Forumul meu este reclamat fara motiv
:: Diverse :: Cos de gunoi
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Forumul meu este reclamat fara motiv
Salut. Sunt administratorul forumului www.Insomnia-Aion.Forumz.Ro !
Am creat un server de Aion alaturi de inca 2 prieteni. Cu unul din ei m`am certat si a iesit urat...i`am dat ban si pe forumul meu si pe server...etc
Vreau sa va spun ca mi`a dat forumul peste cap. Asta nu e problema cea mare pentru ca l`am fixat.
Problema cea mare este aceea ca mi`a dat REPORT la forum cum ca este despre hackuri...etc...multe minciuni... (A facut asa ceva deoarece sa suparat...si stiti cum sunt majoritatea copiilor...)
El spune ca forumul meu va fi inchis in cateva zile. Este adevarat?
PS: Cum pot sa dau ban pe IP ? Deoarece el isi creaza multe conturi si imi face spam pe forum !
Am creat un server de Aion alaturi de inca 2 prieteni. Cu unul din ei m`am certat si a iesit urat...i`am dat ban si pe forumul meu si pe server...etc
Vreau sa va spun ca mi`a dat forumul peste cap. Asta nu e problema cea mare pentru ca l`am fixat.
Problema cea mare este aceea ca mi`a dat REPORT la forum cum ca este despre hackuri...etc...multe minciuni... (A facut asa ceva deoarece sa suparat...si stiti cum sunt majoritatea copiilor...)
El spune ca forumul meu va fi inchis in cateva zile. Este adevarat?
PS: Cum pot sa dau ban pe IP ? Deoarece el isi creaza multe conturi si imi face spam pe forum !
Ultima editare efectuata de catre Kegan in Mier Mai 04, 2011 9:31 pm, editata de 4 ori (Motiv : eliminare culoare)
Re: Forumul meu este reclamat fara motiv
Daca nu contine programe/filme s.a warez , nu are ce sa se intample .
Asteapta si ai sa vezi , daca este adevarat , vei primii o avertizare . Asa cred .
Asteapta si ai sa vezi , daca este adevarat , vei primii o avertizare . Asa cred .
oke mersi. sper sa nu il inchida pentru ca nu contine nici un fel de program de hacking...muzica piratata sau filme... am doar serverul meu privat de aion
in curand vom lua si copyright si domeniu.com dar intai sa vina lume pe server sa doneze
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit și de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opțiunea de "Căutare" nu vom răspunde (nici eu, nici alti utilizatori) până când nu vă schimbați titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră.
Mulțumesc pentru înțelegere!
Daca are ip routabil , ii dai degeaba ban pe ip(sper sa nu gresesc) . Urmareste-i clasa , si la fiecare cont nou pe forum , verifica ip`ul .
Panoul administratorului=>Utilizatori si grupuri=>Controlul excluderilor=>Baneaza o adresa ip .
*Panoul sa fie la modul avansat !
*Panoul sa fie la modul avansat !
Panoul administratorului=>Utilizatori si grupuri=>Controlul excluderilor=>Baneaza o adresa mail!!
Adresa IP poate sa fie dinamica,cum este si cazul meu.Poate sa deconcteze netul,sa il reconecteze si nu ai rezolvat nimic!Dar pe mail nu poate sa-si faca un alt cont.
Daca is face mai multe conturi,incearca sa ii gasesti in ip de pe care a postat mai multe mesaje,sa dai o cautare la my ip si sa ii gasesti ip-ul intern,din sistemul de operare.Acela nu se schimba deloc.
Adresa IP poate sa fie dinamica,cum este si cazul meu.Poate sa deconcteze netul,sa il reconecteze si nu ai rezolvat nimic!Dar pe mail nu poate sa-si faca un alt cont.
Daca is face mai multe conturi,incearca sa ii gasesti in ip de pe care a postat mai multe mesaje,sa dai o cautare la my ip si sa ii gasesti ip-ul intern,din sistemul de operare.Acela nu se schimba deloc.
Demiurg:
Boldul și culorile sunt rezervate pentru moderare. Va rog sa folositi fontul de origine al forumului.
Va mai invit sa cititi acest topic:
http://help.forumgratuit.ro/t9056-semnaleaza-un-abuz
Tineti cont de faptul ca intr-un topic se dezbate o singura problema. Daca aveti mai multe intrebari, deschideti un topic pentru fiecare in parte.
Ati rezolvat problema?
Boldul și culorile sunt rezervate pentru moderare. Va rog sa folositi fontul de origine al forumului.
Va mai invit sa cititi acest topic:
http://help.forumgratuit.ro/t9056-semnaleaza-un-abuz
Tineti cont de faptul ca intr-un topic se dezbate o singura problema. Daca aveti mai multe intrebari, deschideti un topic pentru fiecare in parte.
Ati rezolvat problema?
Avand in vedere faptul ca au trecut 2 saptamani de la deschiderea subiectului dumneavoastra, iar de atunci nu ati mai aratat interes pentru acesta, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca intre timp veti avea nevoie de o rezolvare, va invitam sa deschideti din nou un topic in sectiunea corespunzatoare.

Coddy- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 1348
Varsta: 62
Localizare: ...
Data de inscriere: 07/01/2012

Subiecte similare» 20 este rege
» Care este animalul vostru favorit?
» Servere Fara Codati! Asta ne dorim cu totii!!!!!!
» Vreau sa ajut forumul Fg-Photoshop
» Script ce pune Forumul la Favourite!
» Care este animalul vostru favorit?
» Servere Fara Codati! Asta ne dorim cu totii!!!!!!
» Vreau sa ajut forumul Fg-Photoshop
» Script ce pune Forumul la Favourite!
:: Diverse :: Cos de gunoi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de Demiurg la data de Mier Mai 04, 2011 5:16 pm

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» vizite in chenar