Actualizare de securitate - cod de confirmare la inscriere
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
05042011
Actualizare de securitate - cod de confirmare la inscriere
Actualizare - cod de confirmare la inscriere |
Dragi utilizatori, A fost efectuata o actualizare care suplimenteaza securitatea forumurilor dumneavoastra. Avind in vedere dezvoltarea fenomenului spam pe internet si pericolul pe care il reprezinta pentru viabilitatea unui forum, am decis sa va oferim o protectie suplimentara impotriva spamului realizat cu ajutorul diverselor programe informatice, protectie care completeaza sistemele deja existente, care si-au demonstrat eficienta in garantarea unei protectii ridicate a forumurilor. In acest scop am introdus o optiune suplimentara in panoul de adminsitrare, optiune care va permite sa activati un cod de confirmare la inscriere(CAPTCHA). Acest cod va permite diferentierea automata intre un utilizator uman si un script si va garanteaza ca toti utilizatorii inscrisi pe forumurile dumneavoastra sint utilizatori umani si nu roboti pentru postarea de spam. Aceasta noua optiune se activeaza din Panou de administrare -> Utilizatori si grupuri -> Optiunile utilizatorilor -> Cod de confirmare -> Da/Nu ![]() Activarea ei va face sa apara un cod de confirmare de tip CAPTCHA la inregistrarea unui nou membru (pe pagina de confirmare a parolei) indiferent de forma de inregistrare aleasa de dumenavoastra pentru activarea noilor membri. ![]() Va recomandam sa lasati aceasta functionalitate activata pentru a beneficia de un maximum de securitate. Cu toate acestea, cei care nu o doresc o pot dezactiva cu un simplu click Echipa Forumgratuit |
Subiecte similare» Aflarea codului de securitate (codului de siguranta) la telefoanele Nokia
» Tutorial PayPal
» World of Warcraft Tutorial
» glitch pe ourworld de Pasti
» Tutorial PayPal
» World of Warcraft Tutorial
» glitch pe ourworld de Pasti
Actualizare de securitate - cod de confirmare la inscriere :: Comentarii
Am vazut aceasta actualizare pe forumotion 
Uau, chiar aveam nevoie de aceasta optiune
Bravo !
Din cate am observat, inainte daca alegeai "Utilizator" la activare profil, nu trebuiea confirmat acest cod, iar daca alegeai activare automata trebuiea deja.
Da, inainte exista cod de confirmare doar pentru activarea automata. Codul acesta este suplimentar. Insa in cazul in care aveti si activarea automata configurata in PA, codul va apare o singura data la inregistrare, ca si pina acum. Optiunile nu se dubleaza.
Apreciem, foarte buna noutatea implementata pe partea de securitate,multumim.
O mica sugestie,cand pui sageata de la mouse pe ? (ajutor) scrie la descriere undefined,sper sa se rezolve.

O mica sugestie,cand pui sageata de la mouse pe ? (ajutor) scrie la descriere undefined,sper sa se rezolve.

StefanTolos a scris:Apreciem, foarte buna noutatea implementata pe partea de securitate,multumim.
doream si eu sa spun acelasi lucru, dar mi-ai luat-o inainte.
E o mica intirziere in incarcarea traducerii pe server, nici eu nu stiu ce s-a intimplat. Asteptam sa apara si textul in romana cit de curind.

Nu este chiar tutorial...
Oricum, Forumgratuit se descurca de minune, va multumim pentru intreg serviciul oferit...
Oricum, Forumgratuit se descurca de minune, va multumim pentru intreg serviciul oferit...
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Scriptul care afiseaza ultimele mesaje nu merge cum trebuie , tabelul apare si in header si in footer
» Cum pot pune cei mai activi postatori, posturi noi, cel mai nou user?
» Schimbare statistici la phpbb3
» [Subiect-Unic] Dependenta de internet
» Revizuire: Real-zone
» tema Fete Blue
» Thank Theme
» Rank - Small Blue
» nu apare avertisment inainte de postare
» cum pot sa pun categoriile cu subforumurile lor intrun tablou !
» Cum pot face si eu legenda ca in imagine ?
» Propuneri - Prezentari forumuri
» Modificare "F.A.Q"
» Cerere Rank-uri Forum
» cerere avatar
» Script FaceBook Slide Forum
» Cum pot sa pun un robotel langa cine este conectat
» Cerere BanneR
» Cum fac sa se invarta link-ul forumului meu in jurul cursorului de la mouse?
» Cum pun titlul categoriilor pe mijloc? Sa le mut din stanga pe mijloc!
» As dori si eu scriptul acesta de la yahoo pentru contact dar sa fie functionabil
» WideCS | All about Gaming
» Blue Posting Buttons
» Cum se pun rankurile si imaginile lor
» Scripturi pentru forum
» Kill-AreNa
» recapatare reputatie
» [Phpbb 3] Metin2-Eternal
» Schimbare adresa de e-mail la forum.