Bine ati venit pe forumul de suport al Forumgratuit

Pentru a beneficia de tot ceea ce va ofera forumul nostru, va rugam sa va conectati daca sunteti deja membru sau sa va alaturati comunitatii noastre

Creati un forum gratuit ca acesta.

Vreau sa fac un blog-site ...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Cos Vreau sa fac un blog-site ...

Mesaj Scris de hozze la data de Mar 19 Apr 2011, 10:51 pm

Vreau sa fac un blog aici. Blogul meu va fi pe tema de prestari servicii & sfaturi. La acesta vreau sa adaug un site ..am inceput sa lucrez la el insa in stanga vreau sa fie sidebar-ul din blog ca oricine intra pe site sa vada categoriile din blog si ultimile comentari. Si sa aibe acces la ele printr-un click.

Cum pot face aceasta?

hozze
Membru Forumgratuit

Numarul mesajelor: 8
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 19/04/2011
Niciun warn

Sus In jos

Cos Re: Vreau sa fac un blog-site ...

Mesaj Scris de Wisdom la data de Mar 19 Apr 2011, 11:48 pm

Cum adica sa va faceti blog aici ? Blogul vostru aici pe forum ca pe un IPB ? Daca da, acest lucru nu este posibil.

MULTUMESTEDaca cineva te-a ajutat la rezolvarea unei probleme, din bun simt, nu uita sa ii multumesti
 ACTUALIZEAZA Daca ti-ai schimbat forumul, versiunea forumului si/sau browserul actualizeaza informatiile aferente in profil
MEMBRU NOUDaca esti nou-venit, te rugam sa citesti toate informatiile din linkurile plasate in pagina de start sub meniu principal

Multumim ! - Cu stima, echipa Forumgratuit

Wisdom
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor: 3787
Varsta: 19
Localizare: Galati
Data de inscriere: 28/08/2009

http://netcustoms.forumer.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de hozze la data de Mier 20 Apr 2011, 12:05 am

nu stiu exact cum sau ce anume blog/forum .. ceva in care eu sa scriu tutoriale .... iar vizitatorii sa poata comenta . iar acestea (ultimile 5 comenturi si tutoriale) sa i-mi apara si in site pe dreapta in loc de reclame.

hozze
Membru Forumgratuit

Numarul mesajelor: 8
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 19/04/2011
Niciun warn

Sus In jos

Mesaj Scris de Coddy la data de Vin 10 Feb 2012, 3:01 pm

Avand in vedere faptul ca au trecut 2 saptamani de la deschiderea subiectului dumneavoastra, iar de atunci nu ati mai aratat interes pentru acesta, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca intre timp veti avea nevoie de o rezolvare, va invitam sa deschideti din nou un topic in sectiunea corespunzatoare.

Coddy
Membru Forumgratuit

Numarul mesajelor: 1348
Varsta: 62
Localizare: ...
Data de inscriere: 07/01/2012
Membru banat

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum