Actualizare cu privire la fusul orar
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
15042011
Actualizare cu privire la fusul orar
Dragi utilizatori,
In continuarea efortului nostru de a va oferi forumuri cat mai intuive care folosesc tehnologie de ultima ora, am optimizat fusul orar de pe forumurile dumneavoastra.
Noua optiune pentru selectarea fusului orar este mult mai exacta si are un sistem automat de administrare pentru corectarea si ajustarea orei pentru vara si iarna.
Rezultatul : Un efort minim pentru administratori si membrii dar si precizie maxima in afisarea orei corecte.
Vechile optiuni din panoul de administrare si din profilul membrilor au fost sterse deoarece nu mai sunt necesare.
Aceasta mica actualizare nu va schimba cu nimic utilizarea zilnica a forumului dumneavoastra insa va simplifica si automatiza administrarea precisa si intuitiva pentru forumurile din toata lumea.
Numai bine,
Echipa Forumgratuit
In continuarea efortului nostru de a va oferi forumuri cat mai intuive care folosesc tehnologie de ultima ora, am optimizat fusul orar de pe forumurile dumneavoastra.
Noua optiune pentru selectarea fusului orar este mult mai exacta si are un sistem automat de administrare pentru corectarea si ajustarea orei pentru vara si iarna.
Rezultatul : Un efort minim pentru administratori si membrii dar si precizie maxima in afisarea orei corecte.
Vechile optiuni din panoul de administrare si din profilul membrilor au fost sterse deoarece nu mai sunt necesare.
Aceasta mica actualizare nu va schimba cu nimic utilizarea zilnica a forumului dumneavoastra insa va simplifica si automatiza administrarea precisa si intuitiva pentru forumurile din toata lumea.
Numai bine,
Echipa Forumgratuit

Luky- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 3601
Varsta: 23
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 27/12/2007
Respectarea regulilor:
Actualizare cu privire la fusul orar :: Comentarii
Cei care au template-uri personalizate trebuie sa modifice template-ul profile_add_body facand urmatoarele modificari:
In template-ul profile_add_body
Stergeti urmatoarea partea :
si
Stergeti :
- Pentru PhpBB 2:
Stergeti urmatoarea partea :
- Cod:
<td class="row2">{DATE_FORMAT}</td>
</tr>
<!-- BEGIN switch_number_format -->
<tr>
<td class="row1"><span class="gen">{L_NUMBER_FORMAT} :</span></td>
<td class="row2">{NUMBER_FORMAT}</td>
</tr>
<!-- END switch_number_format -->
<tr>
<td class="row1"><span class="gen">{L_AUTO_CORRECT_DST} :</span></td>
<td class="row2">
<label class="gen"><input type="radio" name="auto_dst" value="1"{AUTO_CORRECT_DST_YES} />{L_YES}</label>
<label class="gen"><input type="radio" name="auto_dst" value="0"{AUTO_CORRECT_DST_NO} />{L_NO}</label>
</td>
</tr>
<tr>
<td class="row1">
<span class="gen">{L_DAYLIGHT_SAVING_TIME} :</span>
si
- Cod:
<td class="row2">
<label class="gen"><input type="radio" name="summer_time" value="0"{WINTER_TIME_CHECKED} />{L_WINTER_TIME}</label>
<label class="gen"><input type="radio" name="summer_time" value="1"{SUMMER_TIME_CHECKED} />{L_SUMMER_TIME}</label>
</td>
- Pentru PunBB:
Stergeti :
- Cod:
<dd>{DATE_FORMAT}</dd>
</dl>
<dl>
<dt><label>{L_AUTO_CORRECT_DST} :</label></dt>
<dd>
<label class="gen"><input type="radio" name="auto_dst" value="1"{AUTO_CORRECT_DST_YES} />{L_YES}</label>
<label class="gen"><input type="radio" name="auto_dst" value="0"{AUTO_CORRECT_DST_NO} />{L_NO}</label>
</dd>
</dl>
<dl>
<dt><label>{L_DAYLIGHT_SAVING_TIME} :</label></dt>
<dd>
<label class="gen"><input type="radio" name="summer_time" value="0"{WINTER_TIME_CHECKED} />{L_WINTER_TIME}</label>
<label class="gen"><input type="radio" name="summer_time" value="1"{SUMMER_TIME_CHECKED} />{L_SUMMER_TIME}</label>
Eu nu am inteles unde va fi aceasta afisata , se va afisa automat ? sau trebuie sa setam noi din panou , daca e asa atunci de unde ?
Automat, (daca editezi template-urile) citeste pana la sfirsit.
Am citit asta si unde se afiseaza mai exact eu asta nu am inteles
În trecut, chiar si cei din alte tări aveau afisată Data (ora) României, acum o au pe cea locală.
Excelentă actualizare!
Multumim frumos!
Excelentă actualizare!
Multumim frumos!
Intr-adevar, am observat ca optiunea din profiluri a fost scoasa, nemaifiind de vreun folos acum cu noua actualizare.
Foarte buna ideea!Felicitari!
Foarte buna ideea!Felicitari!
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Scriptul care afiseaza ultimele mesaje nu merge cum trebuie , tabelul apare si in header si in footer
» Cum pot pune cei mai activi postatori, posturi noi, cel mai nou user?
» Schimbare statistici la phpbb3
» [Subiect-Unic] Dependenta de internet
» Revizuire: Real-zone
» tema Fete Blue
» Thank Theme
» Rank - Small Blue
» nu apare avertisment inainte de postare
» cum pot sa pun categoriile cu subforumurile lor intrun tablou !
» Cum pot face si eu legenda ca in imagine ?
» Propuneri - Prezentari forumuri
» Modificare "F.A.Q"
» Cerere Rank-uri Forum
» cerere avatar
» Script FaceBook Slide Forum
» Cum pot sa pun un robotel langa cine este conectat
» Cerere BanneR
» Cum fac sa se invarta link-ul forumului meu in jurul cursorului de la mouse?
» Cum pun titlul categoriilor pe mijloc? Sa le mut din stanga pe mijloc!
» As dori si eu scriptul acesta de la yahoo pentru contact dar sa fie functionabil
» WideCS | All about Gaming
» Blue Posting Buttons
» Cum se pun rankurile si imaginile lor
» Scripturi pentru forum
» Kill-AreNa
» recapatare reputatie
» [Phpbb 3] Metin2-Eternal
» Schimbare adresa de e-mail la forum.