Cum creez un tabel cu linkuri in el ?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cum creez un tabel cu linkuri in el ?

Mesaj Scris de rebelaa <3 la data de Joi 7 Iul - 11:28

Cum spune si titlul As vrea sa creez un tabel pe prima pagina sus chiar dupa banner. , uite asa :

rebelaa <3
Membru Forumgratuit

Mesaje : 117
Varsta : 20
Localizare : Mures
Data de inscriere : 28/06/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://shotzone.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum creez un tabel cu linkuri in el ?

Mesaj Scris de Emanuel. la data de Joi 7 Iul - 11:36

Cate coloane vrei sa aibe acel tabel?

Emanuel.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 369
Varsta : 10
Data de inscriere : 24/04/2011
Multumiri : 0
2 avertismente

http://onlinesupport.wikiforum.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum creez un tabel cu linkuri in el ?

Mesaj Scris de Zack. la data de Joi 7 Iul - 11:39

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Mutat in sectiunea corespunzatoare

Zack.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4849
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 24/06/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum creez un tabel cu linkuri in el ?

Mesaj Scris de rebelaa <3 la data de Joi 7 Iul - 12:09

3 Emmanuel.

rebelaa <3
Membru Forumgratuit

Mesaje : 117
Varsta : 20
Localizare : Mures
Data de inscriere : 28/06/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://shotzone.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum creez un tabel cu linkuri in el ?

Mesaj Scris de Emanuel. la data de Joi 7 Iul - 12:30

Cod:

<style>
.boorder{
-webkit-border-radius: 7px;
-moz-border-radius: 7px;
 border: 1px solid #626262;
 background: #dfdfdf;}
</style>



<table cellspacing="2" cellpadding="2" width="800"><tr>
   
<td align="left" valign="top" width="270">
<div class="boorder">




LINK DE ADAUGAT!!!!!!


</div></td>


   
<td align="left" valign="top" width="270">
<div class="boorder">




LINK DE ADAUGAT!!!!!!



</div></td>



<td align="left" valign="top" width="270">
<div class="boorder">


LINK DE ADAUGAT!!!!!!


</div></td></tr>


Imformatii:

-webkit-border-radius: 7px;=>Cat de rotunde sa fie conturile , in loc de 7 popi pune o alta valoare.
-moz-border-radius: 7px;=>Cat de rotunde sa fie conturile , in loc de 7 popi pune o alta valoare.

border: 1px solid #626262;=>culoare boorder si grosime boorder , #626262 este culoarerea de la boorder, 1px grosime boorder .
background: #dfdfdf;=>Culoare fundal.




Iar pentru a adauga si link in cele 3 tabeluri adaugatii
Cod:

<a href="link">NUME</a>

Multa bafta.

Emanuel.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 369
Varsta : 10
Data de inscriere : 24/04/2011
Multumiri : 0
2 avertismente

http://onlinesupport.wikiforum.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum creez un tabel cu linkuri in el ?

Mesaj Scris de rebelaa <3 la data de Joi 7 Iul - 12:32

mersi , dar unde il pun in overll_header index_body ?? unde



Ultima editare efectuata de catre rebelaa <3 in Joi 7 Iul - 12:37, editata de 2 ori

rebelaa <3
Membru Forumgratuit

Mesaje : 117
Varsta : 20
Localizare : Mures
Data de inscriere : 28/06/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://shotzone.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum creez un tabel cu linkuri in el ?

Mesaj Scris de Emanuel. la data de Joi 7 Iul - 12:35

Pai unde vrei sa fie tabelurile afisate?

Emanuel.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 369
Varsta : 10
Data de inscriere : 24/04/2011
Multumiri : 0
2 avertismente

http://onlinesupport.wikiforum.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum creez un tabel cu linkuri in el ?

Mesaj Scris de rebelaa <3 la data de Joi 7 Iul - 12:37

La-m pus in overall_header si nu e asa ca in imaginea care am puso :-s Supărat(

rebelaa <3
Membru Forumgratuit

Mesaje : 117
Varsta : 20
Localizare : Mures
Data de inscriere : 28/06/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://shotzone.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum creez un tabel cu linkuri in el ?

Mesaj Scris de Emanuel. la data de Joi 7 Iul - 12:39

Identic nu am cum sa-ti fac, ti-am explicat la imformatii care sunt proprietatile , acuma depinde de tine cum ai sa mai personalizezi tabelurile.

Emanuel.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 369
Varsta : 10
Data de inscriere : 24/04/2011
Multumiri : 0
2 avertismente

http://onlinesupport.wikiforum.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum creez un tabel cu linkuri in el ?

Mesaj Scris de rebelaa <3 la data de Joi 7 Iul - 12:45

Spoiler:
Ok. Multumesc oricum.
Rezolvat ! :*

rebelaa <3
Membru Forumgratuit

Mesaje : 117
Varsta : 20
Localizare : Mures
Data de inscriere : 28/06/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://shotzone.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum creez un tabel cu linkuri in el ?

Mesaj Scris de Emanuel. la data de Joi 7 Iul - 12:46

Cu placere.

Emanuel.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 369
Varsta : 10
Data de inscriere : 24/04/2011
Multumiri : 0
2 avertismente

http://onlinesupport.wikiforum.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum creez un tabel cu linkuri in el ?

Mesaj Scris de ezlidor la data de Vin 15 Iul - 1:34

*** blocat si rezolvat

ezlidor
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4140
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 07/02/2008
Multumiri : 8
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum