Comanda 'Interzisa trimiterea unei parole noi pentru administratori si moderatori' este activata
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Comanda 'Interzisa trimiterea unei parole noi pentru administratori si moderatori' este activata
Comanda 'Interzisa trimiterea unei parole noi pentru administratori si moderatori' este activata in 'Panoul de administrare' > Securitate
Asta imi apare cand dau pe "Mi-am uitat parola". Si nu mai stiu parola de la PA sau cont, nu am alti administratori ca sa dezactiveze acea functie. Este vreo posibilitate sa dezactivez aceea optiune? (am trimis si PM pentru parola pierduta, dar se pare ca nu mi-am amintit bine emailul de creatie)
Asta imi apare cand dau pe "Mi-am uitat parola". Si nu mai stiu parola de la PA sau cont, nu am alti administratori ca sa dezactiveze acea functie. Este vreo posibilitate sa dezactivez aceea optiune? (am trimis si PM pentru parola pierduta, dar se pare ca nu mi-am amintit bine emailul de creatie)
Ultima editare efectuata de catre mirceathelion in Dum 22 Ian 2012, 10:39 am, editata de 1 ori
Re: Comanda 'Interzisa trimiterea unei parole noi pentru administratori si moderatori' este activata
Încercați să folosiți uneltele: http://www.forumgratuit.ro/ro/unelte/ . Aveți nevoie de emailul de creație și parola.
Dacă ați uitat această parolă, trimiteții un MP doamnei Ina : http://help.forumgratuit.ro/t600-recuperarea-parolei-pentru-forum-si-unelte , iar dacă nu vă aduceți aminte emailul de creație, faceți o listă cu toate pe care le aveți :
Dacă ați uitat această parolă, trimiteții un MP doamnei Ina : http://help.forumgratuit.ro/t600-recuperarea-parolei-pentru-forum-si-unelte , iar dacă nu vă aduceți aminte emailul de creație, faceți o listă cu toate pe care le aveți :
- Cod:
Dacă aveți dubii asupra adresei de e-mail folosite, faceți o lista cu toate adresele de e-mail pe care le aveți.

Regulament general ~ Analizare ~ Promovare ~ Sugestii si propuneri
Dex Online ~ Pierderi de parole ~ Unelte
Multumim ! - Cu stima, echipa Forumgratuit

Keir- Analist

- Numarul mesajelor: 2704
Localizare: Taumatawhakatan
Data de inscriere: 28/12/2011

Re: Comanda 'Interzisa trimiterea unei parole noi pentru administratori si moderatori' este activata
Multumesc de ajutor, dar tot ce am este email-ul actual si forumul.
Infine, din cate am citit de la Cautare Avansata am vazut ca nu prea e altceva de facut. Puteti inchide topicul.
Infine, din cate am citit de la Cautare Avansata am vazut ca nu prea e altceva de facut. Puteti inchide topicul.
Subiecte similare» SERVERE CS1.6 LA COMANDA
» 20 este rege
» Care este animalul vostru favorit?
» Descarcati jocuri pentru linux
» Important pentru toti membrii!!!
» 20 este rege
» Care este animalul vostru favorit?
» Descarcati jocuri pentru linux
» Important pentru toti membrii!!!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de mirceathelion la data de Dum 22 Ian 2012, 9:11 am

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Cum pun mini imagine in fata unui grup
» Cerere banner
» Cum pot aduce acesta cifra la stanga ?
» graph-kawaii
» Propuneri - Prezentari forumuri
» WideGFX
» Bara peste linkurile calendar,galerie
» cum fac si eu asa profilul
» Cerere Banner
» Cum scot chenarele acestea?
» Cum schimb culoarea la numarul de mesaje
» Cerere imagini
» Mai multi Moderatori la un Grup.
» Cerere Ranguri.
» As dori o tema punbb frumoasa
» Actualizari noi: Reguli specifice fiecarui forum, posibilitatea dezactivarii codurilor JS, optimizare footer si altele
» se suprapun niste butoane una peste alta
» GraphicART
» imi iese niste chestii din chenar la profil
» Comanda
» LogIn in Navbar!
» Cum fac textul mai mare
» Comunitatea Grozavie
» Statistici phpBB3
» Graphic Studio
» Cerere bara
» [Cerere] Ranguri Urgente
» Webb-Tags