Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?
:: Diverse :: Discutii generale
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?
Ma gandeam ca noi toti acum pe la varsta de 13-/18 ani suntem acum pe forumgratuit , si ne pierdem timpul pe tot feluri de site-uri , dar dupa ce terminam scoala pe la 18-19 ani ce-o sa facem , si ma gandeam ca deja stiti ce o sa vreti sa ajungeti. Eu mam gandit ca o sa ajung Rapper , am inceput sa scriu melodi de la 12 ani, si cand am timp merg sa le inregistrez la studio , mai ales ca locuiesc in Usa , ma gandesc ca as avea o sansa/oportunitate mare. Daca nu , nu stiu ceam sa ajung. Deci intrebarea este , ce vreti sa faceti dupa ce terminati liceu ?

.Richard- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 659
Localizare:
Data de inscriere: 06/11/2011

Re: Ce ai vrea sa ajungi dupa ce termini liceul?
Unii dintre noi (presupun) pot sa ajunga departe cu codarea. Eu personal, as vrea sa devin programist, mai ales ca stiu bine coding si pana la varsta de 18 ani am destul timp pentru a deveni si mai bun. M-am gandit la programist pentru site-uri (unde se lucreaza cu PHP-ul), si in acelasi timp la web designer (unde se lucreaza cu HTML-ul, CSS-ul). Dar sunt si foarte pasionat de jQuery (mai mult decat JavaScript-ul simplu) pentru ca se poate foarte usor de construit un cod care poate face minuni pe o platforma de acest gen. De la eliminarea unor elemente de pe forum, pana la adaugarea altor elemente noi. Aici cred ca am schimbat putin tema, vorbind mai mult despre ce stiu decat despre ce/cine vreau sa fiu. Dar dupa cum am si spus, vreau sa ma pricep in toate acele limbaje, astfel, devenind cineva. Spor mie, si spor si dvs., celor ce vreti sa deveniti ceva. 

Coddy- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 1348
Varsta: 62
Localizare: ...
Data de inscriere: 07/01/2012

Salutare,
Eu personal îmi doresc să ajung să lucrez în domeniul IT. Cele mai căutate job-uri în ziua de azi sunt cele de acest gen. Niciodată nu o să auziți că nu se mai caută programatori în calculatoare etc... .
Eu personal îmi doresc să ajung să lucrez în domeniul IT. Cele mai căutate job-uri în ziua de azi sunt cele de acest gen. Niciodată nu o să auziți că nu se mai caută programatori în calculatoare etc... .

Regulament general ~ Analizare ~ Promovare ~ Sugestii si propuneri
Dex Online ~ Pierderi de parole ~ Unelte
Multumim ! - Cu stima, echipa Forumgratuit

Keir- Analist

- Numarul mesajelor: 2704
Localizare: Taumatawhakatan
Data de inscriere: 28/12/2011

Salutare,
Mie personal imi place fotbalul.Joc de cand eram mic [ 7 ani ] si vreau sa continui pe acest domeniu.Imi place foarte mult!
Mie personal imi place fotbalul.Joc de cand eram mic [ 7 ani ] si vreau sa continui pe acest domeniu.Imi place foarte mult!
Pai,eu sunt printre cei mai mici din acest forum.
Am o vaga idee.
Ori ajung Cantaret ori medic sau ceva in domeniul IT...sau profesor.
Am o vaga idee.
Ori ajung Cantaret ori medic sau ceva in domeniul IT...sau profesor.
sincer as dori sa devin un economist de succes ! avand in vedere ca termin un liceu economic iar facultatea doresc sa o fac in Cluj sau Iasi :d
Eu inca nu m-am hotarat unde sa ma angajez dupa ce termin liceul. In orice caz, o sa ma angajez unde se plateste bine.

Vizitato- Vizitator
Pai...eu deja ma gandesc la medicina. Vreau sa ajung neurochirurg. Imi place sa ma uit peste articolele de medicina si sa citesc casti despre/cu medicina. xDD
Nu prea stiu, eu ma axez mai mult pe matematica, sunt sigur ca viitorul meu va avea legatura cu matematica sau cu domeniul IT.

Pagnel- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 266
Localizare: Ramnicu Valcea
Data de inscriere: 08/11/2011

Mr.Pagnel a scris:Nu prea stiu, eu ma axez mai mult pe matematica, sunt sigur ca viitorul meu va avea legatura cu matematica sau cu domeniul IT.
Dacă vrei să ai un viitor în domeniul IT matematica o să te urmărească peste tot.
Eu sincer, nu prea cred că voi face nimic din acest fenomen IT, coding-ul l-am învățat de plăcere nu pentru a urma un viitor, am 17 ani și în prezent lucrez ca barman, urmez un liceu pedagogic pe profil de psihologie probabil voi urma ceva în acest domeniu
In prezent sunt student la drept,chiar mi-as dorii sa ajung sa lucrez in acest domeniu.Dar sunt constient ca trebuie sa muncesc nu doar sa vreau.
Dupa ce termin liceul vreau sa fac o facultate,sa lucrez in IT.Daca nu reusesc,devin fotograf,pentru ca sunt destul de buna in asta.
Salut!
Eu sunt pe profil Filologie Bilingv, habar nu am de ce am ales profilul acesta, tot ce stiu este ca eu sunt pasionat de Limba engleza si regie. Cu toate ca am ales filologie bilingv, in timpul liber ma ocup cu programari, graphic design, web design, fotografie, music mixing si montaje video.
Vreau sa imbin utilul cu placutul, si sa lucrez in televiziune...(cred)
Eu sunt pe profil Filologie Bilingv, habar nu am de ce am ales profilul acesta, tot ce stiu este ca eu sunt pasionat de Limba engleza si regie. Cu toate ca am ales filologie bilingv, in timpul liber ma ocup cu programari, graphic design, web design, fotografie, music mixing si montaje video.
Vreau sa imbin utilul cu placutul, si sa lucrez in televiziune...(cred)
Eu mi-am propus sa lucrez in domeniul IT (La compania Microsift daca am noroc) sau medic.
Iubesc tot ceea ce tine de PC. Chiar sunt "aistent-ul" profesorului de info la clasa.
Din pacate in ultima vreme din "super baiatu" clasei am ajuns un fel de "fiara" deoarece m-am axat mult pe hacking.(Oricum doresc sa ma las).
Modelul meu in domeniul IT sunt cei de la Anonymous .Chiar daca ce fac ei este ilegal,treuie sa recunoasteti ca trebuie sa ai o minte super ca sa poti realiza ceea ce au realizat ei.
Iubesc tot ceea ce tine de PC. Chiar sunt "aistent-ul" profesorului de info la clasa.
Din pacate in ultima vreme din "super baiatu" clasei am ajuns un fel de "fiara" deoarece m-am axat mult pe hacking.(Oricum doresc sa ma las).
Modelul meu in domeniul IT sunt cei de la Anonymous .Chiar daca ce fac ei este ilegal,treuie sa recunoasteti ca trebuie sa ai o minte super ca sa poti realiza ceea ce au realizat ei.
Buna ziua,
Eu as dorii sa ajung cum mi-a recomandat si dirigentele meu un IT Manager ,imi plac foarte mult calculoatoare si mi-am propus ca sa intru la cel mai bun liceu de Matematica-Informatica din orasul meu ,daca nu o sa am noroc as dorii sa devin designer.(Stiu ca suna a fete dar imi plac hainele
)
Eu as dorii sa ajung cum mi-a recomandat si dirigentele meu un IT Manager ,imi plac foarte mult calculoatoare si mi-am propus ca sa intru la cel mai bun liceu de Matematica-Informatica din orasul meu ,daca nu o sa am noroc as dorii sa devin designer.(Stiu ca suna a fete dar imi plac hainele
)
Eu vreau informatician fiindcă decand avea 3 ani eram impresionat si Imi plăcea informatica
Aș dori să devină un artist ...
Un artist ... cu tehnologia!
Am văzut acest site italian: ...
și aș dori să devină la fel de bun ca ei!
Crearea de artă, cu fotografii și tehnologie!
Un artist ... cu tehnologia!
Am văzut acest site italian: ...
și aș dori să devină la fel de bun ca ei!
Crearea de artă, cu fotografii și tehnologie!
Pyskello, ati fost exclus datorita spamului in primul mesaj.
Un Moderator/administrator a fost deja instintat cu privire la acest topic si se va ocupa de el.
Un Moderator/administrator a fost deja instintat cu privire la acest topic si se va ocupa de el.

| Regulament general |
| Contact ~ Nu acord suport prin mesageria privata! |
Ca sa ajungi la Microsoft trebuie sa ai niste lucrari profesionale, pentru a-i determina pe cei de la Microsoft sa accepte sa lucrezi la ei. Eu unul nu imi pot da seama cat este de dificil acest lucru. 
Totusi, vreau sa devin web-designer si programator de site-uri. Este ocupatia preferata, defapt un hobby, si simt cum avansez pe zi ce trece. Si mai am de studiat o multime de lucruri, - asta stiu.
Totusi, vreau sa devin web-designer si programator de site-uri. Este ocupatia preferata, defapt un hobby, si simt cum avansez pe zi ce trece. Si mai am de studiat o multime de lucruri, - asta stiu.

Stefanss- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 98
Data de inscriere: 09/03/2012

Eu asi dori sa devin programator dar la cum ma descurc eu la matematica ca din 8 nu ies ...
Dar totusi daca nu pot deveni programator voi deveni cantaret pentru ca imi place foarte mult sa cant
Dar totusi daca nu pot deveni programator voi deveni cantaret pentru ca imi place foarte mult sa cant
Sincer sa zic ca aproape 1 an de lucru cu coduri m-am plictisit, asa ca m-am axat pe design
, in rest imi place cat de cat si in constructii (aveti grija ca va gauresc cu picamerul
).

Pagnel- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 266
Localizare: Ramnicu Valcea
Data de inscriere: 08/11/2011

Eu dupa ce termin liceul, cel mai probabil voi face facultatea de drept, probabil unora li se pare greu, dar mie nu imi este frica de provocari.
Prin aceasta facultate vreau sa ma las de tot ce tine de PC, eu unul chiar vreau sa ajung cineva, si nu un om care isi pierde zilnic 3-4 ore in fata calculatorului.
Inca nu sunt 100% hotarat in legatura cu ce voi face cand voi termina liceul, mie acum imi plac anumite lucruri, nu pot sa stiu ce lucruri imi vor place peste cativa ani.
Inca nu sunt 100% hotarat in legatura cu ce voi face cand voi termina liceul, mie acum imi plac anumite lucruri, nu pot sa stiu ce lucruri imi vor place peste cativa ani.
Mda, eu am un lucru mai ciudat, la care sunt chiar foarte bun, si fara gluma, nu cum zic unii colegi de ai mei, care le plac sa cante asa ca vor ajunge o mare trupa, doar ca problema acestui "vis" este ca traiesc in romania.Iar acest lucru "ciudat" se numeste Biliard.
Am de gand sa incep o facultate sa o termin si dupa sa ma apuc de munca serioasa.

Pistolarii- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 130
Varsta: 13
Localizare: Forumul de suport român!
Data de inscriere: 03/10/2011

In acest moment mi-as dorii sa devin un Manager IT sau sa lucrez la Google Country ,daca nu o sa imi mearga bine nu am sa ma las de IT,deja am o alternativa : am sa invat C++ sau Visual Basic sau multe altele si am sa scot bani dupa aceea o firma micuta de hosting.
Eu dupa ce termin liceu as vrea sa fac niste cursuri pentru a deveni bucatar.
Subiecte similare» Detalii despre Liceul "Taras Sevcenko" Sighetu Marmatiei
» Script Banner dupa banner
» Cum pun imagine in footer una dupa alta ?
» Am scuipat sange
» Ghid de pescuit.
» Script Banner dupa banner
» Cum pun imagine in footer una dupa alta ?
» Am scuipat sange
» Ghid de pescuit.
:: Diverse :: Discutii generale
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de .Richard la data de Mier 11 Ian 2012, 4:06 am

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Cum pun mini imagine in fata unui grup
» Cerere banner
» Cum pot aduce acesta cifra la stanga ?
» graph-kawaii
» Propuneri - Prezentari forumuri
» WideGFX
» Bara peste linkurile calendar,galerie
» cum fac si eu asa profilul
» Cerere Banner
» Cum scot chenarele acestea?
» Cum schimb culoarea la numarul de mesaje
» Cerere imagini
» Mai multi Moderatori la un Grup.
» Cerere Ranguri.
» As dori o tema punbb frumoasa
» Actualizari noi: Reguli specifice fiecarui forum, posibilitatea dezactivarii codurilor JS, optimizare footer si altele
» se suprapun niste butoane una peste alta
» GraphicART
» imi iese niste chestii din chenar la profil
» Comanda
» LogIn in Navbar!
» Cum fac textul mai mare
» Comunitatea Grozavie
» Statistici phpBB3
» Graphic Studio
» Cerere bara
» [Cerere] Ranguri Urgente
» Webb-Tags