Cum v-ati ales numele forumului?
:: Diverse :: Discutii generale
Pagina 2 din 3 • Impartiti •
Pagina 2 din 3 •
1, 2, 3 
Cum v-ati ales numele forumului?
Rezumarea primului mesaj :
Intrebarea e simpla: cum v-ati ales numele forumului?
Ati avut o categorie in minte, o tema de discutat in minte, un design ce sa reprezinte numele, sau pur si simplu v-ati gandit la un nume si dupa ati continuat cu design, si tema de discutie ? De exemplu daca forumul e www.x.forumgratuit.ro, de ce tocmai x si nu y? ( NU va spuneti aici numele forumului, ziceti doar cum v-ati gandit la el si de ce tocmai el, draga Vizitator )
Intrebarea e simpla: cum v-ati ales numele forumului?
Ati avut o categorie in minte, o tema de discutat in minte, un design ce sa reprezinte numele, sau pur si simplu v-ati gandit la un nume si dupa ati continuat cu design, si tema de discutie ? De exemplu daca forumul e www.x.forumgratuit.ro, de ce tocmai x si nu y? ( NU va spuneti aici numele forumului, ziceti doar cum v-ati gandit la el si de ce tocmai el, draga Vizitator )

șop- Vizitator
Re: Cum v-ati ales numele forumului?
Primul nume al forumului meu a fost intitulat Extrem Zone, dupa un nume de server de Counter-Strike, dupa o anumita perioada de timp am fost axat pe Graphics Design si Tutoriale.
M-am consultat cu cativa prieteni si am luat hotararea de a sterge Zone si al inlocui cu Tutorials. Multi spun ca numele (Extrem Tutorials) este cam ciudat, dar din punctul meu de vedere este cel mai original nume pe care il stiu. In ciuda faptului ca exista oameni care ma copiaza la indigo, eu voi incerca sa iau masurile corecte pentru aceste fapturi.
Bambi sa stii ca nu conteaza ce nume dai forumului tau, conteaza mai mult ce le oferi membrilor. Degeaba ai un nume original pe care nu-l mai detine nimeni daca nu gasesti o solutie pentru ati atrage membri.
Asta e parerea mea, daca vrei poti so si ignori deoarece fiecare om este liber sa faca ce vrea din forumul sau.
M-am consultat cu cativa prieteni si am luat hotararea de a sterge Zone si al inlocui cu Tutorials. Multi spun ca numele (Extrem Tutorials) este cam ciudat, dar din punctul meu de vedere este cel mai original nume pe care il stiu. In ciuda faptului ca exista oameni care ma copiaza la indigo, eu voi incerca sa iau masurile corecte pentru aceste fapturi.
Bambi sa stii ca nu conteaza ce nume dai forumului tau, conteaza mai mult ce le oferi membrilor. Degeaba ai un nume original pe care nu-l mai detine nimeni daca nu gasesti o solutie pentru ati atrage membri.
Asta e parerea mea, daca vrei poti so si ignori deoarece fiecare om este liber sa faca ce vrea din forumul sau.

Vizitato- Vizitator
meteoman, ati primit warn pentru spam. Va rog sa va promovati forumul doar in sectiunea potrivita, nu in orice topic.

Cu stima,
Echipa Forumgratuit
Echipa Forumgratuit

| Regulament general | Unelte | Recuperare parola | Conditii generale |
Recomand: | DEX Online | Link-uri utile | Contact |
On: Pai totul a inceput de la o comunitate de cs
Dupa care am descoperit ceva mai interesant si mai util decat cs, si anume codingul. Iar primul meu forum avea numele serverului de cs..
Off: Si care va fi durata banului daca imi vei da..? Kegan... ( nu pot trimite pm
)
Off: Si care va fi durata banului daca imi vei da..? Kegan... ( nu pot trimite pm
pai am un forum despre jocuri!(nu este doar al meu )
si l-am botezat Igamed=Internet games database
si l-am botezat Igamed=Internet games database
Un forum pentru discutii generale am avut.
L-am botezat E-Life din motiv ca se vorbeste despre viata reala si nu numai.
L-am botezat E-Life din motiv ca se vorbeste despre viata reala si nu numai.

Qouk- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 314
Varsta: 17
Localizare: ForumGratuit
Data de inscriere: 03/07/2011

Vreau sa va lamuresc pe toti: AM FOLOSIT O VARIABILA care va afiseaza numele automat.Daca va deconectati afiseaza Draga vizitator sau ceva de genul, nu vreau sa-mi aud vorbe ca ce-am eu cu voi, poate sa primesc si reclamatii!

Vizitato- Vizitator
Bambi a scris:Vreau sa va lamuresc pe toti: AM FOLOSIT O VARIABILA care va afiseaza numele automat.Daca va deconectati afiseaza Draga vizitator sau ceva de genul, nu vreau sa-mi aud vorbe ca ce-am eu cu voi, poate sa primesc si reclamatii!
Nu-ti fa griji, ignora-i pe aia. Stiu eu ce e o variabila

Qouk- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 314
Localizare: ForumGratuit
Data de inscriere: 03/07/2011

Nu a fost greu
) Am vreo 4 forumuri cu teme diferite - 3 pe forumgratuit,unul pe alt suport - dar primul HindiForever a fost o revelatie divina :p , al doilea am vrut sa fie ceva general si l-am denumit WorldFans, al treilea l-am creat special doar pentru un serial supranatural din India - pkyekromania (pentru ca este singurul forum de pe net in romana dedicat acestui serial) si al patrulea este tot creat special pentru un singur serial, chhoti-bahufans 
Ai vro 4 forumuri pe care plagiezi..mda mda..pe ultimul forum furand numele de la forumul lui alexnica si ET..Mda..inteleg 

TheBestInTheWorld- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 17
Data de inscriere: 01/08/2011

The Unique a scris:Forumul meu a fost botezat de partenerul meu de afaceri![]()
Esti prea mic pentru afaceri
On: In primul rand am dorit ca sa fie despre coding forumul meu si mi-a venit in gand cuvintul libertate, si m-am gandit ca ar fi frumos sa il traduc in engleza, deci, free-coding! Dar nu ma ocup de el la moment...

Gassy- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 1255
Localizare: Forumotion & Forumgratuit!
Data de inscriere: 11/08/2011

dupa rezultatele afisate de google adwords in ceea ce priveste cautarile lunare globale
Pai m-am gandit la inceput un nume de comunitate de counter strike + metin2..si miau venit multe idei pe care leam uitat bine inteles dar am ales UnlimiteD cu prescurtarea UmD.
M-am gandit la ceva simplu de retinut, care sa fie la general, sa defineasa o comunitate, ci nu lucrurile cu care el se va ocupa si topicurile care se vor deschide in el.
In general imi aleg nume la forumuri cat mai clare.
In general imi aleg nume la forumuri cat mai clare.
Am un forum de fifa,m-a saturarsem de nume gen: fifa-best,fifa-red,fifa-blue.....asa ca am evoluat si a devenit fifaevolution!
Numele forumul meu l-am ales pentru a comunica cu cati mai multi oamenii...se numeste Un cuvant pentru fiecare! Un fel de socializare unde fiecare ne spunem pareri, pro si contra unde ne petrecem timpul liber atunci cand dorim sa ne recreem.
Viitorul meu nume de forum va fi sigur ceva legat web-design. Insa, imi este cam lene. 
invisible- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 78
Varsta: 15
Localizare: United States {My new browser - Chrome}
Data de inscriere: 02/11/2011

șop a scris:Intrebarea e simpla: cum v-ati ales numele forumului?
despre mine e vorba??
Eu Soft-ART lam ales deoarece mam gandit la Soft de la SoftDesign si Art de la designart
Eu momentan n-am nici un forum.Sunt Asistent pe forumul ''Phpbb-Online'' si eu cred ca se gandeasa la Phpbb si m-a vazut pe mine ONLINE
șop a scris:Intrebarea e simpla: cum v-ati ales numele forumului?
Pur si simplu m-am gandit la un nume (care sa imi reprezinte tema de baza a forumului) si dupa am continuat cu design... restul ramane sa il amenajez ca atare.

Britomartis- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 39
Data de inscriere: 18/12/2011

pai cineva a avut un design facut.si am zis decat sa fac altu mai bine imi fac forum cu numele acela si designu acela
A fost destul de greu sa aleg numele. Aveam multe optiuni dar am ales-o pe cea mai frumoasa :
Numele forumului a fost propus de un utilizator,iar cand ne-am hotarat sa cumparam un domeniu l-am folosit!
Mam gandit sa fac un forum destinat cs-ului si mam gandit la ExtreamCS.
deoare ce:
extream=extrem
cs=cs
Adica se joaca cs si se discuta la nivel extrem.
deoare ce:
extream=extrem
cs=cs
Adica se joaca cs si se discuta la nivel extrem.
Pagina 2 din 3 •
1, 2, 3 
Subiecte similare» Echipa forumului(culori de editare)
» Personalizarea conditiilor de utilizare a forumului
» nu pot sa schimb numele la un document/notepad !!!
» Cum as putea sa schimb culoare la numele categoriei si Subiecte , Mesaje si Ultemele Subiecte
» Cum as putea sa scriu cu litere mici la numele categoriei?
» Personalizarea conditiilor de utilizare a forumului
» nu pot sa schimb numele la un document/notepad !!!
» Cum as putea sa schimb culoare la numele categoriei si Subiecte , Mesaje si Ultemele Subiecte
» Cum as putea sa scriu cu litere mici la numele categoriei?
:: Diverse :: Discutii generale
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa
Scris de șop la data de Lun 21 Mar 2011, 10:32 am

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» din: Cum fac legenda ca in imagine. !
» [Subiect-Unic] Dependenta de internet
» Cerere imagini