Bine ati venit pe forumul de suport al Forumgratuit

Pentru a beneficia de tot ceea ce va ofera forumul nostru, va rugam sa va conectati daca sunteti deja membru sau sa va alaturati comunitatii noastre

Creati un forum gratuit ca acesta.

Un nou rang pe forumul de suport

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

27102011

Bun gasit tuturor membrilor Forumgratuit! Very Happy

Suntem deosebit de incantati sa va anuntam faptul ca pe forumul de suport a fost adaugat un nou rang. Acesta este un rang special si va fi acordat tuturor utilizatorilor care se implica si contribuie cu raspunsuri la mesajele membrilor care solicita ajutor in sectiunea de suport, cea de design sau cea de revizuiri.

Noul rang arata astfel:

In curand se va face o selectie a utilizatorilor care contribuie la dezvoltarea forumului de suport ajutandu-i pe cei ce solicita ajutor la un moment dat si se va modifica rangul celor ce merita sa-l primeasca pe cel de contribuitor. Aceasta noua facilitate ofera si posibilitatea ca cei ce primesc noul rang, prin perseverenta si implicare, sa devina membri ai echipei noastre in viitor. O ocazie buna deci pentru aspirantii la un loc in staff. Very Happy

Atentie insa la faptul ca utilizatorii cu acest rang raman utilizatori obisnuiti, se supun aceluiasi regulament si nu sunt "absolviti" de obligatia de a respecta regulamentul. Ei nu fac parte din echipa Forumgratuit, ci sunt simpli membri ai comunitatii.

Echipa Forumgratuit va multumeste pentru efortul depus pe forumul de suport si pentru contributia pe care o aduceti participand la discutii si ajutandu-i si pe ceilalti.

Numai bine,
Echipa Forumgratuit

Cu stima,
Echipa Forumgratuit

| Regulament general | Unelte | Recuperare parola | Conditii generale |
Recomand: | DEX Online | Link-uri utile | Contact |

Kegan
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor: 7488
Localizare: Va rog sa ma contactati prin PM doar pentru recuperarea parolelor.
Data de inscriere: 25/04/2009

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

- Subiecte similare
Impartaseste acest articol pe: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

Un nou rang pe forumul de suport :: Comentarii

Mesaj la data de Joi 27 Oct 2011, 5:17 pm Scris de .razvan

chiar nu ma asteptam la asta foarte bine ca ati introdus acest rang !

Sus In jos

Mesaj la data de Joi 27 Oct 2011, 11:13 pm Scris de Matei.

Ma bucur sa vad ca implementati aici acest lucru Smile

Sus In jos

Mesaj la data de Vin 28 Oct 2011, 11:31 am Scris de Laurr

Buna ideea, dar cred ca era mai bine daca aveau si acces sa blocheze mesajele care nu respecta conditiile. Oricum este un prilej bun pentru a activa membrii Wink

Sus In jos

Mesaj la data de Vin 28 Oct 2011, 8:31 pm Scris de Zack.

Laurr a scris:Buna ideea, dar cred ca era mai bine daca aveau si acces sa blocheze mesajele care nu respecta conditiile. Oricum este un prilej bun pentru a activa membrii Wink

Cei care detin acest rang nu fac parte din staff. Este doar o multumire a noastra pentru ei

Sus In jos

Mesaj la data de Sam 29 Oct 2011, 10:54 am Scris de Turbo Digital

Interesanta idee, felicitari tutoror celor ce vor avea asa rang. cheers

Sus In jos

Mesaj la data de Sam 29 Oct 2011, 3:17 pm Scris de Mr.Keekss

ma bucur foarte mult ca adaugat si acest rang,
si inca mai mult ma bucur ca am si eu asa rang

Sus In jos

Mesaj la data de Sam 29 Oct 2011, 3:33 pm Scris de Turbo Digital

Felicitarile mele fragzone, nu te lasa. Ajuta membrii, proverbul acela, dupa fapta si rasplata. Razz

Sus In jos

Mesaj la data de Sam 29 Oct 2011, 3:35 pm Scris de Mr.Keekss

aha tu ai dreptate.
dar eu am placere sa ajut membrii
mersi de sustinere

Sus In jos

Mesaj la data de Sam 29 Oct 2011, 4:36 pm Scris de WeeZe

Poi ideea nu rea , avand in vedere ca nu prea sunt membri in staff Smile

Sus In jos

Mesaj la data de Dum 30 Oct 2011, 10:38 am Scris de Vizitato

Ma bucur ca a fost adaugat acest rang si pe forumul roman de suport. Smile

Sus In jos

Mesaj la data de Dum 30 Oct 2011, 6:00 pm Scris de BogdyDesign

Si eu ma bucur Kegan ca ai adugat acest rang !

Sus In jos

Mesaj la data de Dum 30 Oct 2011, 6:20 pm Scris de xLz

Hmm eu cred ca daca ar fi fost mai bine sa se dea helper ca pe forumotion. Adica sa poata bloca /muta/marca rezolvat un subiect sau chear mustra un membru pe o anumita sectiune.
Oricum si aceasta optiune a lui Kegan este binevoita,activitatea forumului va creste consistent.

Sus In jos

Mesaj la data de Dum 30 Oct 2011, 6:48 pm Scris de Ielex

Forumul englez e forumul englez, aici este forumul roman de suport, fiecare e cu principiile lui. Impreuna cu ceilalti membri ai staff-ului am stabilit ca nu e nevoie ca si dvs. sa dispuneti de aceste optiuni. Daca veti munci si veti primi rang-ul va fi un semn ca o luati pe calea cea buna, acest lucru poate duce la includerea dvs. in staff. Atentie insa, chiar daca aveti acest rang nu inseamna ca faceti parte din echipa, acesta este un mod de a va stimula si de a ne ajuta sa ii gasim pe cei vrednici de a avea un loc in echipa.

Sus In jos

Mesaj la data de Dum 30 Oct 2011, 7:13 pm Scris de hihi xDD

Totusi, a fost o idee buna, si @Ielex, sunt de acord cu tine Wink

Sus In jos

Mesaj la data de Dum 30 Oct 2011, 7:17 pm Scris de xLz

Ielex a scris:Forumul englez e forumul englez, aici este forumul roman de suport, fiecare e cu principiile lui. Impreuna cu ceilalti membri ai staff-ului am stabilit ca nu e nevoie ca si dvs. sa dispuneti de aceste optiuni. Daca veti munci si veti primi rang-ul va fi un semn ca o luati pe calea cea buna, acest lucru poate duce la includerea dvs. in staff. Atentie insa, chiar daca aveti acest rang nu inseamna ca faceti parte din echipa, acesta este un mod de a va stimula si de a ne ajuta sa ii gasim pe cei vrednici de a avea un loc in echipa.

Eu numa mi-am exprimat opinia n-am facut nimic rau Wink

Sus In jos

Mesaj la data de Dum 30 Oct 2011, 7:35 pm Scris de Ielex

Nu am zis ca ati facut ceva rau, am dat doar un raspuns celor spuse de dvs.

Sus In jos

Mesaj la data de Lun 31 Oct 2011, 2:03 pm Scris de .razvan

pe forumul englez sunt aceleasi principii ca aici adica nu au voie sa blocheze, mute subiecte uite citeste aici http://help.forumotion.com/t94433-support-forum-update

Sus In jos

Mesaj la data de Mier 02 Noi 2011, 2:41 pm Scris de invisible

Imi place foarte mult aceasta idee minunata Very Happy

Aceasta noua facilitate ofera si posibilitatea ca cei ce primesc noul rang, prin perseverenta si implicare, sa devina membri ai echipei noastre in viitor. O ocazie buna deci pentru aspirantii la un loc in staff. Very Happy

Totusi, ai dreptate, odata ce membrul a primit acest rang el va avea mai multa incredere in sine daca va vrea sa ia un loc in staff. Razz

Sus In jos

Mesaj la data de Dum 06 Noi 2011, 12:17 am Scris de GeKo

Acest rank este pentru cei ce doneaza?Sau pentru ce!Eu nu inteleg deloc!

Sus In jos

Mesaj la data de Dum 06 Noi 2011, 12:31 am Scris de Ruddpack

GeKo a scris:Acest rank este pentru cei ce doneaza?Sau pentru ce!Eu nu inteleg deloc!

Pentru cei activi care ii ajuta pe ceilalti,e un fel de multumire a staffului pentru ei si tot o data o sansa de a fi remarcati si de a patrunde mai usor in staff.

Ultima editare efectuata de catre Ruddpack in Dum 06 Noi 2011, 3:31 pm, editata de 1 ori

Sus In jos

Mesaj la data de Dum 06 Noi 2011, 1:37 am Scris de GeKo

Pacat pentu ca Gassy a fost banat!Merita rankul

Sus In jos

Mesaj la data de Dum 06 Noi 2011, 12:12 pm Scris de Mr.Kazz

Da..GeKo are dreptate,daca mai era Gassy merita pe deplin rank-ul.

Sus In jos

Mesaj la data de Dum 06 Noi 2011, 12:39 pm Scris de CriminalMan

cea mai misto idee cdasdsa

Sus In jos

Mesaj la data de Dum 06 Noi 2011, 2:11 pm Scris de invisible

Va multumesc enorm de mult GeKo si Mr.Kazz, sunteti cei mai tari, mersi foarte mult pentru sustinere. Wink Cred ca acum nu e greu sa va dati seama care e adevarul... Rolling Eyes

Sus In jos

Mesaj la data de Dum 06 Noi 2011, 2:29 pm Scris de myrochat

suntem cu totii happy!!! .. va multumim anticipat !topic rezolvat

Sus In jos

Mesaj la data de Mier 09 Noi 2011, 10:28 am Scris de Pagnel

Aceasta noua facilitate ofera si posibilitatea ca cei ce primesc noul rang, prin perseverenta si implicare, sa devina membri ai echipei noastre in viitor. O ocazie buna deci pentru aspirantii la un loc in staff.

Ideea este foarte buna ! Eu sper sa obitn acest rang Wink ca sa am mai multa incredere in mine !

Bravo ForumGratuit !

Sus In jos

Mesaj la data de Mar 22 Noi 2011, 8:14 pm Scris de alex

Interesant...foarte interesant.. rabbit
Bravo,imi place ideea.

Sus In jos

Mesaj la data de Joi 24 Noi 2011, 2:47 pm Scris de Mr.Emanuel

Felicitari forumgratuit cheers

Sus In jos

Mesaj la data de Mier 30 Noi 2011, 10:04 pm Scris de Assassinsss

Foarte frumos cu cat mai multe ranguri cu atat mai frumos

Sus In jos