Sfârșitul lumii pe 21 decembrie 2012?
:: Diverse :: Discutii generale
Pagina 2 din 2 • Impartiti •
Pagina 2 din 2 •
1, 2
Va venii sfârșitul lumii pe 21 decembrie 2012?
Sfârșitul lumii pe 21 decembrie 2012?
Rezumarea primului mesaj :
Salutare,
De mult timp "sunt la modă" miturile cum că sfârșitul lumii se apropie de noi, ba chiar va fi anul acesta pe 21 decembrie 2012. Multe povești despre calendarul mayașilor sau anumiți meteoriți ce ne vor lovii Pământul sperie omenirea. Deja s-au construit numeroase buncăre care conferă ajutor, protecție și apărare oamenilor, în clipele de urgie ce se prezic a venii pe 21 decembrie.
Voi credeți în așa ceva? Dacă ar fi să vină sfârșitul lumii, cum ați reacționa, care ar fi primul lucru pe care l-ați face?
Salutare,
De mult timp "sunt la modă" miturile cum că sfârșitul lumii se apropie de noi, ba chiar va fi anul acesta pe 21 decembrie 2012. Multe povești despre calendarul mayașilor sau anumiți meteoriți ce ne vor lovii Pământul sperie omenirea. Deja s-au construit numeroase buncăre care conferă ajutor, protecție și apărare oamenilor, în clipele de urgie ce se prezic a venii pe 21 decembrie.
Voi credeți în așa ceva? Dacă ar fi să vină sfârșitul lumii, cum ați reacționa, care ar fi primul lucru pe care l-ați face?
Ultima editare efectuata de catre Keir in Dum 08 Ian 2012, 12:26 am, editata de 4 ori

Keir- Analist

- Numarul mesajelor: 2704
Localizare: Taumatawhakatan
Data de inscriere: 28/12/2011

Re: Sfârșitul lumii pe 21 decembrie 2012?
Nimeni nu stie ce o sa se intample

Jones.- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 18
Data de inscriere: 13/01/2012

hihi xDD a scris:Mr. Pagnel...dar x secunde, y sutimi ? ;
Ma gandeam sa pun, dar m-am gandit ca exagerez.
Jones. a scris:Nimeni nu stie ce o sa se intample
Draga Jones,
Eu m-am referit la x luni, y saptamani, ..... pentru data de 21 decembrie 2012, cred ca nu ati inteles bine postul meu

Pagnel- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 266
Localizare: Ramnicu Valcea
Data de inscriere: 08/11/2011

Salutare,
Revin să vă spun că într-un anumit fel, noi, oamenii ce populăm planeta suntem responsabili pentru acest așa-zis sfârșit al lumii. Cu cât noi vom continua să poluăm, indiferent de modul în care ne referim la poluat, fie el prin deșeuri sau prin acizii care sunt vărsați în râurile ce încă mai adăpostesc pești, sfârșitul lumii vom ști că e aproape. Bine, un sfârșit al lumii prin care ne referim la faptul că natura ne va oferii așa zisa moarte sigură. Trebuie să tragem un semnal de alarmă tuturor celor care îi vedem că "practică" acest lucru. Cei care știu exact venirea sfârșitului lumii suntem noi, oamenii!
Revin să vă spun că într-un anumit fel, noi, oamenii ce populăm planeta suntem responsabili pentru acest așa-zis sfârșit al lumii. Cu cât noi vom continua să poluăm, indiferent de modul în care ne referim la poluat, fie el prin deșeuri sau prin acizii care sunt vărsați în râurile ce încă mai adăpostesc pești, sfârșitul lumii vom ști că e aproape. Bine, un sfârșit al lumii prin care ne referim la faptul că natura ne va oferii așa zisa moarte sigură. Trebuie să tragem un semnal de alarmă tuturor celor care îi vedem că "practică" acest lucru. Cei care știu exact venirea sfârșitului lumii suntem noi, oamenii!

Regulament general ~ Analizare ~ Promovare ~ Sugestii si propuneri
Dex Online ~ Pierderi de parole ~ Unelte
Multumim ! - Cu stima, echipa Forumgratuit

Keir- Analist

- Numarul mesajelor: 2704
Localizare: Taumatawhakatan
Data de inscriere: 28/12/2011

Ai foarte mare dreptate Gabi, sfarsitul lumi se apropie foarte repede, cu fiecare kilometru mers cu masina, cu fiecare picatura de apa care o consumam, cu fiecare coala de hartie care o aruncam degeaba si nu o reciclam, sfarsitul lumi nu o sa vina cazand un asteroid peste noi, sfarsitul lumi va fi cand vom ramane fara apa, fara hrana, fara aer (din cauza defrisarilor).

Pagnel- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 266
Localizare: Ramnicu Valcea
Data de inscriere: 08/11/2011

Suntem prea mici ca sa stim noi cand se va sfarsii totul.Noi nu am ajuns sa ne cunostem pe noi insine sau pe cei din jur si deja presupunem cand va fi sfarsitul lumii..."glume proste"!.Cei care imprastie aceste zvonuri au de castigat,oamenii sunt interesati si in acelas timp ingroziti cand aud asemenea lucruriiar cei destepti profita de pe urma lor!
Nu se poate estima ziua in care va veni sfarsitul lumii. Sfarsitul vine pentru fiecare intr-o zi. Nimeni nu va sti cand.

Vizitato- Vizitator
Sfarsitul lumi no sa vina in urmatori 1 mie de ani pentru ca cum se zice sau sa descoperit ca 'noi' inca ne miscam ne indepartam de soare din cauza marelui 'bum' dar daca ar fi sa vina sfarsitul lumi acest flux sar 'inversa' si in loc sa ne indepartam de mijlocul 'bumului' ne-am apropia si asa fluxul ne-ar atrage inapoi si ar fi un al 2-lea 'bum' si asa sar face pana la nesfarsit asa ca nu se poate decat in metoda asta daca ar fi existat marele 'bum' asa ca mai avem de asteptat inca vre-o 100 de gazilioane de ani.
(Sursa: profa de geografie si google
) )
In 2000 - Nu a fost nimic
In 2011 - Nu a fost nimic
In 2012 - Nu v-a fi nimic
In 2011 - Nu a fost nimic
In 2012 - Nu v-a fi nimic
Eu zic că NU o să vină Sf. Lumii . De ce ? Deoarece au mai fost zvonuri că Cică in anul A , luna L în ziua Z, la ora OO:MM:SS vine Sf. Lumii ... Și nu a venit ! Doar zvonuri care ar trebuii sa ne sperie...
Aceasta chestie e o superstitie!Nici dumnezeu nu știe exact cand v-a fi sfârșitul lumii
MAXIM2SEMNE a scris:Aceasta chestie e o superstitie!Nici dumnezeu nu știe exact cand v-a fi sfârșitul lumii
Bun gasit,
Sa nu exageram totusi.

Cu stima,
Echipa Forumgratuit
Echipa Forumgratuit

| Regulament general | Unelte | Recuperare parola | Conditii generale |
Recomand: | DEX Online | Link-uri utile | Contact |
Nimeni de pe aceasta planeta nu poate sa ghiceasca cand va veni sfarsitul lumii. Multe persoane care apar la televizor si se intituleaza drept vrajitori care au prezis sfarsitul lumii. Dupa parerea mea s-au uitat la prea multe filme cu 2012.
Daca ar veni ''Sfarsitul Lumii'',eu mi-as lua o doza de Coca-Cola si as sta pe o bordura.
Eu unul va zic nu cred in asemenea prostii. Toata lumea zicea ca anul trecut si anul asta va fi sfarsitul lumii. Asta este o prostii ca sa sperie unii oameni.
Pagina 2 din 2 •
1, 2
Subiecte similare» Ice Age: Continental Drift (2012)
» REZULTATE MARTIE 2012
» REZULTATE FEBRUARIE 2012
» Programe TV gratuite, in format digital terestru, de la 1 ianuarie 2012?
» Fifa World Cup 2012
» REZULTATE MARTIE 2012
» REZULTATE FEBRUARIE 2012
» Programe TV gratuite, in format digital terestru, de la 1 ianuarie 2012?
» Fifa World Cup 2012
:: Diverse :: Discutii generale
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de 

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Cum pun mini imagine in fata unui grup
» Cerere banner
» Cum pot aduce acesta cifra la stanga ?
» graph-kawaii
» Propuneri - Prezentari forumuri
» WideGFX
» Bara peste linkurile calendar,galerie
» cum fac si eu asa profilul
» Cerere Banner
» Cum scot chenarele acestea?
» Cum schimb culoarea la numarul de mesaje
» Cerere imagini
» Mai multi Moderatori la un Grup.
» Cerere Ranguri.
» As dori o tema punbb frumoasa
» Actualizari noi: Reguli specifice fiecarui forum, posibilitatea dezactivarii codurilor JS, optimizare footer si altele
» se suprapun niste butoane una peste alta
» GraphicART
» imi iese niste chestii din chenar la profil
» Comanda
» LogIn in Navbar!
» Cum fac textul mai mare
» Comunitatea Grozavie
» Statistici phpBB3
» Graphic Studio
» Cerere bara
» [Cerere] Ranguri Urgente
» Webb-Tags