Bine ati venit pe forumul de suport al Forumgratuit

Pentru a beneficia de tot ceea ce va ofera forumul nostru, va rugam sa va conectati daca sunteti deja membru sau sa va alaturati comunitatii noastre

Creati un forum gratuit ca acesta.

De ce să aleg un domeniu personalizat pentru forumul meu?Si cum pot face asta?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

De ce să aleg un domeniu personalizat pentru forumul meu?Si cum pot face asta?

Mesaj Scris de Luky la data de Lun 28 Iul 2008, 12:02 pm

Acest ghid va explica avantajele unui domeniu personalizat, precum și metoda de achiziție direct din Panoul de Administrație.

1.De ce ar trebui să-mi aleg un domeniu personalizat pentru forumul meu?

Un forum, la fel ca orice alt site este definit prin adresa sa de Internet (sau URL). Un forum Forumgratuit are în general o adresa de genul:
Cod:
http://www.numele-forumului-meu.forumgratuit.ro

Aceasta adresa este obținută după crearea forumului dumneavoastră.

O astfel de adresă este destul de greu de reținut, o adresă de genul:
Cod:
http://www.domeniul-meu.com

este de preferat.

Într-adevăr, un forum cu domeniu personalizat este mult mai ușor de reținut. De exemplu, un vizitator își va aminti mai ușor un forum a cărui adresă este simplă, fata de un forum a cărui adresă este complicată.
In plus veți putea avea si conturi personalizate de e-mail cu numele forumului dumneavoastră precum și profesionalismul și credibilitatea pe care le oferă forumului dumneavoastră.

2.Cum pot obține un domeniu personalizat?

Nimic nu este mai ușor decât să achiziționați un domeniu personalizat prin Forumgratuit!
Vă vom scăpa de toate procedurile de configurare a aliasurilor, DNS, FTP ... etc. Nu aveți nimic altceva de făcut decât să comandați un domeniu personalizat. Noi ne ocupam de restul, inclusiv de întreținerea sa.

Pentru a comanda un domeniu personalizat, trebuie mai întâi să achiziționați cele 1600 de credite necesare pentru această tranzacție (puteți face acest lucru prin intermediul panoului de administrare=>Diverse=>Administrare credit=>Cumpărare credit)
Odată ce aveți cele 1600 de credite mergeți in panoul de administrare=>Diverse=>Administrare credit=>Consum credit și faceți click pe butonul "Nume de domeniu".

Apoi trebuie să verificați disponibilitatea numelui domeniului personalizat pe care l-ați ales! Pot apărea doua cazuri:

Nota Puteți alege un domeniu personalizat cu una dintre cele patru extensii disponibile:
.com / .net / .org / .biz

A. Numele domeniului personalizat pe care l-ați ales este deja luat acest lucru însemnând ca altcineva a cumpărat deja un domeniu cu numele pe care doriți sa îl folosiți dumneavoastră si nu îl puteți cumpăra.in acest caz va sfătuim , fie sa încercați același nume de domeniu dar cu celelalte trei extensii, fie sa vă alegeți un alt nume.

B. Numele domeniului personalizat este disponibil ceea ce înseamnă ca ați ales un domeniu care este liber.Deci, puteți cumpăra acest domeniu pentru forumul dumneavoastră.

ExclamationNota: Este recomandat sa va alegeți un nume de domeniu cat mai simplu posibil.Acesta trebuie să fie ales cu atenție, evitând numele care sunt prea lungi (un bun nume de domeniu nu depășește 10 caractere. Amintiți-vă că aveți un număr de maxim de 25 de caractere pentru orice eventualitate!)

In acest caz, dacă sunteți sigur de alegerea făcută, confirmați cererea dumneavoastră prin completarea formularului pentru a va rezerva numele domeniului (Deși nu aveți acces la panoul de control al numelui de domeniu, domeniile cumpărate prin Forumgratuit vă aparțin in totalitate și puteți solicita în orice moment recuperarea lor printr-un Mesaj Privat trimis unui administrator. De aceea vă rugam să vă asigurați că informațiile introduse sunt corecte).

ExclamationAtenție:Un domeniu personalizat se rezervă pentru un an.El nu poate fi nici editat nici modificat pe parcursul acestei perioade.

O data ce formularul este completat si validat, veți primi confirmarea.

Dumneavoastră trebuie doar să așteptați pentru activarea domeniului de către Forumgratuit!Activarea poate dura până la 5 zile. După activarea domeniului, veți primi un e-mail de notificare și numele domeniului dumneavoastră va conduce în mod automat spre forumul dumnevoastră.

Idea Daca, după o perioada de cinci zile domeniul dumneavoastră inca nu a fost activat(cazuri foarte rare, dar se poate întâmpla) verificați daca nu ați primit un e-mail de la Forumgratuit in care sa vi se explice motivul întârzierii.Daca nu primiți niciun e-mail de la Forumgratuit, va rugam sa deschideți un topic nou pe forumul de suport in forumul Probleme cu creditele si cu domeniile personalizate si să așteptați răspunsul unui administrator.

Am cumpărat un domeniu de la Forumgratuit
si nu vreau ca membrii sa folosească vechea adresa a forumului.

După achiziționarea domeniului personalizat nu veți pierde adresa de origine(adresa inițială a forumului).Într-adevăr forumul dumnevoastră va putea fi accesat de pe ambele adrese: cea inițială( http://www.numele-forumului-meu.forumgratuit.ro ) cat si domeniul personalizat ( http://www.domeniul-meu.com )

Totuși, puteți alege ca toate persoanele care accesează forumul dumneavoastră folosind vechea adresa sa fie redirecționate automat către noul domeniu.
Este foarte simplu, trebuie doar să mergeți la panoul de administrare =>General=>Forum=>Adresa Internet a forumului=>secțiunea "Nume de domeniu personalizat"=>Redirecționare automată a url-ului=>Da.

Astfel, când cineva va vizita vechea adresa, vor fi redirecționați automat către domeniul personalizat.

Scris de The Godfather
Tradus de Luky(in Engleza)
Corectat de Caihlem
Tradus de Luky(in Romana)

Reproducerea acestui tutorial nu este posibila fara acordul nostru, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.

Luky
Veteran Forumgratuit
Veteran Forumgratuit

Numarul mesajelor: 3600
Varsta: 23
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 27/12/2007
Niciun warn

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: