Propunere shimbare Panou
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Propunere ACP Nou!
Propunere shimbare Panou
As dori sa si noi ce avem forumul de la forumgratuit sa avem panoul de administrare cum este in poza http://i42.servimg.com/u/f42/16/82/25/11/untitl21.jpg
Re: Propunere shimbare Panou
Bună dimineața!
Acel panou de care vorbiți dvs. este o altfel de versiune de forum, cu totul diferită. În plus la ce ar ajuta? Mulți utilizatori nu se pot descurca bine nici pe cel actual, dapăi pe acela, în plus cel actual conține tot ce ne trebuie.
Acest lucru nu se va realiza niciodată.
Acel panou de care vorbiți dvs. este o altfel de versiune de forum, cu totul diferită. În plus la ce ar ajuta? Mulți utilizatori nu se pot descurca bine nici pe cel actual, dapăi pe acela, în plus cel actual conține tot ce ne trebuie.
Acest lucru nu se va realiza niciodată.
asta ar insemna sa avem phpbb pe forumgratuit nu se va intampla insa din ce am auzit eu pe forumul englez sar putea sa se faca un update la versiuni cand apare phpbb4 ..
Votez da
A da am uitat scuze ,dar tot sunt impotriva forumurile phpbb3 au p.a foarte complicat (am folosit si eu da m-am razgandit)Nu am reusit sa fac decat categoriile nici permisiunile nici nimic ,mie imi place cum este acuma p.a
Atunci votez da (nu am votat inca
) Dar ar fi bine sa pastrati si infatisarea prezenta (cum este butonu pentru a schimba aspectul) sa putem si una si alta.
Dacă se schimbă panoul , automat se adaugă permisiunile forumului , permisiunile forumurilor etc. Mulți membrii au dificultăți și la panoul actual . Votez NU !
pai sa invete ca nici eu nu am stiut is foarte multi care stiu si atunci o sa se bage si treaba cu permisiunile si o sa fie mult mai frumos si o sa aveti si mai multi clienti
Normal acest panou este o copie jalnic a versiunii originala a panoului phpbb care ofera multe alte facilitati asta daca ati intrat sau ati lucrat cu o astfel de versiune vreodata :d
Gabi5 a scris:pai sa invete ca nici eu nu am stiut is foarte multi care stiu si atunci o sa se bage si treaba cu permisiunile si o sa fie mult mai frumos si o sa aveti si mai multi clienti
Acest panou este foarte util pentru incepatori. Daca s-ar schimba , ar lua ceva sa invete si incepatorii ar abandona repede.
Sti,mai sunt si unii (rar) de 7-11 ani care nu cred ca se descurca nici macar in cel actual.
O sa se bage pentru ca "is" (corect e sunt) multi care stiu.. Ce stiu? Stiu acel panou din imagine pe de rost?
"si o sa aveti si mai multi clienti"
Acest serviciu e gratuit. Deci nu exista clienti..
Clientii sunt aceia care dau bani pentru un anumit lucru, pe ForumGRATUIT sunt utilizatori.
Votul meu este Nu!
Panoul actual este perfect,de ce sa schimbam ceva doar de dragul de a schimba ?
Panoul actual este perfect,de ce sa schimbam ceva doar de dragul de a schimba ?
Subiecte similare» Propunere forum
» Contur "Panou de Administrare"
» O mica problema!
» Propunere Scroll up
» Propunere Canal Radio/TV
» Contur "Panou de Administrare"
» O mica problema!
» Propunere Scroll up
» Propunere Canal Radio/TV
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de Gabi5 la data de Sam 28 Ian 2012, 10:10 am

Numai ca noi nu avem atatea in P.A

Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Scriptul care afiseaza ultimele mesaje nu merge cum trebuie , tabelul apare si in header si in footer
» Cum pot pune cei mai activi postatori, posturi noi, cel mai nou user?
» Schimbare statistici la phpbb3
» [Subiect-Unic] Dependenta de internet
» Revizuire: Real-zone
» tema Fete Blue
» Thank Theme
» Rank - Small Blue
» nu apare avertisment inainte de postare
» cum pot sa pun categoriile cu subforumurile lor intrun tablou !
» Cum pot face si eu legenda ca in imagine ?
» Propuneri - Prezentari forumuri
» Modificare "F.A.Q"
» Cerere Rank-uri Forum
» cerere avatar
» Script FaceBook Slide Forum
» Cum pot sa pun un robotel langa cine este conectat
» Cerere BanneR
» Cum fac sa se invarta link-ul forumului meu in jurul cursorului de la mouse?
» Cum pun titlul categoriilor pe mijloc? Sa le mut din stanga pe mijloc!
» As dori si eu scriptul acesta de la yahoo pentru contact dar sa fie functionabil
» WideCS | All about Gaming
» Blue Posting Buttons
» Cum se pun rankurile si imaginile lor
» Scripturi pentru forum
» Kill-AreNa
» recapatare reputatie
» [Phpbb 3] Metin2-Eternal
» Schimbare adresa de e-mail la forum.