Script pentru pagina de start ! >?
:: Diverse :: Cos de gunoi
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Script pentru pagina de start ! >?
Am gasit pe un forum un portal foarte frumos
.. si as dori sa am si eu acel script , daca am poate ajuta cnva ! ? Aceasta este imaginea :

Titlu corectat.

Titlu corectat.
Re: Script pentru pagina de start ! >?
nu e portal e script din pagina HTML
imi pare rau dar autorul forumuli numi da voie sa iti dau indexul
imi pare rau dar autorul forumuli numi da voie sa iti dau indexul
Ultima editare efectuata de catre extream_man in Vin 27 Ian 2012, 8:16 pm, editata de 1 ori
Domnule extream_man acela este forumul meu si eu nu am fost intrebat daca va dau voie sa imi luati Modelul de pagina.
Doresc ca cineva din staff sa scoata linkul de downloadare
emy.eforie a scris:Domnule extream_man acela este forumul meu si eu nu am fost intrebat daca va dau voie sa imi luati Modelul de pagina.
E cumva vreo problema? Doar o sa l modific [cred] si nu o sa fie lafel. Pana la urma e forumgratuit si trebuie sa accepti conditiile daca nu poti sa ti cumperi forum oricand
GinghisHan25 a scris:emy.eforie a scris:Domnule extream_man acela este forumul meu si eu nu am fost intrebat daca va dau voie sa imi luati Modelul de pagina.
E cumva vreo problema? Doar o sa l modific [cred] si nu o sa fie lafel. Pana la urma e forumgratuit si trebuie sa accepti conditiile daca nu poti sa ti cumperi forum oricand
hmm sincer are dreptate in fond este scriptul lui,nu conteaza ca o sa il modifici, scheletul paginii este creeat de acel owner
- Cod:
cod sters
codul nu e facut de tine emy. nici copyrightul nu e bun. deci toate drepturile de autor merg la cel care l-a facut + ca tu l-ai luat de la richard
hihi xDD a scris:
- Cod:
cod sters
codul nu e facut de tine emy. nici copyrightul nu e bun. deci toate drepturile de autor merg la cel care l-a facut + ca tu l-ai luat de la richard
Uh urat sa furi copyright , macar daca erai mai smecher sa modifici si linkurile
hihi xDD a scris:se poate folosi si CTRL + U pt sursa.
stiu un script care opreste toate metodele de a afla sursa pur si simplu iti apare blank page dar din pacate poate fi folosit doar ca si script PHP si autorul mi-a spus sa nu dezvalui cum ,oricum nu poate fi folosit pentru forumgratuit si nici pentru alte website-uri trebuie browser special care sa deschida pagina , cred ca stiti ,ca pentru a face sursa unreadable trebuie sa nu poata fi citita de browser iar daca sursa nu poate fi citita ,iti v-a aparea doar blank page in loc sa deschida pagina oricum uitasem de ctrl+u
Tema in cauza se numeste Glinder, apartine Elegantthemes si nu este distribuita gratuit. Prin urmare nu te putem ajuta sa faci rost de ea deoarece asa ceva ar fi complet ilegal. Acceseaza site-ul proprietar pentru detalii si achizitie.
Multumim pentru intelegere!

Multumim pentru intelegere!

| MULTUMESTE | Daca cineva te-a ajutat la rezolvarea unei probleme, din bun simt, nu uita sa ii multumesti |
| ACTUALIZEAZA | Daca ti-ai schimbat forumul, versiunea forumului si/sau browserul actualizeaza informatiile aferente in profil |
| MEMBRU NOU | Daca esti nou-venit, te rugam sa citesti toate informatiile din linkurile plasate in pagina de start sub meniu principal |
Multumim ! - Cu stima, echipa Forumgratuit
Subiecte similare» Alta pagina de Metin2
» Script ce pune Forumul la Favourite!
» Script afisare date: ip,tara de provenienta...
» Descarcati jocuri pentru linux
» Important pentru toti membrii!!!
» Script ce pune Forumul la Favourite!
» Script afisare date: ip,tara de provenienta...
» Descarcati jocuri pentru linux
» Important pentru toti membrii!!!
:: Diverse :: Cos de gunoi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de Ingerash;x la data de Vin 27 Ian 2012, 6:33 pm

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Cum pun mini imagine in fata unui grup
» Cerere banner
» Cum pot aduce acesta cifra la stanga ?
» graph-kawaii
» Propuneri - Prezentari forumuri
» WideGFX
» Bara peste linkurile calendar,galerie
» cum fac si eu asa profilul
» Cerere Banner
» Cum scot chenarele acestea?
» Cum schimb culoarea la numarul de mesaje
» Cerere imagini
» Mai multi Moderatori la un Grup.
» Cerere Ranguri.
» As dori o tema punbb frumoasa
» Actualizari noi: Reguli specifice fiecarui forum, posibilitatea dezactivarii codurilor JS, optimizare footer si altele
» se suprapun niste butoane una peste alta
» GraphicART
» imi iese niste chestii din chenar la profil
» Comanda
» LogIn in Navbar!
» Cum fac textul mai mare
» Comunitatea Grozavie
» Statistici phpBB3
» Graphic Studio
» Cerere bara
» [Cerere] Ranguri Urgente
» Webb-Tags