Optimizarea securitatii datelor personale pe forumurile Forumgratuit
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
27092011
Optimizarea securitatii datelor personale pe forumurile Forumgratuit
Optimizarea securitatii datelor personale |
Bun gasit tuturor! Dupa cum bine stiti deja, Forumgratuit acorda atentie maxima problemelor de securitate si protejare a datelor personale de pe forumurile gazduite. Tocmai din acest motiv astazi a avut loc o mica actualizare ce ar trebui sa protejeze forumurile dumneavoastra impotriva furtului si utilizarii necorespunzatoare a datelor personale. Actualizarea se refera la imposibilitatea copierii adreselor de email din profilurile utilizatorilor aflate in panou. De acum acestea nu vor mai putea fi selectate si copiate. Bineinteles, administratorii vor putea in continuare sa modifice adresele de email din panoul de administrare. ![]() Deoarece actualizarea a avut loc in aceasta dimineata, este posibil ca pe forumuri sa mai intarzie putin aparitia sa. Speram ca aceasta actualizare sa fie pe placul dumneavoastra, mai ales ca tine de securitatea forumurilor personale! Pe curand! |
| Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Cu stima,
Echipa Forumgratuit
Echipa Forumgratuit

| Regulament general | Unelte | Recuperare parola | Conditii generale |
Recomand: | DEX Online | Link-uri utile | Contact |
Subiecte similare» Cum sterg bara de homepage/group etc?
» Adaptare meniu forumgratuit .Versiunea phpBB2
» Am luat o tema de pe wordpress dar nu stiu cum sa o pun pe ForumGratuit
» Tutorial ForumGratuit Border la Forum
» Warn Bars
» Adaptare meniu forumgratuit .Versiunea phpBB2
» Am luat o tema de pe wordpress dar nu stiu cum sa o pun pe ForumGratuit
» Tutorial ForumGratuit Border la Forum
» Warn Bars
Optimizarea securitatii datelor personale pe forumurile Forumgratuit :: Comentarii

Felicitari echipei de tehnicieni din nou! Si succes lor in tot ceea ce fac. 
Din ce in ce mai multa securitate... Si toate astea gratuit, multumim din nou.
Edit: am verificat pe forumul meu de teste si functioneaza perfect, cand dai click pe adresa ea automat dispare.
Frumos truc... 
Din ce in ce mai multa securitate... Si toate astea gratuit, multumim din nou.
Edit: am verificat pe forumul meu de teste si functioneaza perfect, cand dai click pe adresa ea automat dispare.
Aha, sa inteleg ca noua deviza a securitatii forumurilor gratuit este "daca nu poti sa-i opresti, ingreuneaza-le viata", ca nu vad ce rost are acest update, de parca oamenii au baza in copy/paste si nu sunt capabili sa transcrie de acolo adresa de mail...

Cosmin., defapt aceasta actualizare cred eu ca e si buna impotriva hackingului. Daca ne uitam la sursa paginii nu vom gasi adresa de email. E doar putina logica. 
O mica specificatie:
Modificarea se gaseste in template-ul profile_add_body de le categoria template-urilor => Profil:
O mica specificatie:
Modificarea se gaseste in template-ul profile_add_body de le categoria template-urilor => Profil:
- Cod:
<!-- BEGIN switch_modif_08_07_2010 -->
<input type="hidden" name="email" value="{EMAIL}" />
<!-- END switch_modif_08_07_2010 -->
e bine de stiut, dar in acelasi timp o actualizare frumoasa. 
Salut cu plăcere decizia aceasta!
Multumim mult!
Multumim mult!
Din cate se vede, securitatea de pe ForumGratuit, incepe sa creasca fara incetare. Multumim pentru actualizare.
Multumim pentru aceasta actualizare, dar observ ca nu mai merge servimg !

O actualizare superba, multumim. 
Corect, Va multumim Domnule ForumGratuit, Domnule Monstrulet 
Buna seara,
Tinem sa va anuntam ca s-au publicat si traducerile pentru aceasta actualizare, dar si pentru actualizarile care au avut loc pana acum.
Tinem sa va anuntam ca s-au publicat si traducerile pentru aceasta actualizare, dar si pentru actualizarile care au avut loc pana acum.

Minunat, Kegan!
Da, am observat asta astazi, desi nu stiu cand au fost efectuate traducerile! Presupun tot astazi. Multumim tehnicienilor straini ca s-au gandit si la noi.
Da, am observat asta astazi, desi nu stiu cand au fost efectuate traducerile! Presupun tot astazi. Multumim tehnicienilor straini ca s-au gandit si la noi.
Multumin a venit cu cateva luni intarziere dar se pare ca a venit ,asta inseamna ca nu vor chiar sa renunte la comunitatea din Romania de tot cei de la e-Toxic e bine de stiut acest lucru multumin echipei de voluntari pentru ca au realizat traducerile !
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Scriptul care afiseaza ultimele mesaje nu merge cum trebuie , tabelul apare si in header si in footer
» Cum pot pune cei mai activi postatori, posturi noi, cel mai nou user?
» Schimbare statistici la phpbb3
» [Subiect-Unic] Dependenta de internet
» Revizuire: Real-zone
» tema Fete Blue
» Thank Theme
» Rank - Small Blue
» nu apare avertisment inainte de postare
» cum pot sa pun categoriile cu subforumurile lor intrun tablou !
» Cum pot face si eu legenda ca in imagine ?
» Propuneri - Prezentari forumuri
» Modificare "F.A.Q"
» Cerere Rank-uri Forum
» cerere avatar
» Script FaceBook Slide Forum
» Cum pot sa pun un robotel langa cine este conectat
» Cerere BanneR
» Cum fac sa se invarta link-ul forumului meu in jurul cursorului de la mouse?
» Cum pun titlul categoriilor pe mijloc? Sa le mut din stanga pe mijloc!
» As dori si eu scriptul acesta de la yahoo pentru contact dar sa fie functionabil
» WideCS | All about Gaming
» Blue Posting Buttons
» Cum se pun rankurile si imaginile lor
» Scripturi pentru forum
» Kill-AreNa
» recapatare reputatie
» [Phpbb 3] Metin2-Eternal
» Schimbare adresa de e-mail la forum.