imagine langa banner

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat imagine langa banner

Mesaj Scris de .LoVe.ToXiC. la data de Joi 7 Iul - 17:15

cum pot pune o imagine langa banner ca aici ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

.LoVe.ToXiC.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 298
Varsta : 20
Localizare : din fata calculatorului
Data de inscriere : 02/03/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.progt.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: imagine langa banner

Mesaj Scris de Emanuel. la data de Joi 7 Iul - 17:43

Versiunea forumului este?

Emanuel.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 369
Varsta : 10
Data de inscriere : 24/04/2011
Multumiri : 0
2 avertismente

http://onlinesupport.wikiforum.net

Sus In jos

Rezolvat Re: imagine langa banner

Mesaj Scris de .LoVe.ToXiC. la data de Joi 7 Iul - 17:55

phbb2

.LoVe.ToXiC.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 298
Varsta : 20
Localizare : din fata calculatorului
Data de inscriere : 02/03/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.progt.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: imagine langa banner

Mesaj Scris de Qouk la data de Joi 7 Iul - 18:22

Te referi la "Bannerul tau poate fi aici la doar 2$" ?

Qouk
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 314
Varsta : 22
Localizare : ForumGratuit
Data de inscriere : 03/07/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: imagine langa banner

Mesaj Scris de Emanuel. la data de Joi 7 Iul - 18:44

Cauta in overall_header

Cod:
            <table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
               <tr>
                  <!-- BEGIN switch_logo_left -->
                  <td><a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" id="i_logo" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a></td>
                  <!-- END switch_logo_left -->
                  <td align="center" width="100%" valign="middle">
                     <!-- BEGIN switch_logo_center -->
                     <a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" id="i_logo" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a>
                     

                     <!-- END switch_logo_center -->
                     <div class="maintitle">{MAIN_SITENAME}</div>
                     

                     <span class="gen">{SITE_DESCRIPTION}
  </span>
                  </td>
                  <!-- BEGIN switch_logo_right -->
                  <td><a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" id="i_logo" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a></td>
                  <!-- END switch_logo_right -->
               </tr>
            </table>

Si adaugii:
Cod:

<table width=100%><tr><td>

<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
               <tr>
                  <!-- BEGIN switch_logo_left -->
                  <td><a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" id="i_logo" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a></td>
                  <!-- END switch_logo_left -->
                  <td align="center" width="100%" valign="middle">
                     <!-- BEGIN switch_logo_center -->
                     <a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" id="i_logo" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a>
                     

                     <!-- END switch_logo_center -->
                     <div class="maintitle">{MAIN_SITENAME}</div>
                     

                     <span class="gen">{SITE_DESCRIPTION}
  </span>
                  </td>
                  <!-- BEGIN switch_logo_right -->
                  <td><a href="{U_INDEX}"><img src="{LOGO}" id="i_logo" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a></td>
                  <!-- END switch_logo_right -->
               </tr>
            </table>

</td>

<td><div align="right">

Banner COD.


</div></td></tr></table>
   

Emanuel.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 369
Varsta : 10
Data de inscriere : 24/04/2011
Multumiri : 0
2 avertismente

http://onlinesupport.wikiforum.net

Sus In jos

Rezolvat Re: imagine langa banner

Mesaj Scris de .LoVe.ToXiC. la data de Joi 7 Iul - 18:48

ok mersi dar in phbb3 merge?

.LoVe.ToXiC.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 298
Varsta : 20
Localizare : din fata calculatorului
Data de inscriere : 02/03/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.progt.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: imagine langa banner

Mesaj Scris de Emanuel. la data de Joi 7 Iul - 18:49

Pentru alta problema deschizi alt topic.

Emanuel.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 369
Varsta : 10
Data de inscriere : 24/04/2011
Multumiri : 0
2 avertismente

http://onlinesupport.wikiforum.net

Sus In jos

Rezolvat Re: imagine langa banner

Mesaj Scris de Qouk la data de Joi 7 Iul - 18:50

Se poate dar necesita cunostinte js si html.

Qouk
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 314
Varsta : 22
Localizare : ForumGratuit
Data de inscriere : 03/07/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: imagine langa banner

Mesaj Scris de .LoVe.ToXiC. la data de Joi 7 Iul - 18:56

gata am facut ... poi ma puteti ajuta voi la html Fericit

.LoVe.ToXiC.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 298
Varsta : 20
Localizare : din fata calculatorului
Data de inscriere : 02/03/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.progt.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: imagine langa banner

Mesaj Scris de ezlidor la data de Vin 5 Aug - 1:47

*** rezolvat

ezlidor
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4140
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 07/02/2008
Multumiri : 8
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum