Meniu sub forma de butoane

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Meniu sub forma de butoane

Mesaj Scris de theseus92 la data de Dum 8 Ian - 21:06

In legatura cu topicul acesta: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Pute-ti sa ma ajuti si pe mine? Imi merge codul, am phpBB2, doar ca as vrea ca fiecare link " acasa " " membrii" "conectare" sa fie sub forma unui buton si sa-i pot pune un alt font? Mersi.


Ultima editare efectuata de catre theseus92 in Lun 9 Ian - 17:02, editata de 1 ori

theseus92
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 106
Data de inscriere : 11/11/2011
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.animals.forumulmeu.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Meniu sub forma de butoane

Mesaj Scris de Coddy la data de Dum 8 Ian - 22:39

Cod:
a.mainmenu{
background-color: #CCC !important;
border: 1px solid #DDD !important;
-webkit-border-radius: 10px !important;
-moz-border-radius: 10px !important;
border-radius: 10px !important;
}
background-color: #CCC;
Culoarea de fundal al butonului.

border: 1px solid #DDD;
Chenarul butonului.

-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
Aceste trei coduri rotunjesc butoanele (chiar daca nu ati cerut asta).

Aveti grija sa modificati nitel culorile ca eu nu le-am ales pentru forumul dvs. Fericit

Coddy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1348
Varsta : 66
Localizare : ...
Data de inscriere : 07/01/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Meniu sub forma de butoane

Mesaj Scris de theseus92 la data de Lun 9 Ian - 17:05

In loc de culoare se poate pune o imagine, gen: background url...?
Si mai astept codul pt. font, cum sa pot sa schimb fontul.

theseus92
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 106
Data de inscriere : 11/11/2011
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.animals.forumulmeu.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Meniu sub forma de butoane

Mesaj Scris de Coddy la data de Lun 9 Ian - 17:08

Adaugati dupa ultima proprietate din codul dat de mai sus:
Cod:
font-family: Tahoma !important;
Iar pentru o imagine de fundal:
Cod:
background: url(LINKIMAGINE) !important;
Codul complet ar trebui sa arate asa:
Cod:
a.mainmenu{
background-color: #CCC !important;
border: 1px solid #DDD !important;
-webkit-border-radius: 10px !important;
-moz-border-radius: 10px !important;
border-radius: 10px !important;
font-family: Tahoma !important;
background: url(Linkimagine) !important;
}
Inlocuiti Tahoma cu numele font-ului, iar Linkimagine respectiv cu linkul imaginii.

Coddy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1348
Varsta : 66
Localizare : ...
Data de inscriere : 07/01/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Meniu sub forma de butoane

Mesaj Scris de theseus92 la data de Lun 9 Ian - 17:10

Prostia mea a fost ca sters background-color si l-am inlocuit cu background: url, dar nu era corect.

Mersi mult, Lucian.

Vad ca background: url nu mi-l ia.


Ultima editare efectuata de catre theseus92 in Lun 9 Ian - 17:13, editata de 1 ori

theseus92
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 106
Data de inscriere : 11/11/2011
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.animals.forumulmeu.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Meniu sub forma de butoane

Mesaj Scris de Coddy la data de Lun 9 Ian - 17:11

Cu placere. Fericit

Coddy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1348
Varsta : 66
Localizare : ...
Data de inscriere : 07/01/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Meniu sub forma de butoane

Mesaj Scris de Lycan la data de Mar 10 Ian - 18:46

topic rezolvat

Lycan
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3146
Localizare : Karaibe
Data de inscriere : 21/10/2011
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://netuts.forumz.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum