Disparitia forumului
Pagina 1 din 2 • Impartiti •
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
Disparitia forumului
Astazi pe la ora 15:00 forumul meu exista la adresa :
www.india.forumstory.org , eu fiind fondator , nestiindu-mi nimeni parola , acum cand am intrat forumul nu este operational si i s-a schimbat adresa in .org in loc de net si nu pricep de ce ?! Si forumul nu exista ! De unde sa fie problema ?
www.india.forumstory.org , eu fiind fondator , nestiindu-mi nimeni parola , acum cand am intrat forumul nu este operational si i s-a schimbat adresa in .org in loc de net si nu pricep de ce ?! Si forumul nu exista ! De unde sa fie problema ?
Re: Disparitia forumului
Ciudat,daca mai ai un administrator este posibil ca el sa fi sters forum-ul,nici eu nu-l pot accesa,comunica problema unui administrator prin mesaj privat.
Cred ca este o problema forum gratuit , insa mie nu imi convine sa imi pierd forumul ca isi schimba ei domeniile !!! Si nu mi l-a sters nimeni sunt sigur !
Nu cred sć fie de la ForumGratuit . Poate l-ai șters tu din greșeala , pentru cć mi s-a mai īntīmplat și mie : Cīnd n-aveam experiențć , umblam īn PA și de fiecare data stricam cīte ceva ..
Deci daca stergeam ceva aparea forumul dar nu apare deloc la nicio adresa , cum e posibil ? si e si adresa schimbata in .org 
-k4G-qnqpd[<3] a scris:Nu cred sć fie de la ForumGratuit . Poate l-ai șters tu din greșeala , pentru cć mi s-a mai īntīmplat și mie : Cīnd n-aveam experiențć , umblam īn PA și de fiecare data stricam cīte ceva ..
Ma omule acolo scrie totul cu rosu si sunt semne de exclamare redus mintal sa fi sa-ti stergi singur forum-ul,mai mult ca sigur ,daca nu e alta problema,ti l-a sters alt administrator.
Sau poate l-au șters cei de la ForumGratuit pentru prea multe abuzuri primite sau pentru plagiere . :-??
Am dat la recuperare si imi spune ca modificarile au fost aduse ( recuperarea ) si forumul e disponibil la o alta adresa : aia de mai sus .org
ten five a scris: spune ca modificarile au fost aduse ( recuperarea ) si forumul e disponibil la o alta adresa : aia de mai sus .org
nu am inteles ce ai vrut sa spui aici.
Am dat la recuperare forum si mi-a zis ca e valabil si modificarile aduse vor fi efectuate ! Si mai scria ca e disponibil la adresa de mai sus : .org
Ceea ce nu e , nu e disponibil !
Ceea ce nu e , nu e disponibil !
Dintr-o cercetare personala imi reiese ca niciun forum gratuit cu terminatia .forumstory.org nu functioneaza la aceasta ora !
http://www.forumstory.org - se poate verifica aici !!!
http://www.forumstory.org - se poate verifica aici !!!
mie imi merg adika am pus www.seriale.forumgratuit.org si ma redirectionat la un forum
Tu nu pricepi ce am scris mai sus ?
)
e vorba de forumurile cu forumstory.net nu org sau forumer.ro sau forumgratuit.ro
e vorba de forumurile cu forumstory.net nu org sau forumer.ro sau forumgratuit.ro
ne baga si pe noi cineva in seama? vrem sa stim ce s-a intamplat, un admin sa faca ceva, pentru ca eu nu vreau sa cred ca munca noastra de 2 ani , nu mai exista , cineva trebuie sa ne redea forumurile , asteptam pana maine , speram sa rezolvati situatia, un forum atat de activ si cu sute de mii de postari , munca noastra nu poate disparea asa...va rog sa rezolvati situatia cat mai repede...multumesc
Asa este Ioana...nici un admin de pe forumgratuit nu ne poate ajuta?
Eu cand intru pe forum ma duce la o pagina de yahoo:|
Eu cand intru pe forum ma duce la o pagina de yahoo:|
Ati incercat macar sa restaurati forumul?
http://www.forumgratuit.ro/ro/unelte/

Vizitato- Vizitator
sa intre Ten Five si sa incerce el sa ii faca asta,pentru ca el e fondatorul
Cu uneltele puteti afla adresa forumului actuala si mai puteti restaura intreg forumul.
Ok, o sa asteptam.
Ok, o sa asteptam.

Vizitato- Vizitator
Asteptati un raspuns din partea lui tenfive deoarece el este administratoru forumului si doar el are acces la uneltele forumului. 
Mr.Sankez a scris:Ati incercat macar sa restaurati forumul?
l-au restaurat,dar spun ca tot nu le merge:)
Da am restaurat forumul si degeaba iar la unelte adresa forumului este :
www.india.forumstory.org si da accesez mi se zike ca pagina nu exista , deci un raspuns din pratea forum gratuit ?! Ce se intampla ? Nu vreau sa imi pierd munca de 2 ani degeaba !!! Plus ca forumul respecta conditiile legale ale unui forum !
www.india.forumstory.org si da accesez mi se zike ca pagina nu exista , deci un raspuns din pratea forum gratuit ?! Ce se intampla ? Nu vreau sa imi pierd munca de 2 ani degeaba !!! Plus ca forumul respecta conditiile legale ale unui forum !
@,,deci un raspuns din pratea forum gratuit ?! Ce se intampla ?''
Ati contactat un administrator prin mesaj privat sa ii comunicati? cum am mai spus,daca asteptati sa va raspunda la acest topic va mai dura.
Ati contactat un administrator prin mesaj privat sa ii comunicati? cum am mai spus,daca asteptati sa va raspunda la acest topic va mai dura.
Da , am contactat si mi se pare o discriminare totala ca forumstory.net sa dispara si sa ramane altele precum forumgartuit.ro sau forumz.ro !
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
Subiecte similare» Echipa forumului(culori de editare)
» Personalizarea conditiilor de utilizare a forumului
» cum pun home about profil in stanga forumului ?
» Logo in coltul forumului
» O noua actualizare in ceea ce priveste tema forumului
» Personalizarea conditiilor de utilizare a forumului
» cum pun home about profil in stanga forumului ?
» Logo in coltul forumului
» O noua actualizare in ceea ce priveste tema forumului
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de ten five la data de Mar 20 Dec 2011, 6:23 pm

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Cum pun mini imagine in fata unui grup
» Cerere banner
» Cum pot aduce acesta cifra la stanga ?
» graph-kawaii
» Propuneri - Prezentari forumuri
» WideGFX
» Bara peste linkurile calendar,galerie
» cum fac si eu asa profilul
» Cerere Banner
» Cum scot chenarele acestea?
» Cum schimb culoarea la numarul de mesaje
» Cerere imagini
» Mai multi Moderatori la un Grup.
» Cerere Ranguri.
» As dori o tema punbb frumoasa
» Actualizari noi: Reguli specifice fiecarui forum, posibilitatea dezactivarii codurilor JS, optimizare footer si altele
» se suprapun niste butoane una peste alta
» GraphicART
» imi iese niste chestii din chenar la profil
» Comanda
» LogIn in Navbar!
» Cum fac textul mai mare
» Comunitatea Grozavie
» Statistici phpBB3
» Graphic Studio
» Cerere bara
» [Cerere] Ranguri Urgente
» Webb-Tags