecare user nou venit , uitativa la profil sa vedeti pe numele carui user a facut cont , si sa adaugati acelui user un punct la referal , sau un icon , aceasta necesita sa creati inca un profil personalizat
Am votat cu da..e o idee buna.
Apropo bine ca ai spus de acum sa nu mai asteptam pana se va face
Apropo bine ca ai spus de acum sa nu mai asteptam pana se va face
Subiecte similare» TIZO.RO PROGRAM AFILIERE
» Program de flood pe messenger!
» Link fara subliniere
» Unlocker - un program foarte folositor pentru fisierele care nu se sterg
» Cum putem face Y!M Multi Messenger fara nici un program!
» Program de flood pe messenger!
» Link fara subliniere
» Unlocker - un program foarte folositor pentru fisierele care nu se sterg
» Cum putem face Y!M Multi Messenger fara nici un program!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de NoMusic la data de Mier 01 Feb 2012, 6:33 pm

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Cum pun mini imagine in fata unui grup
» Cerere banner
» Cum pot aduce acesta cifra la stanga ?
» graph-kawaii
» Propuneri - Prezentari forumuri
» WideGFX
» Bara peste linkurile calendar,galerie
» cum fac si eu asa profilul
» Cerere Banner
» Cum scot chenarele acestea?
» Cum schimb culoarea la numarul de mesaje
» Cerere imagini
» Mai multi Moderatori la un Grup.
» Cerere Ranguri.
» As dori o tema punbb frumoasa
» Actualizari noi: Reguli specifice fiecarui forum, posibilitatea dezactivarii codurilor JS, optimizare footer si altele
» se suprapun niste butoane una peste alta
» GraphicART
» imi iese niste chestii din chenar la profil
» Comanda
» LogIn in Navbar!
» Cum fac textul mai mare
» Comunitatea Grozavie
» Statistici phpBB3
» Graphic Studio
» Cerere bara
» [Cerere] Ranguri Urgente
» Webb-Tags