cum pot pune un background la cod

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat cum pot pune un background la cod

Mesaj Scris de puNNcT. la data de Sam 10 Sept - 0:14

cum pot pune un background , sau border la cod , cand folosesc codul
Cod:
[code]DESCRIERE[/code]
, Sper ca intelegeti :]]


Ultima editare efectuata de catre puNNcT. in Sam 10 Sept - 0:25, editata de 1 ori

puNNcT.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 340
Varsta : 21
Localizare : Stockton , CA
Data de inscriere : 09/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://westcs.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pot pune un background la cod

Mesaj Scris de Gassy la data de Sam 10 Sept - 0:14

Ce versiune folositi dvs?

Gassy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1255
Varsta : 21
Localizare : Forumgratuit!
Data de inscriere : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pot pune un background la cod

Mesaj Scris de puNNcT. la data de Sam 10 Sept - 0:15

phphbb2 lol

puNNcT.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 340
Varsta : 21
Localizare : Stockton , CA
Data de inscriere : 09/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://westcs.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pot pune un background la cod

Mesaj Scris de Gassy la data de Sam 10 Sept - 0:17

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:phphbb2 lol
De multe ori spui 'lol'? Pot afla motivul? E absurd... Suspect

Cod:

.code{
background-image: url(IMAGINE);
}

Gassy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1255
Varsta : 21
Localizare : Forumgratuit!
Data de inscriere : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pot pune un background la cod

Mesaj Scris de puNNcT. la data de Sam 10 Sept - 0:21

omg , ce ushor a fost :O , nu mio trecut prin cap :-?
Mersi gassy Fericit

@ folosesc "lol" cand vorbesc de ceva , ce era de stiut , adica era de stiut ca folosesc phpbb2 :]]

mersi incaodata .

puNNcT.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 340
Varsta : 21
Localizare : Stockton , CA
Data de inscriere : 09/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://westcs.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pot pune un background la cod

Mesaj Scris de Gassy la data de Sam 10 Sept - 0:22

Cu placere... A face cu ochiul

Gassy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1255
Varsta : 21
Localizare : Forumgratuit!
Data de inscriere : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pot pune un background la cod

Mesaj Scris de Louk la data de Dum 11 Sept - 14:42

topic rezolvat

Louk
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 9534
Localizare : România - o țară din ce în ce mai ocupată.
Data de inscriere : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum