Cum achizitionam credite
:: Despre Forumgratuit :: :: Intrebari frecvente
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Cum achizitionam credite
Achizitionarea creditelor |
| Buna tuturor, Astazi m-am gandit sa va prezint un tutorial cum va puteti cumpara credite. O mare parte dintre voi stiu acest lucru, dar acest tutorial il voi face in folosul incepatorilor. 1. Accesam "Panoul de administrare." ( acesta il puteti gasi in footer-ul forumului) ![]() 2. Odata ce am accesat panoul de administrare vom accesa "Diverse" ![]() 3. Ajunsi in "Diverse" vom merge la "Administrare credit => Cumparare credit" ![]() 4. Aveti urmatoarele metode de plata => Telefon, Paypal ![]() 5. Acum daca veti dori sa cumparati credite prin metoda telefonica, vom da click pe prima imagine cu "allopass CLICK HERE TO BUY" ![]() 6. Metoda de mai sus a fost cea telefonica, iar acum va voi prezenta metoda PayPal. Dam click pe imagine "Payments by PayPal". Aici vom avea de implinit doua etape pe care eu le voi nota cu "a" si "b" a) Vom alege deviza cu care dorim sa platim ![]() b) Acum vom alege numarul de credite pe care dorim sa il cumparam. ![]() 7. Selectam "valideaza" ![]() Atentie : 1) Creditele gratuite pentru dobandirea unui domeniu gratuit exista, insa din pacate nu cunoastem numarul de mesaje/utilizatori de care este nevoie pentru a primi creditele gratuite!2) Forumul de suport nu raspunde de eventualele dificultati intampinate pe parcursul desfasurarii proceselor de achizitionare a creditelor. Asta a fost tot, sper ca tutorialul sa va usureze munca! |
| Acest tutorial a fost scris de catre Ielex Reproducerea acestui tutorial nu este posibila fara acordul nostru, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC. Numai bine, Echipa Forumgratuit |

Cu stima,
Echipa Forumgratuit
Echipa Forumgratuit

| Regulament general | Unelte | Recuperare parola | Conditii generale |
Recomand: | DEX Online | Link-uri utile | Contact |
:: Despre Forumgratuit :: :: Intrebari frecvente
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de 

: 1) Creditele gratuite pentru dobandirea unui domeniu gratuit exista, insa din pacate nu cunoastem numarul de mesaje/utilizatori de care este nevoie pentru a primi creditele gratuite!

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Cum pun mini imagine in fata unui grup
» Cerere banner
» Cum pot aduce acesta cifra la stanga ?
» graph-kawaii
» Propuneri - Prezentari forumuri
» WideGFX
» Bara peste linkurile calendar,galerie
» cum fac si eu asa profilul
» Cerere Banner
» Cum scot chenarele acestea?
» Cum schimb culoarea la numarul de mesaje
» Cerere imagini
» Mai multi Moderatori la un Grup.
» Cerere Ranguri.
» As dori o tema punbb frumoasa
» Actualizari noi: Reguli specifice fiecarui forum, posibilitatea dezactivarii codurilor JS, optimizare footer si altele
» se suprapun niste butoane una peste alta
» GraphicART
» imi iese niste chestii din chenar la profil
» Comanda
» LogIn in Navbar!
» Cum fac textul mai mare
» Comunitatea Grozavie
» Statistici phpBB3
» Graphic Studio
» Cerere bara
» [Cerere] Ranguri Urgente
» Webb-Tags