Bine ati venit pe forumul de suport al Forumgratuit

Pentru a beneficia de tot ceea ce va ofera forumul nostru, va rugam sa va conectati daca sunteti deja membru sau sa va alaturati comunitatii noastre

Creati un forum gratuit ca acesta.

Actualizare de securitate - cod de confirmare la inscriere

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

05042011

Actualizare de securitate - cod de confirmare la inscriere

Actualizare - cod de confirmare la inscriere

Dragi utilizatori,

A fost efectuata o actualizare care suplimenteaza securitatea forumurilor dumneavoastra.

Avind in vedere dezvoltarea fenomenului spam pe internet si pericolul pe care il reprezinta pentru viabilitatea unui forum, am decis sa va oferim o protectie suplimentara impotriva spamului realizat cu ajutorul diverselor programe informatice, protectie care completeaza sistemele deja existente, care si-au demonstrat eficienta in garantarea unei protectii ridicate a forumurilor. Cool

In acest scop am introdus o optiune suplimentara in panoul de adminsitrare, optiune care va permite sa activati un cod de confirmare la inscriere(CAPTCHA). Acest cod va permite diferentierea automata intre un utilizator uman si un script si va garanteaza ca toti utilizatorii inscrisi pe forumurile dumneavoastra sint utilizatori umani si nu roboti pentru postarea de spam. Very Happy

Aceasta noua optiune se activeaza din Panou de administrare -> Utilizatori si grupuri -> Optiunile utilizatorilor -> Cod de confirmare -> Da/Nu

Activarea ei va face sa apara un cod de confirmare de tip CAPTCHA la inregistrarea unui nou membru (pe pagina de confirmare a parolei) indiferent de forma de inregistrare aleasa de dumenavoastra pentru activarea noilor membri.

Va recomandam sa lasati aceasta functionalitate activata pentru a beneficia de un maximum de securitate. Cu toate acestea, cei care nu o doresc o pot dezactiva cu un simplu click Wink

Echipa Forumgratuit

Ina
Membru Forumgratuit

Numarul mesajelor: 9767
Varsta: 40
Data de inscriere: 05/03/2009
Respectarea regulilor:

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

- Subiecte similare
Impartaseste acest articol pe: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

Actualizare de securitate - cod de confirmare la inscriere :: Comentarii

Mesaj la data de Mar 05 Apr 2011, 4:04 pm Scris de HappyFighter

Am vazut aceasta actualizare pe forumotion Razz

Sus In jos

Mesaj la data de Mar 05 Apr 2011, 4:57 pm Scris de Cucciolo006

Uau, chiar aveam nevoie de aceasta optiune Wink Bravo !

Sus In jos

Mesaj la data de Mar 05 Apr 2011, 5:30 pm Scris de HappyFighter

Din cate am observat, inainte daca alegeai "Utilizator" la activare profil, nu trebuiea confirmat acest cod, iar daca alegeai activare automata trebuiea deja.

Sus In jos

Mesaj la data de Mar 05 Apr 2011, 5:45 pm Scris de Ina

Da, inainte exista cod de confirmare doar pentru activarea automata. Codul acesta este suplimentar. Insa in cazul in care aveti si activarea automata configurata in PA, codul va apare o singura data la inregistrare, ca si pina acum. Optiunile nu se dubleaza.

Sus In jos

Mesaj la data de Mier 06 Apr 2011, 5:17 pm Scris de StefanTolos

Apreciem, foarte buna noutatea implementata pe partea de securitate,multumim.

O mica sugestie,cand pui sageata de la mouse pe ? (ajutor) scrie la descriere undefined,sper sa se rezolve.

Sus In jos

Mesaj la data de Mier 06 Apr 2011, 5:31 pm Scris de HappyFighter

StefanTolos a scris:Apreciem, foarte buna noutatea implementata pe partea de securitate,multumim.

O mica sugestie,cand pui sageata de la mouse pe ? (ajutor) scrie la descriere undefined,sper sa se rezolve.

doream si eu sa spun acelasi lucru, dar mi-ai luat-o inainte.

Sus In jos

Mesaj la data de Mier 06 Apr 2011, 5:48 pm Scris de Ina

E o mica intirziere in incarcarea traducerii pe server, nici eu nu stiu ce s-a intimplat. Asteptam sa apara si textul in romana cit de curind.

Sus In jos

Mesaj la data de Sam 17 Sept 2011, 6:21 pm Scris de deathFX

Foarte bun tutorialu. Bravo

Sus In jos

Mesaj la data de Sam 17 Sept 2011, 7:27 pm Scris de Gassy

Nu este chiar tutorial...

Oricum, Forumgratuit se descurca de minune, va multumim pentru intreg serviciul oferit...

Sus In jos

Mesaj la data de Mier 28 Sept 2011, 1:06 pm Scris de SasuckKe

multumim frumos pentru noile optiuni Smile

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum