Problema ranguri specifice
:: Diverse :: Cos de gunoi
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Problema ranguri specifice
Salutare!
Am si eu o problema,am facut rangurile Administrator,moderator.....membru dupa tutorialul lui lexa,PAS cu PAS si cand intru in PA=>Utilizatori & Grupuri =>Administrare utilizatori ... si dau click pe un utilizator ,ma duc la sectiunea "Campuri speciale doar pentru administrator" la optiunea "Titlul rangului :",selectez ca membrul sa fie moderator ,si cand intru pe forum acel utilizator tot membru este.
Mentionari:
-Sa nu imi ziceti sa reiau tutorialul lui Lexa deoarece de 3 ori am incercat tutorialul,si nu am cum sa fi gresit .
-Foruml meu este phbb3.
Multumesc!
Am si eu o problema,am facut rangurile Administrator,moderator.....membru dupa tutorialul lui lexa,PAS cu PAS si cand intru in PA=>Utilizatori & Grupuri =>Administrare utilizatori ... si dau click pe un utilizator ,ma duc la sectiunea "Campuri speciale doar pentru administrator" la optiunea "Titlul rangului :",selectez ca membrul sa fie moderator ,si cand intru pe forum acel utilizator tot membru este.
Mentionari:
-Sa nu imi ziceti sa reiau tutorialul lui Lexa deoarece de 3 ori am incercat tutorialul,si nu am cum sa fi gresit .
-Foruml meu este phbb3.
Multumesc!
Re: Problema ranguri specifice
Deci , nu trebuie sa urmezi nici un tutorial
). Este atat de simplu .
Deci. 1. Daca ai rang-urile create , te duci in profilul membrului respectiv {CEl din PA} , Jos de tot este selectia rangului , selectezi rang-ul , si salvezi
.
2. Daca nu functioneaza , PROBLEMA ESTE DE LA HOST-ul imaginii sau , ai selectat negativ setarile. Da-mi un PM daca tot nu iti merge , si iti voi oferi indicatii (asta pentru a nu face double post
) BAFTA
Deci. 1. Daca ai rang-urile create , te duci in profilul membrului respectiv {CEl din PA} , Jos de tot este selectia rangului , selectezi rang-ul , si salvezi
2. Daca nu functioneaza , PROBLEMA ESTE DE LA HOST-ul imaginii sau , ai selectat negativ setarile. Da-mi un PM daca tot nu iti merge , si iti voi oferi indicatii (asta pentru a nu face double post
Bai luke eu ma refer ca nu imi apare legenda .....adika rangurile specifice ex: administrator etc.....si daca dau moderator sau orice alt grad cand intru pe forum el tot membru este.....
Trebuie sa ii adaugi si rank si grup...

TheBestInTheWorld- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 17
Data de inscriere: 01/08/2011

Trebuie sa intelegi ceva, Rangurile inseamna ceva , iar grupurile altceva. Ca vrei tu sa ai si rang si grup care sa se numeasca la fel , sufletul tau. Dar trebuie sa intelegi , daca vrei sa iti apara in legenda acel "grad" faci asa
PA=>Utilizatori&grupuri => Grupuri => administrarea grupurilor
- Si iti creezi acolo ce vrei , iar ca sa apara acel grad la legenda , selectezi o culoare {scrie acolo}
- SI apoi , Aplicati culoarea, membrilor acestui grup? : si tu selectezi DA.
Bafta
PA=>Utilizatori&grupuri => Grupuri => administrarea grupurilor
- Si iti creezi acolo ce vrei , iar ca sa apara acel grad la legenda , selectezi o culoare {scrie acolo}
- SI apoi , Aplicati culoarea, membrilor acestui grup? : si tu selectezi DA.
Bafta
Buna seara!
LuKe, suportul se acorda pe forum si nu prin mesaje private!
xLz, ati reusit sa rezolvati problema?
LuKe, suportul se acorda pe forum si nu prin mesaje private!
xLz, ati reusit sa rezolvati problema?

Cu stima,
Echipa Forumgratuit
Echipa Forumgratuit

| Regulament general | Unelte | Recuperare parola | Conditii generale |
Recomand: | DEX Online | Link-uri utile | Contact |
xLz a scris:Nu ma ajuti te rog?
D-voastra aveti probleme cu rang-urile ( imaginile ) sau cu grupurile din legenda ?
Ati creat si grupurile si rangurile?
Daca da, este posibil ca ati selectat casuta "Grup invizibil" de la Statutul grupului...
Daca da, este posibil ca ati selectat casuta "Grup invizibil" de la Statutul grupului...

Gassy- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 1255
Varsta: 17
Localizare: Forumotion & Forumgratuit!
Data de inscriere: 11/08/2011

Cred ca asa se activeaza optiunea. nu mai stiu exact, eu mi-am scos legenda, dar incearca.
P.A. > Utilizatori si Grupuri > Optiunile utilizatorilor > Nume de utilizatori colorate si bifezi DA
Vezi daca e asta.
P.A. > Utilizatori si Grupuri > Optiunile utilizatorilor > Nume de utilizatori colorate si bifezi DA
Vezi daca e asta.
Ca sa adaugati un utilizator intrun grup ,sunt doua modalitati:
1.alegi de la legenda grupul,intri in el,si scri numele userului la adauga membru,apoi intri in PA=>utilizatori&grupuri=>administrare utilizatori=>alegi userul si ii adaugi rangul de jos ,de unde ai zis si tu,si astfel membrul este in grupa dorita cu rangul
2.PA=>utilizatori&grupuri=>administrare grupuri=>apesi pe rotita acea care iti apare pentru modificarea grupului=>jos iti apare butonul de adaugare a membrului in grup si acolo ii scri numele si dai adauga membru,si la rang faci cum ti-am zis sus!
Sper ca te-am ajutat!
1.alegi de la legenda grupul,intri in el,si scri numele userului la adauga membru,apoi intri in PA=>utilizatori&grupuri=>administrare utilizatori=>alegi userul si ii adaugi rangul de jos ,de unde ai zis si tu,si astfel membrul este in grupa dorita cu rangul
2.PA=>utilizatori&grupuri=>administrare grupuri=>apesi pe rotita acea care iti apare pentru modificarea grupului=>jos iti apare butonul de adaugare a membrului in grup si acolo ii scri numele si dai adauga membru,si la rang faci cum ti-am zis sus!
Sper ca te-am ajutat!
Din cate am inteles, vrea sa fie afisata legenda. Si asta o faci doar prin aplicarea culorilor.
Aaa.asta se face din:
PA=>afisare=>structura si ierahie=>jos iti apare cateva obtiuni dai la cea cu Afiseaza statisticile forumului=>si dai pe butonul doar la indexul radacinat apoi inregistrare si ai terminat,ti-a aparut legenda!
Legenda face parte din statistici!
Sper ca v-am fost de folos!
PA=>afisare=>structura si ierahie=>jos iti apare cateva obtiuni dai la cea cu Afiseaza statisticile forumului=>si dai pe butonul doar la indexul radacinat apoi inregistrare si ai terminat,ti-a aparut legenda!
Legenda face parte din statistici!
Sper ca v-am fost de folos!
Am mai citit odata ce a scris autorul subiectului si nu e vorba de legenda,e vorba ca nu ii iasa sa faca moderatori,asa ca i-am explicat cum sa faca,nu are legatura cu legenda!
Subiecte similare» Tutorial Ranguri incepatori
» [rezolvat]Am o problema cu pc-ul
» Problema corespondente.
» Problema: Sexy Colorful Menu
» Re: Problema Javascript
» [rezolvat]Am o problema cu pc-ul
» Problema corespondente.
» Problema: Sexy Colorful Menu
» Re: Problema Javascript
:: Diverse :: Cos de gunoi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: