cum pun meniul intrun chenar :D

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de puNNcT. la data de Sam 20 Aug - 9:38

Cum zice titlul , cum pun meniu intrun dreptunghi dinala


Ultima editare efectuata de catre puNNcT. in Lun 22 Aug - 12:52, editata de 1 ori

puNNcT.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 340
Varsta : 21
Localizare : Stockton , CA
Data de inscriere : 09/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://westcs.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de Gassy la data de Sam 20 Aug - 9:39

Versiunea?

Gassy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1255
Varsta : 21
Localizare : Forumgratuit!
Data de inscriere : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de puNNcT. la data de Sam 20 Aug - 9:39

2

puNNcT.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 340
Varsta : 21
Localizare : Stockton , CA
Data de inscriere : 09/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://westcs.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de Gassy la data de Sam 20 Aug - 9:48

PA => Afisare => Template-uri => General => overall_header:
Inlocuiesti:
Cod:

<td align="{MENU_POSITION}"{MENU_NOWRAP}>{GENERATED_NAV_BAR}</td>
cu:
Cod:

<div class="borderull"><td align="{MENU_POSITION}"{MENU_NOWRAP}>{GENERATED_NAV_BAR}</td></div>
apoi adaugi in foaia de stil:
Cod:

.borderull{
border: 2px solid white;
}

Gassy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1255
Varsta : 21
Localizare : Forumgratuit!
Data de inscriere : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de puNNcT. la data de Sam 20 Aug - 9:52

din pacate nu merge Fericit

puNNcT.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 340
Varsta : 21
Localizare : Stockton , CA
Data de inscriere : 09/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://westcs.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de Gassy la data de Sam 20 Aug - 9:55

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:din pacate nu merge Fericit
Atunci incearca sa inlocuiesti:
Cod:

<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="{MENU_POSITION}">
               <tr>
                  <td align="{MENU_POSITION}"{MENU_NOWRAP}>{GENERATED_NAV_BAR}</td>
               </tr>
</table>
cu:
Cod:

<div class="borderull"><table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="{MENU_POSITION}">
               <tr>
                  <td align="{MENU_POSITION}"{MENU_NOWRAP}>{GENERATED_NAV_BAR}</td>
               </tr>
</table></div>
Iar in css adaugi acelasi lucru..

Gassy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1255
Varsta : 21
Localizare : Forumgratuit!
Data de inscriere : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de La Vorba la data de Sam 20 Aug - 9:59

in loc de
Cod:
<div class="borderull"><table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="{MENU_POSITION}">
              <tr>
                  <td align="{MENU_POSITION}"{MENU_NOWRAP}>{GENERATED_NAV_BAR}</td>
              </tr>
</table></div>
poti trece

Cod:
<table id ="borderull" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="{MENU_POSITION}">
              <tr>
                  <td align="{MENU_POSITION}"{MENU_NOWRAP}>{GENERATED_NAV_BAR}</td>
              </tr>
</table>

si css-ul

Cod:
table#borderull {
border: 1px solid #ffffff !important;
}
sau

Cod:
table#borderull td{
border: 1px solid #ffffff !important;
}

La Vorba
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 86
Varsta : 26
Localizare : Galati
Data de inscriere : 03/06/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.lavorba.net

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de puNNcT. la data de Sam 20 Aug - 10:00

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:din pacate nu merge Fericit

Edit: Lol scuze.. acuma incerc cel alui La Vorba.

Edit2: Din pacate tot nu merge Neutru


Ultima editare efectuata de catre puNNcT. in Sam 20 Aug - 10:04, editata de 1 ori

puNNcT.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 340
Varsta : 21
Localizare : Stockton , CA
Data de inscriere : 09/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://westcs.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de Gassy la data de Sam 20 Aug - 10:01

Sunt mai multe metode A face cu ochiul
HTML-ul e mare, asa ca multe se poate realiza cu el.
Sper sa functioneze a lui La Vorba A face cu ochiul

Gassy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1255
Varsta : 21
Localizare : Forumgratuit!
Data de inscriere : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de La Vorba la data de Sam 20 Aug - 10:03

vezi ca am gresit la id-ul de la tabel l-am pus separat de egal, scriel legat adica asa id=

La Vorba
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 86
Varsta : 26
Localizare : Galati
Data de inscriere : 03/06/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.lavorba.net

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de Gassy la data de Sam 20 Aug - 10:04

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:vezi ca am gresit la id-ul de la tabel l-am pus separat de egal, scriel legat adica asa id=

Mai sigur:
Cod:

<table id="borderull" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="{MENU_POSITION}">
              <tr>
                  <td align="{MENU_POSITION}"{MENU_NOWRAP}>{GENERATED_NAV_BAR}</td>
              </tr>
</table>
Pentru a respecta regulile XHTML A face cu ochiul

Gassy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1255
Varsta : 21
Localizare : Forumgratuit!
Data de inscriere : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de puNNcT. la data de Sam 20 Aug - 10:06

nu merge mai Neutru .. de ce ???

Edit:pfff.. Merge pe alt browser Neutru .. Multumesc !!!

puNNcT.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 340
Varsta : 21
Localizare : Stockton , CA
Data de inscriere : 09/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://westcs.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de La Vorba la data de Sam 20 Aug - 10:11

eu vad ca ti-a mers Fericit
ia inlocuieste css-ul cu acesta.
Cod:
table#borderull td{
border: 1px solid #ffffff !important;
-moz-border-radius: 3px;
-webkit-border-radius: 3px;
border-radius: 3px;
border: 1px solid #BFBFBF;
padding: 3px;
}


La Vorba
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 86
Varsta : 26
Localizare : Galati
Data de inscriere : 03/06/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.lavorba.net

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de Gassy la data de Sam 20 Aug - 10:13

Deci, ai rezolvat?


Ultima editare efectuata de catre Gassy in Sam 20 Aug - 10:13, editata de 1 ori

Gassy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1255
Varsta : 21
Localizare : Forumgratuit!
Data de inscriere : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de puNNcT. la data de Sam 20 Aug - 10:13

mersii, merge , dar nul poti face sa fie width=100 :d ?

puNNcT.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 340
Varsta : 21
Localizare : Stockton , CA
Data de inscriere : 09/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://westcs.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de Gassy la data de Sam 20 Aug - 10:14

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:mersii, merge , dar nul poti face sa fie width=100 :d ?
Hmm, poate height?
Height = Inaltime
Width = Latime
?

Gassy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1255
Varsta : 21
Localizare : Forumgratuit!
Data de inscriere : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de puNNcT. la data de Sam 20 Aug - 10:15

nuu.. bine am zis , latime Fericit .. sa fie 100 , daca as face high 100 cum ar arata bara Fericit) ?

puNNcT.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 340
Varsta : 21
Localizare : Stockton , CA
Data de inscriere : 09/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://westcs.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de La Vorba la data de Sam 20 Aug - 10:17

inlocuieste tot codu cu asta:

Cod:
table#borderull {
-webkit-transition:All 1s ease;
-moz-transition:All 1s ease;
-o-transition:All 1s ease;
width: 98% !important;
border: 1px solid #ffffff !important;
-moz-border-radius: 3px;
-webkit-border-radius: 3px;
border-radius: 3px;
border: 1px solid #BFBFBF;
padding: 3px;
margin: 5px;
}
table#borderull:hover {
-moz-box-shadow:0px 0px 5px #ffffff;
-webkit-box-shadow:0px 0px 5px #ffffff;
box-shadow:0px 0px 5px #ffffff;
}

Dupa ce pui, trece mouseul peste el, vezi iti place.

La Vorba
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 86
Varsta : 26
Localizare : Galati
Data de inscriere : 03/06/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.lavorba.net

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de puNNcT. la data de Sam 20 Aug - 10:19

Mergeeeeee Nebun , multumesc.


Ultima editare efectuata de catre puNNcT. in Sam 20 Aug - 10:19, editata de 1 ori

puNNcT.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 340
Varsta : 21
Localizare : Stockton , CA
Data de inscriere : 09/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://westcs.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de Gassy la data de Sam 20 Aug - 10:19

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:nuu.. bine am zis , latime Fericit .. sa fie 100 , daca as face high 100 cum ar arata bara Fericit) ?
Poate lasi un print screen si arati acolo ce doresti defapt?
Daca facem latimea 100 nu ar incapea meniul.
Deci uite o imagine exemplu ce are 100px latime:

Gassy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1255
Varsta : 21
Localizare : Forumgratuit!
Data de inscriere : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de La Vorba la data de Sam 20 Aug - 10:20

la mine merge perfect pe chrome stai s avad si pe mozilla

La Vorba
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 86
Varsta : 26
Localizare : Galati
Data de inscriere : 03/06/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.lavorba.net

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de puNNcT. la data de Sam 20 Aug - 10:21

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Mergeeeeee Nebun , multumesc.

Browserele are ceva , codurile merg tot pe alt browser , pe opera se vedea inainte , si nu se vedea pe mozila , apoi am zis ca ma uit mai bine pe opera dupa ce schimb codul am vazut ca nu mai merge si am postat !!! Nu stiu care e problema cu browserul ..

Multumesc Gassy si La Vorba foarte mult ! Foarte fericit


Ultima editare efectuata de catre puNNcT. in Sam 20 Aug - 10:27, editata de 1 ori

puNNcT.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 340
Varsta : 21
Localizare : Stockton , CA
Data de inscriere : 09/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://westcs.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de Gassy la data de Sam 20 Aug - 10:23

Cu placere, dar nu mai fa spam Foarte fericit

Gassy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1255
Varsta : 21
Localizare : Forumgratuit!
Data de inscriere : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de La Vorba la data de Sam 20 Aug - 10:23

merge perfect in css unde scrie asta
Cod:
-moz-box-shadow:0px 0px 5px #ffffff;
-webkit-box-shadow:0px 0px 5px #ffffff;
box-shadow:0px 0px 5px #ffffff;
inlocuieste cu asta

Cod:
-moz-box-shadow: 0px 0px 5px #ffffff, 0px 0px 6px #ffffff, 0px 0px 7px #ffffff;
-webkit-box-shadow: 0px 0px 5px #ffffff, 0px 0px 6px #ffffff, 0px 0px 7px #ffffff;
box-shadow: 0px 0px 5px #ffffff, 0px 0px 6px #ffffff, 0px 0px 7px #ffffff;

sa accentuam putin efectul Foarte fericit
la mine merge si pe chrome si pe mozilla si pe opera, safari si explorer

La Vorba
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 86
Varsta : 26
Localizare : Galati
Data de inscriere : 03/06/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.lavorba.net

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de Gassy la data de Sam 20 Aug - 10:26

Pai, daca merge vorba de colturi rotunjite sau de umbra sau alte genuri de efecte, da!
"-moz" pentru Mozzila Firefox.
"-webkit" pentru chrome si safari.
mai exista si "-o" in unele cazuri, e pentru Opera!

Gassy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1255
Varsta : 21
Localizare : Forumgratuit!
Data de inscriere : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de puNNcT. la data de Sam 20 Aug - 10:29

Multumesc foarte mult ..oricum nu am crezut ca se ajunge pana la atatea coduri Fericit . Inca odata multumesc.

Topic Rezolvat.

puNNcT.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 340
Varsta : 21
Localizare : Stockton , CA
Data de inscriere : 09/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://westcs.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pun meniul intrun chenar :D

Mesaj Scris de Ina la data de Vin 13 Ian - 13:03

topic rezolvat

Mutat in sectiunea corespunzatoare.

Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13733
Varsta : 45
Data de inscriere : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum