Obtinere puncte,afisare pe google
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Obtinere puncte,afisare pe google
Buna ziua in primul rand ,am doua probleme care m-au facut sa albesc:
1: cum se obtin punctele ce folos au?
2:cum sa fac sa ma vad si eu pe google? am incarcat url mai peste tot,la partea de cod nu prea am inteles ce se face,iar la 'meta' in 'general' chiar nu mai stiu ce sa adaug doar doar m-oi gasi si eu pe google,chiar adresa toata de url introdusa la search nu este de gasit ,multumesc anticipat!!!
1: cum se obtin punctele ce folos au?
2:cum sa fac sa ma vad si eu pe google? am incarcat url mai peste tot,la partea de cod nu prea am inteles ce se face,iar la 'meta' in 'general' chiar nu mai stiu ce sa adaug doar doar m-oi gasi si eu pe google,chiar adresa toata de url introdusa la search nu este de gasit ,multumesc anticipat!!!
Re: Obtinere puncte,afisare pe google
1. Panou => Configurare generala => Administrare puncte
Aceste puncte va permit sa stergeti publicitatea pentru membri si/sau invitatii dvs.
2. De asa ceva se ocupa meta din blogul tau ... tu doar trebuie sa le activezi pe toate ...
Adauga si taguri la fiecare articol
Aceste puncte va permit sa stergeti publicitatea pentru membri si/sau invitatii dvs.
2. De asa ceva se ocupa meta din blogul tau ... tu doar trebuie sa le activezi pe toate ...
Adauga si taguri la fiecare articol
ok la nr 1 :cum sa fac sa le obtin?,de ce sunt direct dependente,si cu ce-mi e d folos sa sterg publicitatea ,inteleg sa fi adaugat publicitate, cred ca nu inteleg,...in fine ..
la nr 2: de activat pe pasi asa ca pt necunoscatori, introduc taguri pe foi la fiecare subiecte?-are legatura?(sau sunt doar pt cautare rapida in interiorul blogului?),apoi daca acestea sunt tagurile despre care vorbim pe ele le adaug la tag in setare generala? apoi la "scurta descriere " ce se introduce? o fraza care o mai folosesc si in paginile mele din blog? sau orice dar care sa aiba leg cu subiectele abordate, si apoi la cuvinte cheie care sa fie astea ca le-am sucit si rasucit si degeaba..
!!! de ce daca scriu tot url-ul in google search spune ca nu exista!!! macar cu legatura blogratuit dar absolut nimic...se poate verifica blogul meu de catre vreun administrator blogratuit pt a observa dc am facut vreo gogomarla? desi la coduri xml si html nu m-am bagat si nici nu stiu dc am acces ce stiu e ca l-am listat pe mai multe site-uri directoare atat ,multumesc stiu ca e nevoie de timp ca sa ma lamuriti si ca am scris dar intelegeti-ma chiar imi place acest blog si as vrea sa fiu gasit totusi mai usor ...multam
la nr 2: de activat pe pasi asa ca pt necunoscatori, introduc taguri pe foi la fiecare subiecte?-are legatura?(sau sunt doar pt cautare rapida in interiorul blogului?),apoi daca acestea sunt tagurile despre care vorbim pe ele le adaug la tag in setare generala? apoi la "scurta descriere " ce se introduce? o fraza care o mai folosesc si in paginile mele din blog? sau orice dar care sa aiba leg cu subiectele abordate, si apoi la cuvinte cheie care sa fie astea ca le-am sucit si rasucit si degeaba..
!!! de ce daca scriu tot url-ul in google search spune ca nu exista!!! macar cu legatura blogratuit dar absolut nimic...se poate verifica blogul meu de catre vreun administrator blogratuit pt a observa dc am facut vreo gogomarla? desi la coduri xml si html nu m-am bagat si nici nu stiu dc am acces ce stiu e ca l-am listat pe mai multe site-uri directoare atat ,multumesc stiu ca e nevoie de timp ca sa ma lamuriti si ca am scris dar intelegeti-ma chiar imi place acest blog si as vrea sa fiu gasit totusi mai usor ...multam
Cand scrii un articol ai in dreapta utmatoarele setari:
* Categorii => Bifeaza in ce categorie sa se vada acel articol
* Vizibilitatea articolului => De ce tip sa fie articolul
* Cuvinte cheie (tag-uri) => Cu ajutorul lor, articolul tau va fi gasit in motoarele de cautare (adauga cuvinte despartite de virgula)
Ex: daca ai un atricol depsre moda poti adauga urmatoarele taguri (sunt exeple): haine, frumusete, moda ... etc
* Plugins
* Autorul articolului
* Categorii => Bifeaza in ce categorie sa se vada acel articol
* Vizibilitatea articolului => De ce tip sa fie articolul
* Cuvinte cheie (tag-uri) => Cu ajutorul lor, articolul tau va fi gasit in motoarele de cautare (adauga cuvinte despartite de virgula)
Ex: daca ai un atricol depsre moda poti adauga urmatoarele taguri (sunt exeple): haine, frumusete, moda ... etc
* Plugins
* Autorul articolului
Subiecte similare» Cod Afisare mesaj
» Script afisare date: ip,tara de provenienta...
» Cum schimbi iconita la Google Chrome
» Google Tricks
» Cum sa iti usurezi munca pe Google Chrome cu Voice Search
» Script afisare date: ip,tara de provenienta...
» Cum schimbi iconita la Google Chrome
» Google Tricks
» Cum sa iti usurezi munca pe Google Chrome cu Voice Search
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de nicolae.ionita la data de Joi 28 Aug 2008, 4:00 pm

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Cum pun mini imagine in fata unui grup
» Cerere banner
» Cum pot aduce acesta cifra la stanga ?
» graph-kawaii
» Propuneri - Prezentari forumuri
» WideGFX
» Bara peste linkurile calendar,galerie
» cum fac si eu asa profilul
» Cerere Banner
» Cum scot chenarele acestea?
» Cum schimb culoarea la numarul de mesaje
» Cerere imagini
» Mai multi Moderatori la un Grup.
» Cerere Ranguri.
» As dori o tema punbb frumoasa
» Actualizari noi: Reguli specifice fiecarui forum, posibilitatea dezactivarii codurilor JS, optimizare footer si altele
» se suprapun niste butoane una peste alta
» GraphicART
» imi iese niste chestii din chenar la profil
» Comanda
» LogIn in Navbar!
» Cum fac textul mai mare
» Comunitatea Grozavie
» Statistici phpBB3
» Graphic Studio
» Cerere bara
» [Cerere] Ranguri Urgente
» Webb-Tags