Forumul nu mai poate fi găsit !
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Forumul nu mai poate fi găsit !
Îmi cer scuze dacă a mai fost un subiect pe tema asta dar nu am găsit și e urgent . Forumul în cauză nu este creat de mine dar sunt administrator . Problema este că nu mai poate fi accesat , atunci când încerci să îl accesezi apare :
Care ar putea fi problema ?
Linkul forumului este : http://boiceromania.forumstory.org
- Cod:
Hopa! Google Chrome nu a putut găsi boiceromania.forumstory.org
Vă refereați la: boiceromania.forumstory.net
Care ar putea fi problema ?
Linkul forumului este : http://boiceromania.forumstory.org
Re: Forumul nu mai poate fi găsit !
În cazul ăsta trebuie să existe un motiv .
Și am mai specificat că nu îmi aparține . Încă mai aștept un răspuns poate din partea administratorilor ar fi și mai bine.
1 . daca nu mai exista inseamna ca forumul a fost sters din cei din suport forumgratuit.ro pentru neacti9vitate si membri ....
pai mai exact un forum incativ se sterge !
pai mai exact un forum incativ se sterge !
MonsTer forumul nu era inactiv , și erau destui membri. Sunt alte forumuri cum mult mai puține postări și membri , și totuși nu sunt șterse.
Si nu ar fi fost normal sa fiu anuntata mai intai ? Sa imi salvez datele. Atata munca intr-un an se duce asa in cateva secunde din cauza cuiva!
si forumul meu la fel, tot aceeasi eroare ne da si noua, cred ca e o problema tehnica, colegul meu a facut cercetari si la toate forumurile cu .net da eroare, speram sa ne redea forumurile inapoi , 2 ani de munca si timp pierdut ...sper sa se rezolve acesta situatie cat mai repede
dev_radhika chiar am observat că cele ce au in domeniu „.net” au această problemă. Chiar sper să fie temporară , altfel mulți dintre voi ați pierde multe: muncă , efort depus etc.
asa e , nu mai sunt buna de nimik , imi vreau forumul inapoi , sper sa intre un admin sa rezolve acesta situatie cat mai repede
Eu aș vrea să fiu anunțată cât mai repede . În cazul în care nu mai poate fi recuperat să știu să mă apuc de muncit la altul. Pentru noi este vorba de un fanclub al cărui forum dacă este șters trag multe după ...
la noi e greu un forum cu 4000 de membrii si sute de mii de postari , munca noastra de 2 ani , sper ca totul sa fie bine , astept sa intre un admin si sa rezolve situatia, in cursul zilei de maine poate totul va reveni la normal...
Poate fondatorul a facut cerere de stergere a forumului. Daca adresa site-ului nu mai merge. Parola de la unelte mai merge? Poate da restaurare si poate afla adresa, direct din unelte.
http://www.forumgratuit.ro/ro/unelte/
Poate fondatorul a dat la cineva parola de administrare. Iar persoana respectiva o fi schimbat adresa forumului. (Nu zic ca este asa, dar presupun, este imosibil sa dispara forumul din senin, doar daca intreg forumul nu a mai avut activitate. )
http://www.forumgratuit.ro/ro/unelte/
Poate fondatorul a dat la cineva parola de administrare. Iar persoana respectiva o fi schimbat adresa forumului. (Nu zic ca este asa, dar presupun, este imosibil sa dispara forumul din senin, doar daca intreg forumul nu a mai avut activitate. )

Vizitato- Vizitator
Pai pentru ca un administrator sa grabeasca treaba,contactati-l printr-un mesaj privat:),nu va impacientati ca totul se va rezolva.
Cum se rezolva ? Adminii nu fac nimic , iar timpul trece !!
Si de ce noi cu forumstory.net de ce nu ceilalti cu forumer.ro sau forumz.ro
Nu cumva forum gratuit a pierdut subdomeniul ???
Daca da sa ne anunte si sa ne dea posibilitatea sa ne schimbam adresele si forumurile noastre sa revina !!!
Daca da sa ne anunte si sa ne dea posibilitatea sa ne schimbam adresele si forumurile noastre sa revina !!!
Mr.Sankez administratorul nu a șters forumul , și restaurare nu poate da pentru că nu se poate accesa nimic . Iar parola ei nu a dat-o decât mie , și nu am schimbat nimic . Cât despre activitate cam toți care suntem în situația aceasta aveam activitate. Sper să fie o problemă temporară , dacă nu un administrator vă rog anunțați-ne măcăr până diseară să o pot lua de la capăt ... trebuie neaparăt să existe un forum altfel avem probleme.
ten five a scris:Cum se rezolva ? Adminii nu fac nimic , iar timpul trece !!
ai deja un topic deschis,nu trebuie sa iti spui si aici problema,daca nu contactati un administrator,nu va va raspunde prea curand.
Voi inainta problema dvs. administratorilor!
Pana atunci topic-ul va fi inchis pentru a evita spam-ul.
Pana atunci topic-ul va fi inchis pentru a evita spam-ul.
Cititi aici va rog.
http://help.forumgratuit.ro/t30693-de-ce-mi-s-a-schimbat-link-ul-la-forum
Modificarea este definitiva. Va puteti anunta utilizatorii printr-un Newsletter (PA - General - Newsletter - Scrie si trimite)

http://help.forumgratuit.ro/t30693-de-ce-mi-s-a-schimbat-link-ul-la-forum
Modificarea este definitiva. Va puteti anunta utilizatorii printr-un Newsletter (PA - General - Newsletter - Scrie si trimite)

Subiecte similare» Bine v-am gasit
» Vreau sa ajut forumul Fg-Photoshop
» Script ce pune Forumul la Favourite!
» F.T.I.C - Forumul Tehnologiei, Informatiilor si Comunicatiei
» YMads.com monetizeaza-ti blogul,site-ul sau forumul tau
» Vreau sa ajut forumul Fg-Photoshop
» Script ce pune Forumul la Favourite!
» F.T.I.C - Forumul Tehnologiei, Informatiilor si Comunicatiei
» YMads.com monetizeaza-ti blogul,site-ul sau forumul tau
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de Andrea la data de Mar 20 Dec 2011, 9:46 pm

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Cum pun mini imagine in fata unui grup
» Cerere banner
» Cum pot aduce acesta cifra la stanga ?
» graph-kawaii
» Propuneri - Prezentari forumuri
» WideGFX
» Bara peste linkurile calendar,galerie
» cum fac si eu asa profilul
» Cerere Banner
» Cum scot chenarele acestea?
» Cum schimb culoarea la numarul de mesaje
» Cerere imagini
» Mai multi Moderatori la un Grup.
» Cerere Ranguri.
» As dori o tema punbb frumoasa
» Actualizari noi: Reguli specifice fiecarui forum, posibilitatea dezactivarii codurilor JS, optimizare footer si altele
» se suprapun niste butoane una peste alta
» GraphicART
» imi iese niste chestii din chenar la profil
» Comanda
» LogIn in Navbar!
» Cum fac textul mai mare
» Comunitatea Grozavie
» Statistici phpBB3
» Graphic Studio
» Cerere bara
» [Cerere] Ranguri Urgente
» Webb-Tags