Bine ati venit pe forumul de suport al Forumgratuit

Pentru a beneficia de tot ceea ce va ofera forumul nostru, va rugam sa va conectati daca sunteti deja membru sau sa va alaturati comunitatii noastre

Creati un forum gratuit ca acesta.

Optimizarea securitatii datelor personale pe forumurile Forumgratuit

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

27092011

Optimizarea securitatii datelor personale pe forumurile Forumgratuit

Optimizarea securitatii datelor personale

Bun gasit tuturor! Very Happy

Dupa cum bine stiti deja, Forumgratuit acorda atentie maxima problemelor de securitate si protejare a datelor personale de pe forumurile gazduite.

Tocmai din acest motiv astazi a avut loc o mica actualizare ce ar trebui sa protejeze forumurile dumneavoastra impotriva furtului si utilizarii necorespunzatoare a datelor personale.

Actualizarea se refera la imposibilitatea copierii adreselor de email din profilurile utilizatorilor aflate in panou. De acum acestea nu vor mai putea fi selectate si copiate. Bineinteles, administratorii vor putea in continuare sa modifice adresele de email din panoul de administrare. Wink

Deoarece actualizarea a avut loc in aceasta dimineata, este posibil ca pe forumuri sa mai intarzie putin aparitia sa.

Speram ca aceasta actualizare sa fie pe placul dumneavoastra, mai ales ca tine de securitatea forumurilor personale!

Pe curand! Very Happy
cheers

Numai bine,
Echipa Forumgratuit

Cu stima,
Echipa Forumgratuit

| Regulament general | Unelte | Recuperare parola | Conditii generale |
Recomand: | DEX Online | Link-uri utile | Contact |

Kegan
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor: 7020
Localizare: România - o țară din ce în ce mai ocupată!
Data de inscriere: 25/04/2009
Respectarea regulilor:

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

- Subiecte similare
Impartaseste acest articol pe: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

Optimizarea securitatii datelor personale pe forumurile Forumgratuit :: Comentarii

Mesaj la data de Mar 27 Sept 2011, 4:36 pm Scris de Gassy

Felicitari echipei de tehnicieni din nou! Si succes lor in tot ceea ce fac. Wink
Din ce in ce mai multa securitate... Si toate astea gratuit, multumim din nou. Smile

Edit: am verificat pe forumul meu de teste si functioneaza perfect, cand dai click pe adresa ea automat dispare. Very Happy Frumos truc... Wink

Sus In jos

Mesaj la data de Joi 29 Sept 2011, 10:37 am Scris de Cosmin.

Aha, sa inteleg ca noua deviza a securitatii forumurilor gratuit este "daca nu poti sa-i opresti, ingreuneaza-le viata", ca nu vad ce rost are acest update, de parca oamenii au baza in copy/paste si nu sunt capabili sa transcrie de acolo adresa de mail...

Sus In jos

Mesaj la data de Joi 29 Sept 2011, 11:27 am Scris de Gassy

Cosmin., defapt aceasta actualizare cred eu ca e si buna impotriva hackingului. Daca ne uitam la sursa paginii nu vom gasi adresa de email. E doar putina logica. Razz

O mica specificatie: Wink
Modificarea se gaseste in template-ul profile_add_body de le categoria template-urilor => Profil:
Cod:
<!-- BEGIN switch_modif_08_07_2010 -->
<input type="hidden" name="email" value="{EMAIL}" />
<!-- END switch_modif_08_07_2010 -->

king

Sus In jos

Mesaj la data de Joi 29 Sept 2011, 2:06 pm Scris de fuZioN

e bine de stiut, dar in acelasi timp o actualizare frumoasa. Smile

Sus In jos

Mesaj la data de Vin 30 Sept 2011, 3:32 am Scris de Eman

Salut cu plăcere decizia aceasta!
Multumim mult!

Sus In jos

Mesaj la data de Vin 30 Sept 2011, 6:06 pm Scris de StefanTolos

Sus In jos

Mesaj la data de Lun 03 Oct 2011, 8:40 pm Scris de Johnny.

Din cate se vede, securitatea de pe ForumGratuit, incepe sa creasca fara incetare. Multumim pentru actualizare.

Sus In jos

Mesaj la data de Mar 04 Oct 2011, 12:20 pm Scris de ~papy~

Multumim pentru aceasta actualizare, dar observ ca nu mai merge servimg !

Sus In jos

Mesaj la data de Mar 04 Oct 2011, 1:52 pm Scris de BrightSide

O actualizare superba, multumim. Wink

Sus In jos

Mesaj la data de Vin 07 Oct 2011, 10:38 pm Scris de Mr.Ben

Corect, Va multumim Domnule ForumGratuit, Domnule Monstrulet Very Happy

Sus In jos

Mesaj la data de Vin 03 Feb 2012, 11:11 pm Scris de Kegan

Buna seara,

Tinem sa va anuntam ca s-au publicat si traducerile pentru aceasta actualizare, dar si pentru actualizarile care au avut loc pana acum. Wink

Sus In jos

Mesaj la data de Vin 03 Feb 2012, 11:12 pm Scris de Coddy

Minunat, Kegan!

Da, am observat asta astazi, desi nu stiu cand au fost efectuate traducerile! Presupun tot astazi. Multumim tehnicienilor straini ca s-au gandit si la noi. Very Happy

Sus In jos

Mesaj la data de Vin 03 Feb 2012, 11:31 pm Scris de .razvan (Online)

Multumin a venit cu cateva luni intarziere dar se pare ca a venit ,asta inseamna ca nu vor chiar sa renunte la comunitatea din Romania de tot cei de la e-Toxic e bine de stiut acest lucru multumin echipei de voluntari pentru ca au realizat traducerile !

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum