Banner miscator

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Banner miscator

Mesaj Scris de Cezzzar la data de Dum 14 Aug - 3:58

Buna Dimineata ( 4:00 dimineata... )

Am nevoie de un script pentru a face bannerul miscator cand trec cursorul peste el. Am mai vazut la diferite forumuri la care se pot edita templaturile, si as avea si eu nevoie. Mentionez ca am versiunea PunBB

Scuzati-ma dar alt titlu chiar nu stiu...

Multumesc

Cezzzar
Membru Forumgratuit

Mesaje : 147
Data de inscriere : 25/09/2010
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.fc-r.fanbb.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Banner miscator

Mesaj Scris de puNNcT. la data de Dum 14 Aug - 5:31

incerca asta
Cod:

{#logo-desc
-moz-transition-duration: 1.5s;
-webkit-transition-duration: 1.5s;
-o-transition-duration: 1.5s;
}
#logo-desc:hover{
margin-left:100px;
}

Daca nu merg nu stie . Adauagl in CSS

puNNcT.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 340
Varsta : 21
Localizare : Stockton , CA
Data de inscriere : 09/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://westcs.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Banner miscator

Mesaj Scris de Cezzzar la data de Dum 14 Aug - 11:53

Nu merge, multumesc pt cod, dar..... mai astept

Cezzzar
Membru Forumgratuit

Mesaje : 147
Data de inscriere : 25/09/2010
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.fc-r.fanbb.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Banner miscator

Mesaj Scris de ezlidor la data de Dum 14 Aug - 14:09

in ce fel sa se miste ?

ezlidor
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4140
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 07/02/2008
Multumiri : 8
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Banner miscator

Mesaj Scris de Cezzzar la data de Dum 14 Aug - 17:51

Pai cand pui mausu pe el sa mearga intr-o parte, io am vazut mai multe feluri:

1: Sa mearga intr-o parte
2: Sa faca ca un "ceas desteptator"

sper sa ma puteti ajuta...

Cezzzar
Membru Forumgratuit

Mesaje : 147
Data de inscriere : 25/09/2010
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.fc-r.fanbb.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Banner miscator

Mesaj Scris de Gassy la data de Dum 14 Aug - 18:12

Incearca:
Cod:

<marquee direction="left">CONTINUT</marquee>
pentru a se misca spre stanga, sau:
Cod:

<marquee direction="right">CONTINUT</marquee>
pentru a se misca spre dreapta...

Deasemenea poti incerca:
Cod:

<marquee behavior="alternate">CONTINUT</marquee>
pentru a se misca dintr-o parte in alta, cu directie inversa, mai sigur cand o sa se atinga de "perete" o sa isi schimbe directia inversa.

Gassy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1255
Varsta : 21
Localizare : Forumgratuit!
Data de inscriere : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Banner miscator

Mesaj Scris de LuKe la data de Dum 14 Aug - 18:15

El nu doreste asta. El vrea ca atunci cand pui mouse pe imagine sa se deplaseze intr-o parte , dar foarte putin. De exemplu , uita-te la bannerul de la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , cand dai cu mouse-ul pe el.

LuKe
Membru Forumgratuit

Mesaje : 70
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 26/07/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://4metin.super-forum.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Banner miscator

Mesaj Scris de Cezzzar la data de Dum 14 Aug - 18:28

Eu am nevoie de coul acela despre care vorbeste LUKE, dar multumesc ca ai intervenit.

Cezzzar
Membru Forumgratuit

Mesaje : 147
Data de inscriere : 25/09/2010
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.fc-r.fanbb.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Banner miscator

Mesaj Scris de Gassy la data de Dum 14 Aug - 20:12

Incearca:
Cod:

#logo-desc{
-moz-transition-duration: 1.5s;
-webkit-transition-duration: 1.5s;
-o-transition-duration: 1.5s;
}

#logo-desc:hover{
margin-left:100px;
}

puNNcT. a gresit putin codul sau...

Gassy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1255
Varsta : 21
Localizare : Forumgratuit!
Data de inscriere : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Banner miscator

Mesaj Scris de Cezzzar la data de Lun 15 Aug - 1:35

Din pacate nu merge...

Cezzzar
Membru Forumgratuit

Mesaje : 147
Data de inscriere : 25/09/2010
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.fc-r.fanbb.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Banner miscator

Mesaj Scris de Cezzzar la data de Mar 16 Aug - 20:20

Mai poate raspunde cineva?...

Cezzzar
Membru Forumgratuit

Mesaje : 147
Data de inscriere : 25/09/2010
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.fc-r.fanbb.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Banner miscator

Mesaj Scris de Gassy la data de Mar 16 Aug - 21:55

Nu prea cred sa primesti raspuns, personal eu nu o sa ma bag in sursa paginii sa fur codul... Asa ca vorbeste cu administratorul forumului caruia ai vazut asa ceva...

Gassy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1255
Varsta : 21
Localizare : Forumgratuit!
Data de inscriere : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Banner miscator

Mesaj Scris de Cezzzar la data de Mier 17 Aug - 16:17

Atunci daca nimeni nu ma poate ajuta pe un forum de suport, multumesc . dati TC

Cezzzar
Membru Forumgratuit

Mesaje : 147
Data de inscriere : 25/09/2010
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.fc-r.fanbb.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Banner miscator

Mesaj Scris de Zack. la data de Mier 17 Aug - 19:12

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Incearca:
Cod:

#logo-desc{
-moz-transition-duration: 1.5s;
-webkit-transition-duration: 1.5s;
-o-transition-duration: 1.5s;
}

#logo-desc:hover{
margin-left:100px;
}
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Din pacate nu merge...

Normal ca nu merge, codul asta e pentru versiunea phpbb3. Incearca codul asta, nu stiu daca va functiona la tine, dar la mine a functionat

Cod:
#pun-logo{
-moz-transition-duration: 1.5s;
-webkit-transition-duration: 1.5s;
-o-transition-duration: 1.5s;
}

#pun-logo:hover{
margin-left:100px;
}


Ultima editare efectuata de catre DarkStar in Mier 17 Aug - 20:35, editata de 1 ori

Zack.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4849
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 24/06/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Banner miscator

Mesaj Scris de Gassy la data de Mier 17 Aug - 20:34

Ok, imi pare rau nu am fost atent, ma luasem dupa codul lui puNNcT.

Gassy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1255
Varsta : 21
Localizare : Forumgratuit!
Data de inscriere : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Banner miscator

Mesaj Scris de puNNcT. la data de Mier 17 Aug - 20:35

poi.. el nu a zis ca vrea pntru phpbb2 , acuma a schimbat titlul.

puNNcT.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 340
Varsta : 21
Localizare : Stockton , CA
Data de inscriere : 09/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://westcs.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Banner miscator

Mesaj Scris de Zack. la data de Mier 17 Aug - 20:36

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:poi.. el nu a zis ca vrea pntru phpbb2 , acuma a schimbat titlul.
vrea pentru punbb

Zack.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4849
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 24/06/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Banner miscator

Mesaj Scris de Mr.Ben la data de Mier 17 Aug - 21:05

Nu vor avea nici une efect acele coduri...

phpbb2:

Stergi asta:

Cod:
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
               <tr>
                  <!-- BEGIN switch_logo_left -->
                  <td><a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" id="i_logo" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a></td>
                  <!-- END switch_logo_left -->
                  <td align="center" width="100%" valign="middle">
                     <!-- BEGIN switch_logo_center -->
                     <a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" id="i_logo" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a>
                     

                     <!-- END switch_logo_center -->
                     <div class="maintitle">{MAIN_SITENAME}</div>
                     

                     <span class="gen">{SITE_DESCRIPTION}
  </span>
                  </td>
                  <!-- BEGIN switch_logo_right -->
                  <td><a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" id="i_logo" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a></td>
                  <!-- END switch_logo_right -->
               </tr>
            </table>

si inlocuiesti cu asta:
Cod:

<div id="logo-design">
<center>
<a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" alt="{L_INDEX}"></a>
</center>
</div>
apoi adaugi in css
Cod:

#logo-design{
-moz-transition-duration: 1s;
-moz-transition-property: -moz-transform;
background-position: left;
text-align: left;
background-repeat: no-repeat;}

#logo-design:hover{
-moz-transform: translate(60px);}

Pentru Punbb:

cauti:
Cod:

<a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" alt="{L_INDEX}" /></a>

si inlocuiesti cu

Cod:
<div id="logo-design"><a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" alt="{L_INDEX}" /></a></div>

apoi adaugi in css
Cod:

#logo-design{
-moz-transition-duration: 1s;
-moz-transition-property: -moz-transform;
background-position: left;
text-align: left;
background-repeat: no-repeat;}

#logo-design:hover{
-moz-transform: translate(60px);}

Mr.Ben
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 285
Varsta : 20
Data de inscriere : 08/02/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://softdesign.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Banner miscator

Mesaj Scris de Cezzzar la data de Mier 17 Aug - 23:03

Darkstar multumesc merge codul tau.

The Unique multumesc ca ai intervenit dar codul respectiv nu merge.

Multumesc tuturor care ati participat la aceasta problema.

Puteti da T.C.

Noapte buna

Cezzzar
Membru Forumgratuit

Mesaje : 147
Data de inscriere : 25/09/2010
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.fc-r.fanbb.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Banner miscator

Mesaj Scris de Zack. la data de Mier 17 Aug - 23:28

Cu placere

topic rezolvat

Zack.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4849
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 24/06/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum