Cum pun scrisu linga sageata

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cum pun scrisu linga sageata

Mesaj Scris de Ambroci la data de Dum 7 Aug - 19:20

Buna !!! As vrea sa pun scrisu linga sageata dar am pus 2 coduri si nu merge cine ma ajuta
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Ambroci
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 12
Varsta : 20
Localizare : Bilding
Data de inscriere : 07/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://bilding.forumz.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pun scrisu linga sageata

Mesaj Scris de Louk la data de Lun 8 Aug - 14:15

Buna ziua!
Va rog sa cititi acest subiect:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Pot inchide subiectul?

Louk
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 9534
Localizare : România - o țară din ce în ce mai ocupată.
Data de inscriere : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pun scrisu linga sageata

Mesaj Scris de Ambroci la data de Lun 8 Aug - 14:29

man eu acele 2 coduri le-am incercat si nu mergea

Ambroci
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 12
Varsta : 20
Localizare : Bilding
Data de inscriere : 07/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://bilding.forumz.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pun scrisu linga sageata

Mesaj Scris de Louk la data de Lun 8 Aug - 14:36

Totusi cum de au mers celuilalt utilizator?

Louk
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 9534
Localizare : România - o țară din ce în ce mai ocupată.
Data de inscriere : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pun scrisu linga sageata

Mesaj Scris de Archy la data de Lun 8 Aug - 15:17

Intrii in PA->Mod Avansat->Afisare->Pagina De Start->Da copy la urmatorul cod:
Cod:
<script language="javascript">

//Bun Venit Pe Forum! CAN *NOT* INCLUDE NORMAL HTML CODE.
var text='[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

var delay=20; // SPEED OF TRAIL
var Xoff=0; // PIXEL COUNT FROM THE LEFT OF THE CURSOR (- VALUES GO TO LEFT)
var Yoff=-30; // PIXEL COUNT FROM THE TOP OF THE CURSOR (- VALUES GO UP)
var txtw=14; // AMOUNT OF PIXEL SPACE EACH CHARACTER OCCUPIES
var beghtml='<font color="#48D1CC"><b>'; // OPTIONAL HTML CODE THAT EFFECTS WHOLE TEXT STRING SUCH AS FONT COLOR, SIZE, ETC.
var endhtml='</b></font>'; // END HTML CODE. MOSTLY USED IF ABOVE SETTING IS USED.

//********** NO NEED TO EDIT BELOW HERE **********\\

ns4 = (navigator.appName.indexOf("Netscape")>=0 && document.layers)? true : false;
ie4 = (document.all && !document.getElementById)? true : false;
ie5 = (document.all && document.getElementById)? true : false;
ns6 = (document.getElementById && navigator.appName.indexOf("Netscape")>=0 )? true: false;
var txtA=new Array();
text=text.split('');
var x1=0;
var y1=-1000;
var t='';

for(i=1;i<=text.length;i++){
t+=(ns4)? '<layer name="txt'+i+'" top="-100" left="0" width="'+txtw+'" height="1">' : '<div id="txt'+i+'" style="position:absolute; top:-100px; left:0px; height:1px; width:'+txtw+'; visibility:visible;">';
t+=beghtml+text[i-1]+endhtml;
t+=(ns4)? '</layer>' : '</div>';
}
document.write(t);

function moveid(id,x,y){
if(ns4)id.moveTo(x,y);
else{
id.style.left=x+'px';
id.style.top=y+'px';
}}

function animate(evt){
x1=Xoff+((ie4||ie5)?event.clientX+document.body.scrollLeft:evt.pageX);
y1=Yoff+((ie4||ie5)?event.clientY+document.body.scrollTop:evt.pageY);
}

function getidleft(id){
if(ns4)return id.left;
else return parseInt(id.style.left);
}

function getidtop(id){
if(ns4)return id.top;
else return parseInt(id.style.top);
}

function getwindowwidth(){
if(ie4||ie5)return document.body.clientWidth+document.body.scrollLeft;
else return window.innerWidth+pageXOffset;
}

function movetxts(){
for(i=text.length;i>1;i=i-1){
if(getidleft(txtA[i-1])+txtw*2>=getwindowwidth()){
moveid(txtA[i-1],0,-1000);
moveid(txtA[i],0,-1000);
}else moveid(txtA[i], getidleft(txtA[i-1])+txtw, getidtop(txtA[i-1]));
}
moveid(txtA[1],x1,y1);
}

window.onload=function(){
for(i=1;i<=text.length;i++)txtA[i]=(ns4)?document.layers['txt'+i]:(ie4)?document.all['txt'+i]:document.getElementById('txt'+i);
if(ns4)document.captureEvents(Event.MOUSEMOVE);
document.onmousemove=animate;
setInterval('movetxts()',delay);
}
</script>
->Inregistrare->Verifica

Este verificat de catre merge 100%

Sper ca ti-am fost de ajutor

Archy
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 46
Varsta : 20
Localizare : Iasi,Romania
Data de inscriere : 01/08/2011
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.4metin.free-game-talk.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pun scrisu linga sageata

Mesaj Scris de Louk la data de Lun 8 Aug - 15:50

Ambroci, ati rezolvat problema?

Louk
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 9534
Localizare : România - o țară din ce în ce mai ocupată.
Data de inscriere : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pun scrisu linga sageata

Mesaj Scris de Ambroci la data de Mar 9 Aug - 9:49

Multumesc dati T.C

Ambroci
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 12
Varsta : 20
Localizare : Bilding
Data de inscriere : 07/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://bilding.forumz.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pun scrisu linga sageata

Mesaj Scris de ezlidor la data de Mier 31 Aug - 1:05

*** rezolvat

ezlidor
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4140
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 07/02/2008
Multumiri : 8
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum