Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Cucciolo006 la data de Dum 20 Mar - 13:20

Salut, as vrea sa stiu si eu, cum spune si titlul, cum fac sa adaug "selecteaza tot" la coduri si la spoilere.

PS: Stiu de optiunea care s-a adaugat dar mie nu imi apare pentru ca am tema modificata.

Multumesc anticipat A face cu ochiul
avatar
Cucciolo006
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 261
Varsta : 21
Localizare : Italy :)
Data înscrierii : 22/11/2010
Multumiri : 0
1 avertisment

http://graphic-art.hitforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 20 Mar - 14:53

Cod:
<script>function selectCode(a)
{
  // Get ID of code block
  var e = a.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('CODE')[0];
 
  // Not IE
  if (window.getSelection)
  {
      var s = window.getSelection();
      // Safari
      if (s.setBaseAndExtent)
      {
        s.setBaseAndExtent(e, 0, e, e.innerText.length - 1);
      }
      // Firefox and Opera
      else
      {
        // workaround for bug # 42885
        if (window.opera && e.innerHTML.substring(e.innerHTML.length - 4) == '<BR>')
        {
            e.innerHTML = e.innerHTML + ' ';
        }
 
        var r = document.createRange();
        r.selectNodeContents(e);
        s.removeAllRanges();
        s.addRange(r);
      }
  }
  // Some older browsers
  else if (document.getSelection)
  {
      var s = document.getSelection();
      var r = document.createRange();
      r.selectNodeContents(e);
      s.removeAllRanges();
      s.addRange(r);
  }
  // IE
  else if (document.selection)
  {
      var r = document.body.createTextRange();
      r.moveToElementText(e);
      r.select();
  }
}
if(text){}else{ var text = 'Selecionar todos';}
jQuery(document).ready(function(){
  jQuery("dl.codebox dt").not("dl.spoiler > dt").html('Code: <a href="#" onclick="selectCode(this); return false;">Selecteaza tot</a>');
});
</script>

Nu inteleg de ce iti trebuie si pentru spoiler totusi.
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Cucciolo006 la data de Dum 20 Mar - 15:06

Mda.... unde il pun???
avatar
Cucciolo006
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 261
Varsta : 21
Localizare : Italy :)
Data înscrierii : 22/11/2010
Multumiri : 0
1 avertisment

http://graphic-art.hitforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 20 Mar - 15:14

Intr-un widget ascuns pe forum, sau chiar unde in template-uri (in header de preferat).
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Cucciolo006 la data de Dum 20 Mar - 15:26

Nu merge Neutru nu imi apare nimic.......
avatar
Cucciolo006
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 261
Varsta : 21
Localizare : Italy :)
Data înscrierii : 22/11/2010
Multumiri : 0
1 avertisment

http://graphic-art.hitforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 20 Mar - 15:27

Este acelasi cod folosit si aici pe suport, nu-i deloc diferit. Mai incearca..
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Cucciolo006 la data de Dum 20 Mar - 16:04

Nu merge, am incercat..... (daca il pun nu mai apare bara aia care sa dai sus si jos si arata tot codul pe un singur rand..... (chiar daca este foarte mare)

Pentru CSS nu este nimic la aceasta optiune??
avatar
Cucciolo006
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 261
Varsta : 21
Localizare : Italy :)
Data înscrierii : 22/11/2010
Multumiri : 0
1 avertisment

http://graphic-art.hitforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 20 Mar - 16:21

CSS reprezinta stilul ("pielea") site-ului tau. Nu are legatura.

Adauga-l intr-un widget fara sablon, sigur va merge.
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Cucciolo006 la data de Dum 20 Mar - 19:41

Am incercat da nu merge Neutru
avatar
Cucciolo006
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 261
Varsta : 21
Localizare : Italy :)
Data înscrierii : 22/11/2010
Multumiri : 0
1 avertisment

http://graphic-art.hitforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 20 Mar - 19:49

Pur si simplu nu are cum.. este adaugat intr-un widget si pe forumul de suport si functioneaza..

Widget-ul trebuie sa fie unul pe forum nu pe portal.
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Cucciolo006 la data de Dum 20 Mar - 19:53

Nu stiu de ce dar nu mi se vad widgeturile, am adaugat pe un widget in dreapta dar nu mi se vede widgetul si nici nu merge. (am mai avut problema aceasta cu widgeturile)
avatar
Cucciolo006
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 261
Varsta : 21
Localizare : Italy :)
Data înscrierii : 22/11/2010
Multumiri : 0
1 avertisment

http://graphic-art.hitforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 20 Mar - 19:56

Ai facut setarile cum trebuie ? Ai setat "Afiseaza widget-urile forumului : Da" ?
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum