Un nou rang pe forumul de suport
:: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi :: Anunturi si actualizari ale forumului de suport
Pagina 1 din 2 • Impartiti •
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
27102011
Un nou rang pe forumul de suport
Un nou rang pe forumul de suport |
Bun gasit tuturor membrilor Forumgratuit! Suntem deosebit de incantati sa va anuntam faptul ca pe forumul de suport a fost adaugat un nou rang. Acesta este un rang special si va fi acordat tuturor utilizatorilor care se implica si contribuie cu raspunsuri la mesajele membrilor care solicita ajutor in sectiunea de suport, cea de design sau cea de revizuiri. Noul rang arata astfel: ![]() In curand se va face o selectie a utilizatorilor care contribuie la dezvoltarea forumului de suport ajutandu-i pe cei ce solicita ajutor la un moment dat si se va modifica rangul celor ce merita sa-l primeasca pe cel de contribuitor. Aceasta noua facilitate ofera si posibilitatea ca cei ce primesc noul rang, prin perseverenta si implicare, sa devina membri ai echipei noastre in viitor. O ocazie buna deci pentru aspirantii la un loc in staff. Atentie insa la faptul ca utilizatorii cu acest rang raman utilizatori obisnuiti, se supun aceluiasi regulament si nu sunt "absolviti" de obligatia de a respecta regulamentul. Ei nu fac parte din echipa Forumgratuit, ci sunt simpli membri ai comunitatii. Echipa Forumgratuit va multumeste pentru efortul depus pe forumul de suport si pentru contributia pe care o aduceti participand la discutii si ajutandu-i si pe ceilalti. |
| Numai bine, Echipa Forumgratuit |

Cu stima,
Echipa Forumgratuit
Echipa Forumgratuit

| Regulament general | Unelte | Recuperare parola | Conditii generale |
Recomand: | DEX Online | Link-uri utile | Contact |
Subiecte similare» MODELE de SUPORT GHIVECE
» [Tutorial] Nume rang bicolor!
» Vreau sa ajut forumul Fg-Photoshop
» Script ce pune Forumul la Favourite!
» F.T.I.C - Forumul Tehnologiei, Informatiilor si Comunicatiei
» [Tutorial] Nume rang bicolor!
» Vreau sa ajut forumul Fg-Photoshop
» Script ce pune Forumul la Favourite!
» F.T.I.C - Forumul Tehnologiei, Informatiilor si Comunicatiei
Un nou rang pe forumul de suport :: Comentarii
chiar nu ma asteptam la asta foarte bine ca ati introdus acest rang !
Buna ideea, dar cred ca era mai bine daca aveau si acces sa blocheze mesajele care nu respecta conditiile. Oricum este un prilej bun pentru a activa membrii 
Laurr a scris:Buna ideea, dar cred ca era mai bine daca aveau si acces sa blocheze mesajele care nu respecta conditiile. Oricum este un prilej bun pentru a activa membrii
Cei care detin acest rang nu fac parte din staff. Este doar o multumire a noastra pentru ei
Interesanta idee, felicitari tutoror celor ce vor avea asa rang.
ma bucur foarte mult ca adaugat si acest rang,
si inca mai mult ma bucur ca am si eu asa rang
si inca mai mult ma bucur ca am si eu asa rang
Felicitarile mele fragzone, nu te lasa. Ajuta membrii, proverbul acela, dupa fapta si rasplata. 
aha tu ai dreptate.
dar eu am placere sa ajut membrii
mersi de sustinere
dar eu am placere sa ajut membrii
mersi de sustinere
Poi ideea nu rea , avand in vedere ca nu prea sunt membri in staff 
Ma bucur ca a fost adaugat acest rang si pe forumul roman de suport.
Hmm eu cred ca daca ar fi fost mai bine sa se dea helper ca pe forumotion. Adica sa poata bloca /muta/marca rezolvat un subiect sau chear mustra un membru pe o anumita sectiune.
Oricum si aceasta optiune a lui Kegan este binevoita,activitatea forumului va creste consistent.
Oricum si aceasta optiune a lui Kegan este binevoita,activitatea forumului va creste consistent.
Forumul englez e forumul englez, aici este forumul roman de suport, fiecare e cu principiile lui. Impreuna cu ceilalti membri ai staff-ului am stabilit ca nu e nevoie ca si dvs. sa dispuneti de aceste optiuni. Daca veti munci si veti primi rang-ul va fi un semn ca o luati pe calea cea buna, acest lucru poate duce la includerea dvs. in staff. Atentie insa, chiar daca aveti acest rang nu inseamna ca faceti parte din echipa, acesta este un mod de a va stimula si de a ne ajuta sa ii gasim pe cei vrednici de a avea un loc in echipa.
Ielex a scris:Forumul englez e forumul englez, aici este forumul roman de suport, fiecare e cu principiile lui. Impreuna cu ceilalti membri ai staff-ului am stabilit ca nu e nevoie ca si dvs. sa dispuneti de aceste optiuni. Daca veti munci si veti primi rang-ul va fi un semn ca o luati pe calea cea buna, acest lucru poate duce la includerea dvs. in staff. Atentie insa, chiar daca aveti acest rang nu inseamna ca faceti parte din echipa, acesta este un mod de a va stimula si de a ne ajuta sa ii gasim pe cei vrednici de a avea un loc in echipa.
Eu numa mi-am exprimat opinia n-am facut nimic rau
Nu am zis ca ati facut ceva rau, am dat doar un raspuns celor spuse de dvs.
pe forumul englez sunt aceleasi principii ca aici adica nu au voie sa blocheze, mute subiecte uite citeste aici http://help.forumotion.com/t94433-support-forum-update
Imi place foarte mult aceasta idee minunata
Totusi, ai dreptate, odata ce membrul a primit acest rang el va avea mai multa incredere in sine daca va vrea sa ia un loc in staff.
Aceasta noua facilitate ofera si posibilitatea ca cei ce primesc noul rang, prin perseverenta si implicare, sa devina membri ai echipei noastre in viitor. O ocazie buna deci pentru aspirantii la un loc in staff.
Totusi, ai dreptate, odata ce membrul a primit acest rang el va avea mai multa incredere in sine daca va vrea sa ia un loc in staff.
Acest rank este pentru cei ce doneaza?Sau pentru ce!Eu nu inteleg deloc!
GeKo a scris:Acest rank este pentru cei ce doneaza?Sau pentru ce!Eu nu inteleg deloc!
Pentru cei activi care ii ajuta pe ceilalti,e un fel de multumire a staffului pentru ei si tot o data o sansa de a fi remarcati si de a patrunde mai usor in staff.
Ultima editare efectuata de catre Ruddpack in Dum 06 Noi 2011, 3:31 pm, editata de 1 ori

Da..GeKo are dreptate,daca mai era Gassy merita pe deplin rank-ul.
Va multumesc enorm de mult GeKo si Mr.Kazz, sunteti cei mai tari, mersi foarte mult pentru sustinere.
Cred ca acum nu e greu sa va dati seama care e adevarul...

Aceasta noua facilitate ofera si posibilitatea ca cei ce primesc noul rang, prin perseverenta si implicare, sa devina membri ai echipei noastre in viitor. O ocazie buna deci pentru aspirantii la un loc in staff.
Ideea este foarte buna ! Eu sper sa obitn acest rang
Bravo ForumGratuit !
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Cum pun mini imagine in fata unui grup
» Cerere banner
» Cum pot aduce acesta cifra la stanga ?
» graph-kawaii
» Propuneri - Prezentari forumuri
» WideGFX
» Bara peste linkurile calendar,galerie
» cum fac si eu asa profilul
» Cerere Banner
» Cum scot chenarele acestea?
» Cum schimb culoarea la numarul de mesaje
» Cerere imagini
» Mai multi Moderatori la un Grup.
» Cerere Ranguri.
» As dori o tema punbb frumoasa
» Actualizari noi: Reguli specifice fiecarui forum, posibilitatea dezactivarii codurilor JS, optimizare footer si altele
» se suprapun niste butoane una peste alta
» GraphicART
» imi iese niste chestii din chenar la profil
» Comanda
» LogIn in Navbar!
» Cum fac textul mai mare
» Comunitatea Grozavie
» Statistici phpBB3
» Graphic Studio
» Cerere bara
» [Cerere] Ranguri Urgente
» Webb-Tags