Script pentru pozitionarea meniului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Script pentru pozitionarea meniului

Mesaj Scris de Smurf la data de Lun 12 Sept - 17:28

As dori si eu un script pentru pozitionarea meniului fix pe deasupra logo-ului sau integrat in in josul logo-ului si pe el.

Am facut un model,sper sa ca asa o sa intelege-ti la ce ma refer.



Ultima editare efectuata de catre Smurf in Lun 12 Sept - 19:17, editata de 3 ori

Smurf
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 57
Varsta : 21
Localizare : Romania,tara iepurilor.
Data de inscriere : 12/09/2011
Multumiri : 0
1 avertisment

http://atractiv.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru pozitionarea meniului

Mesaj Scris de Gassy la data de Lun 12 Sept - 18:03

Ce versiune folositi dvs?

Gassy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1255
Varsta : 21
Localizare : Forumgratuit!
Data de inscriere : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru pozitionarea meniului

Mesaj Scris de FGAnThRaX la data de Lun 12 Sept - 18:04

Invision,se vede la profilul lui.

FGAnThRaX
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 235
Varsta : 22
Localizare : Forum de suport
Data de inscriere : 08/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://graphicarhive.forumhit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru pozitionarea meniului

Mesaj Scris de Smurf la data de Lun 12 Sept - 18:33

Folosesc phpBB2,imi cer scuze trebuie sa modific profilul.

Smurf
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 57
Varsta : 21
Localizare : Romania,tara iepurilor.
Data de inscriere : 12/09/2011
Multumiri : 0
1 avertisment

http://atractiv.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru pozitionarea meniului

Mesaj Scris de Gassy la data de Lun 12 Sept - 19:03

PA => Afisare => Template-uri => General => overall_header =>

Inlocuiti:
Cod:

   <table class="bodylinewidth" width="{T_BODY_TABLE_WIDTH}" cellspacing="0" cellpadding="10" border="0" align="center">
      <tr>
         <td class="bodyline">
            <table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
               <tr>
                  <!-- BEGIN switch_logo_left -->
                  <td><a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" id="i_logo" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a></td>
                  <!-- END switch_logo_left -->
                  <td align="center" width="100%" valign="middle">
                     <!-- BEGIN switch_logo_center -->
                     <a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" id="i_logo" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a>
                     <br />
                     <!-- END switch_logo_center -->
                     <div class="maintitle">{MAIN_SITENAME}</div>
                     <br />
                     <span class="gen">{SITE_DESCRIPTION}<br />  </span>
                  </td>
                  <!-- BEGIN switch_logo_right -->
                  <td><a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" id="i_logo" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a></td>
                  <!-- END switch_logo_right -->
               </tr>
            </table>

            <table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="{MENU_POSITION}">
               <tr>
                  <td align="{MENU_POSITION}"{MENU_NOWRAP}>{GENERATED_NAV_BAR}</td>
               </tr>
            </table>
cu:
Cod:

            <table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="{MENU_POSITION}">
               <tr>
                  <td align="{MENU_POSITION}"{MENU_NOWRAP}>{GENERATED_NAV_BAR}</td>
               </tr>
            </table>

   <table class="bodylinewidth" width="{T_BODY_TABLE_WIDTH}" cellspacing="0" cellpadding="10" border="0" align="center">
      <tr>
         <td class="bodyline">
            <table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
               <tr>
                  <!-- BEGIN switch_logo_left -->
                  <td><a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" id="i_logo" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a></td>
                  <!-- END switch_logo_left -->
                  <td align="center" width="100%" valign="middle">
                     <!-- BEGIN switch_logo_center -->
                     <a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" id="i_logo" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a>
                     <br />
                     <!-- END switch_logo_center -->
                     <div class="maintitle">{MAIN_SITENAME}</div>
                     <br />
                     <span class="gen">{SITE_DESCRIPTION}<br />  </span>
                  </td>
                  <!-- BEGIN switch_logo_right -->
                  <td><a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" id="i_logo" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a></td>
                  <!-- END switch_logo_right -->
               </tr>
            </table>

Nu uitati sa dati click pe butonul 'Inregistrare' apoi 'Publica' (plusul verde) A face cu ochiul

Gassy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1255
Varsta : 21
Localizare : Forumgratuit!
Data de inscriere : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru pozitionarea meniului

Mesaj Scris de Smurf la data de Lun 12 Sept - 19:05

Multumesc foarte mult gassy,am mai gasit si un alt script,o sa vad pe care reusesc sa'l folosesc.

TC!

Smurf
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 57
Varsta : 21
Localizare : Romania,tara iepurilor.
Data de inscriere : 12/09/2011
Multumiri : 0
1 avertisment

http://atractiv.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru pozitionarea meniului

Mesaj Scris de Gassy la data de Lun 12 Sept - 19:10

Cu placere...

Gassy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1255
Varsta : 21
Localizare : Forumgratuit!
Data de inscriere : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru pozitionarea meniului

Mesaj Scris de Zack. la data de Lun 12 Sept - 19:20

topic rezolvat

Zack.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4849
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 24/06/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum