Codul CSS al unui Meniu

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Codul CSS al unui Meniu

Mesaj Scris de hegedusu la data de Joi 24 Mar - 14:47

Buna ziua.
Am si eu o problema cu un cod CSS al unui meniu!
Cand bag codul css imi merge meniul perfect. dar la Footer (jos de tot) Textele: Panou Administrare,Statistici,Contact (Link-uri din subsolul forumului) se vad foarte mici. nu cred ca au marimea nici macar 8. Doar acolo e problema

Poate cineva sa imi modifice codul si sa ma ajute?
Cod:

/* Menu-------------------------------------------------*/
.navlinks{
  text-align:center!important;
  background:url(http://images.friendster.com/images/v2/bgNav.png) top repeat-x;
  -webkit-box-shadow:0 0 8px -3px #000;
  -moz-box-shadow:0 0 8px -3px #000;
  -o-box-shadow:0 0 8px -3px #000;
  box-shadow:0 0 8px -3px #000;
  position:fixed;
  top:0;
  right:0;
  left:0;
  border-left:0 solid #29447E!important;
  border-right:0 solid #29447E!important;
  border-top:1px solid #29447E!important;
  border-bottom:1px solid #29447E!important;
  font-family:Tahoma;
}
.navlinks ul{
  text-align:center!important;
  height:30px!important;
}
.navlinks a{
  color:#fff!important;
  text-decoration:none!important;
}
.navlinks a:hover{
  color:#fff!important;
}
.navlinks li:hover{
  background:url(http://wimg.co.uk/1iG.png) top repeat-x;
}
ul.navlinks span.new-message{
  color:red!important;
}
ul.navlinks span.new-message:hover{
  color:red!important;
  text-decoration:none;
}
.navlinks li{
  padding:7px;
}



li.row {background-image: url('http://i66.servimg.com/u/f66/13/46/75/82/untitl67.png');}

a.button1, input.button1, a.button2, input.button2, button.button2 {
color: white;
background-image: url(http://i67.servimg.com/u/f67/15/27/96/44/11210.png);}

a.button1:hover, input.button1:hover, a.button2:hover, input.button2:hover, button.button2:hover {
color: white;}

#text_editor_controls a.button2,#text_editor_controls input.button2,#text_editor_controls button.button2{
background-image: url(http://i66.servimg.com/u/f66/13/46/75/82/untitl31.png);
color: black;
-moz-border-radius: 5px;
-webkit-border-radius: 5px;
padding: 3px;}

button.bbcode {
border: 1px solid darkred;
background-image: url(http://i66.servimg.com/u/f66/13/46/75/82/butbg110.png) !important;}


div.table-title h2 {
font-weight: bold;
text-align: center;
}


.icon-home{
background: url(http://i66.servimg.com/u/f66/13/46/75/82/home13.png) no-repeat top;
padding: 12px;
padding-bottom: 20px;
color: blue !important;
font-size: 0px !important;}

.icon-home:hover{
background: url(http://i66.servimg.com/u/f66/13/46/75/82/home_h10.png) no-repeat top;
color: transparent;}

.introduction, .panel, .post {
background-color: transparent;
border: 1px solid ;
-moz-border-radius: 15px;
-webkit-border-radius: 15px;
border-color: #dcdcdc;
}

#wrap {
width : 900px;
padding : 5px;
border : 3px solid #EEE;
-moz-border-radius : 7px;
-webkit-border-radius : 7px;
-moz-box-shadow : 0 0 10px #666;
-webkit-box-shadow : 0 0 10px #666;
}

#tabs a{
width : 115px;
padding : 5px;
border : 3px solid #EEE;
-moz-border-radius : 7px;
-webkit-border-radius : 7px;
-moz-box-shadow : 0 0 10px #666;
-webkit-box-shadow : 0 0 10px #666;}

ul#picture_legend {display: none;}


ul#privmsgs-menu {
background-position: center;
background-repeat: no-repeat;
background-image: url('http://i66.servimg.com/u/f66/13/46/75/82/shape_17.png');
text-align: CENTER;
padding: 24px 0;}


div#page-footer {
background-image: url('bottom');
background-position: bottom right;
background-repeat: no-repeat;
padding: 15px;}


#page-header #search-box {
display: none;
}



#page-footer{
display: none;
font-size: 7px;
background-color:transparent;
}


Titlu editat


Ultima editare efectuata de catre hegedusu in Joi 24 Mar - 15:43, editata de 1 ori

hegedusu
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 81
Varsta : 22
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 22/03/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://insertart.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Codul CSS al unui Meniu

Mesaj Scris de Louk la data de Joi 24 Mar - 15:02

Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit și de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opțiunea de "Căutare" nu voi răspunde (și niciun alt membru) până când nu vă schimbați titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră.
Mulțumesc pentru înțelegere! A face cu ochiul

Louk
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 9534
Localizare : România - o țară din ce în ce mai ocupată.
Data de inscriere : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Problema Meniu

Mesaj Scris de hegedusu la data de Joi 24 Mar - 15:41

Gata. l-am schimbat

hegedusu
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 81
Varsta : 22
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 22/03/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://insertart.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Codul CSS al unui Meniu

Mesaj Scris de 2peiSt la data de Joi 24 Mar - 20:08

Cod:

#page-footer{
display: none;
font-size: 7px;
background-color:transparent;
}

Partea asta a codului este de vina, mai exact font-size: 7px;

2peiSt
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 342
Varsta : 105
Data de inscriere : 16/08/2010
Multumiri : 0
Membru exclus

http://2peist-coding.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Codul CSS al unui Meniu

Mesaj Scris de hegedusu la data de Joi 24 Mar - 20:58

daca poti sa imi spui cum fac si latimea forumului mai mare raman recunoscator!

hegedusu
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 81
Varsta : 22
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 22/03/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://insertart.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Codul CSS al unui Meniu

Mesaj Scris de 2peiSt la data de Joi 24 Mar - 21:14

Pentru fiecare problema creezi un topic diferit Fericit

2peiSt
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 342
Varsta : 105
Data de inscriere : 16/08/2010
Multumiri : 0
Membru exclus

http://2peist-coding.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Codul CSS al unui Meniu

Mesaj Scris de hegedusu la data de Vin 25 Mar - 11:58

ok

hegedusu
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 81
Varsta : 22
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 22/03/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://insertart.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Codul CSS al unui Meniu

Mesaj Scris de Ina la data de Mar 29 Mar - 13:23

Va rog sa nu mai folositi cuvinte din alte limbi. Limba acestui forum este romana. Multumesc!
Rezolvat -> inchis.

Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13733
Varsta : 45
Data de inscriere : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum