Achizitionare domeniu de la alta firma
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Achizitionare domeniu de la alta firma
Buna ziua!
Am deschis acest topic in legatura cu achizitionarea unui domeniu de la alta firma. Am un domeniu info si nu il pot atasa la forumgratuit. Domeniul imi este inutil deoarece nu am adresa DNS.
Problema este cum aflu adresa DNS? Nu pot sa folosesc acel domeniu decat pentru redirectionare de la .info la subdomeniu.ro.
Am cautat pe mai multe forumuri de suport dar nici un tutorial nu mi-a fost de folos deoarece adresa DNS indicata in acele tutoriale facea legatura la forumgratuit.ro si nu la forumul meu.
Am deschis acest topic in legatura cu achizitionarea unui domeniu de la alta firma. Am un domeniu info si nu il pot atasa la forumgratuit. Domeniul imi este inutil deoarece nu am adresa DNS.
Problema este cum aflu adresa DNS? Nu pot sa folosesc acel domeniu decat pentru redirectionare de la .info la subdomeniu.ro.
Am cautat pe mai multe forumuri de suport dar nici un tutorial nu mi-a fost de folos deoarece adresa DNS indicata in acele tutoriale facea legatura la forumgratuit.ro si nu la forumul meu.

Vizitato- Vizitator

Zack.- Veteran Forumgratuit

- Numarul mesajelor: 4846
Localizare: Sibiu
Data de inscriere: 24/06/2010

Re: Achizitionare domeniu de la alta firma
Nu merge. Am pierdut si 24 de ore asteptand convertirea domeniului.
Ma redirectioneaza catre forumgratuit. Cand scriu adresa ... ma redirectioneaza catre http://www.forumgratuit.ro/ro/search/www.extrem-tutorials.info .
Alta solutie nu exista?
Ma redirectioneaza catre forumgratuit. Cand scriu adresa ... ma redirectioneaza catre http://www.forumgratuit.ro/ro/search/www.extrem-tutorials.info .
Alta solutie nu exista?

Vizitato- Vizitator
Exista niste instructiuni in panou: PA=>General=>Forum=>Adresa internet a forumului=>Nume de domeniu personalizat
+ acest tutorial: http://forum.forumactif.com/t168583-reconfigurer-un-nom-de-domaine-pour-diriger-vers-votre-forum#1687527
+ acest tutorial: http://forum.forumactif.com/t168583-reconfigurer-un-nom-de-domaine-pour-diriger-vers-votre-forum#1687527

Zack.- Veteran Forumgratuit

- Numarul mesajelor: 4846
Localizare: Sibiu
Data de inscriere: 24/06/2010

Nu merge. Am citit tutorialele de pe forumotion si forumactif si nici un rezultat.

Vizitato- Vizitator
Ati incercat sa faceti legatura din panou ? (vezi calea de acces oferita de colegul meu)
Am incercat dar fara rezultat. Pana cand nu aflu ns-urile care sa dirijeze catre adresa de baza nu pot face nimic.
Aceste ns-uri nu functioneaza. Face redirectionare la forumgratuit si nu catre forumul meu.
Aceste ns-uri nu functioneaza. Face redirectionare la forumgratuit si nu catre forumul meu.
- Cod:
ns1.forumgratuit.ro
ns2.forumgratuit.ro
ns1.forumotion.com
ns2.forumotion.com

Vizitato- Vizitator
Voi inainta problema dvs. administratorilor care o vor inainta tehnicienilor.
Ezlidor ati aflat ceva? Domeniul o sa imi expire luna urmatoare. Vreau sa stiu daca se poate adapta un domeniu exterior la aceasta platforma.

Vizitato- Vizitator
Buna seara,
Alte date nu avem in afara celor mentionate in tutorialul de pe forumul francez. Din moment ce este realizat de staff si pus in aplicare de cateva zeci de utilizatori, e clar ca acel tutorial functioneaza. NS-urile sunt cele indicate mai sus. Nu exista altele. Singura solutie e sa va descurcati cu acel tutorial francez.
Numai bine!
Alte date nu avem in afara celor mentionate in tutorialul de pe forumul francez. Din moment ce este realizat de staff si pus in aplicare de cateva zeci de utilizatori, e clar ca acel tutorial functioneaza. NS-urile sunt cele indicate mai sus. Nu exista altele. Singura solutie e sa va descurcati cu acel tutorial francez.
Numai bine!

Cu stima,
Echipa Forumgratuit
Echipa Forumgratuit

| Regulament general | Unelte | Recuperare parola | Conditii generale |
Recomand: | DEX Online | Link-uri utile | Contact |
Kegan a scris:Buna seara,
Numai bine!
Domnule Kegan pute-ti sa imi generati un link...poate reusesc sa traduc eu acel tutorial am cunostinte(prieteni) care stiu lb franceza.
Incearca urmatoarele ns-uri:
- Cod:
Name Server: ns2.dnspro.org
Name Server: ns1.dnspro.org
Nu functioneaza. M-am convins, nu este posibil decat daca cumpar domeniu de la forumgratuit si nu de la alte firme.
Topicul il puteti marca ca fiind rezolvat.
Topicul il puteti marca ca fiind rezolvat.

Vizitato- Vizitator
Mr.Sankez a scris:Topicul il puteti marca ca fiind rezolvat.
Buna seara,
Asta trebuia sa faceti dumneavoastra.

Cu stima,
Echipa Forumgratuit
Echipa Forumgratuit

| Regulament general | Unelte | Recuperare parola | Conditii generale |
Recomand: | DEX Online | Link-uri utile | Contact |
Subiecte similare» Alta pagina de Metin2
» Cum mutam desktop-ul din partitia C in alta partitie pentru siguranta si economie de spatiu
» Cum pun imagine in footer una dupa alta ?
» Cum atasez subforumuri la o categorie
» Conectare automata la Internet pe Windows 7
» Cum mutam desktop-ul din partitia C in alta partitie pentru siguranta si economie de spatiu
» Cum pun imagine in footer una dupa alta ?
» Cum atasez subforumuri la o categorie
» Conectare automata la Internet pe Windows 7
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de Vizitato la data de Joi 01 Sept 2011, 2:52 pm

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Cum pun mini imagine in fata unui grup
» Cerere banner
» Cum pot aduce acesta cifra la stanga ?
» graph-kawaii
» Propuneri - Prezentari forumuri
» WideGFX
» Bara peste linkurile calendar,galerie
» cum fac si eu asa profilul
» Cerere Banner
» Cum scot chenarele acestea?
» Cum schimb culoarea la numarul de mesaje
» Cerere imagini
» Mai multi Moderatori la un Grup.
» Cerere Ranguri.
» As dori o tema punbb frumoasa
» Actualizari noi: Reguli specifice fiecarui forum, posibilitatea dezactivarii codurilor JS, optimizare footer si altele
» se suprapun niste butoane una peste alta
» GraphicART
» imi iese niste chestii din chenar la profil
» Comanda
» LogIn in Navbar!
» Cum fac textul mai mare
» Comunitatea Grozavie
» Statistici phpBB3
» Graphic Studio
» Cerere bara
» [Cerere] Ranguri Urgente
» Webb-Tags