Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Cucciolo006 la data de Dum 20 Mar - 13:20

Salut, as vrea sa stiu si eu, cum spune si titlul, cum fac sa adaug "selecteaza tot" la coduri si la spoilere.

PS: Stiu de optiunea care s-a adaugat dar mie nu imi apare pentru ca am tema modificata.

Multumesc anticipat A face cu ochiul

Cucciolo006
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 261
Varsta : 20
Localizare : Italy :)
Data de inscriere : 22/11/2010
Multumiri : 0
1 avertisment

http://graphic-art.hitforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 20 Mar - 14:53

Cod:
<script>function selectCode(a)
{
  // Get ID of code block
  var e = a.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('CODE')[0];
 
  // Not IE
  if (window.getSelection)
  {
      var s = window.getSelection();
      // Safari
      if (s.setBaseAndExtent)
      {
        s.setBaseAndExtent(e, 0, e, e.innerText.length - 1);
      }
      // Firefox and Opera
      else
      {
        // workaround for bug # 42885
        if (window.opera && e.innerHTML.substring(e.innerHTML.length - 4) == '<BR>')
        {
            e.innerHTML = e.innerHTML + ' ';
        }
 
        var r = document.createRange();
        r.selectNodeContents(e);
        s.removeAllRanges();
        s.addRange(r);
      }
  }
  // Some older browsers
  else if (document.getSelection)
  {
      var s = document.getSelection();
      var r = document.createRange();
      r.selectNodeContents(e);
      s.removeAllRanges();
      s.addRange(r);
  }
  // IE
  else if (document.selection)
  {
      var r = document.body.createTextRange();
      r.moveToElementText(e);
      r.select();
  }
}
if(text){}else{ var text = 'Selecionar todos';}
jQuery(document).ready(function(){
  jQuery("dl.codebox dt").not("dl.spoiler > dt").html('Code: <a href="#" onclick="selectCode(this); return false;">Selecteaza tot</a>');
});
</script>

Nu inteleg de ce iti trebuie si pentru spoiler totusi.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Cucciolo006 la data de Dum 20 Mar - 15:06

Mda.... unde il pun???

Cucciolo006
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 261
Varsta : 20
Localizare : Italy :)
Data de inscriere : 22/11/2010
Multumiri : 0
1 avertisment

http://graphic-art.hitforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 20 Mar - 15:14

Intr-un widget ascuns pe forum, sau chiar unde in template-uri (in header de preferat).

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Cucciolo006 la data de Dum 20 Mar - 15:26

Nu merge Neutru nu imi apare nimic.......

Cucciolo006
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 261
Varsta : 20
Localizare : Italy :)
Data de inscriere : 22/11/2010
Multumiri : 0
1 avertisment

http://graphic-art.hitforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 20 Mar - 15:27

Este acelasi cod folosit si aici pe suport, nu-i deloc diferit. Mai incearca..

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Cucciolo006 la data de Dum 20 Mar - 16:04

Nu merge, am incercat..... (daca il pun nu mai apare bara aia care sa dai sus si jos si arata tot codul pe un singur rand..... (chiar daca este foarte mare)

Pentru CSS nu este nimic la aceasta optiune??

Cucciolo006
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 261
Varsta : 20
Localizare : Italy :)
Data de inscriere : 22/11/2010
Multumiri : 0
1 avertisment

http://graphic-art.hitforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 20 Mar - 16:21

CSS reprezinta stilul ("pielea") site-ului tau. Nu are legatura.

Adauga-l intr-un widget fara sablon, sigur va merge.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Cucciolo006 la data de Dum 20 Mar - 19:41

Am incercat da nu merge Neutru

Cucciolo006
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 261
Varsta : 20
Localizare : Italy :)
Data de inscriere : 22/11/2010
Multumiri : 0
1 avertisment

http://graphic-art.hitforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 20 Mar - 19:49

Pur si simplu nu are cum.. este adaugat intr-un widget si pe forumul de suport si functioneaza..

Widget-ul trebuie sa fie unul pe forum nu pe portal.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Cucciolo006 la data de Dum 20 Mar - 19:53

Nu stiu de ce dar nu mi se vad widgeturile, am adaugat pe un widget in dreapta dar nu mi se vede widgetul si nici nu merge. (am mai avut problema aceasta cu widgeturile)

Cucciolo006
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 261
Varsta : 20
Localizare : Italy :)
Data de inscriere : 22/11/2010
Multumiri : 0
1 avertisment

http://graphic-art.hitforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 20 Mar - 19:56

Ai facut setarile cum trebuie ? Ai setat "Afiseaza widget-urile forumului : Da" ?

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Louk la data de Dum 20 Mar - 19:58

Poate aveti widget-urile activate pe dreapta, iar la setarile procentelor aveti 0% pentru coloana din dreapta. Verificari setarile de la 0.

Louk
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 9534
Localizare : România - o țară din ce în ce mai ocupată.
Data de inscriere : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Cucciolo006 la data de Dum 20 Mar - 19:59

Stiu asta, am pus si 180 la amandoua ca sa fiu sigur..... dar nu merge......

Cucciolo006
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 261
Varsta : 20
Localizare : Italy :)
Data de inscriere : 22/11/2010
Multumiri : 0
1 avertisment

http://graphic-art.hitforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 20 Mar - 21:01

pe phpbb2 nu merge codul din cate stiu eu Foarte fericit

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de shipnaruto la data de Lun 21 Mar - 6:27

@ R@zv@N: Merge si pe phpbb2 daca-l pui intr-un widget sau intr-un template.

shipnaruto
Membru Forumgratuit

Mesaje : 42
Data de inscriere : 05/02/2011
Multumiri : 0
1 avertisment

http://shippuden-naruto.forumer.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 21 Mar - 9:28

@shipnaruto a scris:@ R@zv@N: Merge si pe phpbb2 daca-l pui intr-un widget sau intr-un template.



aucma am incercat eu l-am pus in overall_header dupa < head > si nu a mers si am pus si in widget deci nu merge pe phpbb2 Fericit shipnaruto aratami tu un forum phpbb2 care are codul A face cu ochiul

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Asasins la data de Sam 2 Apr - 12:41

multumesc e tare scriptul lam incercat si eu

Asasins
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 38
Varsta : 22
Localizare : Tecuci
Data de inscriere : 21/03/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.server-host.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Ina la data de Sam 2 Apr - 13:06

Am incercat si eu pe phpbb2 si nu merge. Aveti putina rabdare sa vedem despre ce e vorba.

Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13733
Varsta : 45
Data de inscriere : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de HappyFighter la data de Dum 3 Apr - 12:20

Nici la mine nu merge pe bb2. Am incercat sa-l pun si intre <head> si chiar si in mai multe locuri dar nu merge.

HappyFighter
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 272
Localizare : aici..
Data de inscriere : 21/01/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://support.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Cont la data de Lun 4 Apr - 13:54

Acest cod poate fi folosit si la PunBB? scratch

Cont
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 114
Data de inscriere : 02/08/2010
Multumiri : 0
2 avertismente

http://spiruharet-mv.forumulmeu.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Zack. la data de Lun 4 Apr - 14:02

Da, pe PunBB functioneaza

Zack.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4849
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 24/06/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de B1T1K la data de Lun 18 Iul - 17:09

Dar la phpbb2 functioneaza si in ce temples trebuie pus in oricare Foarte fericit

B1T1K
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 82
Varsta : 19
Localizare : Pe Mess ;)
Data de inscriere : 18/07/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.star-world.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Gassy la data de Joi 18 Aug - 0:24

Acum este posibil si pe phpbb2:
Cod:

    function selectCode(a)
        {
        // Get ID of code block
        var e = jQuery(a).closest('tr').next().find('.cont_code')[0];

        // Not IE
        if (window.getSelection)
        {
        var s = window.getSelection();
        // Safari
        if (s.setBaseAndExtent)
        {
        s.setBaseAndExtent(e, 0, e, e.innerText.length - 1);
        }
        // Firefox and Opera
        else
        {
        // workaround for bug # 42885
        if (window.opera && e.innerHTML.substring(e.innerHTML.length - 4) == '<BR>')
        {
        e.innerHTML = e.innerHTML + ' ';
        }

        var r = document.createRange();
        r.selectNodeContents(e);
        s.removeAllRanges();
        s.addRange(r);
        }
        }
        // Some older browsers
        else if (document.getSelection)
        {
        var s = document.getSelection();
        var r = document.createRange();
        r.selectNodeContents(e);
        s.removeAllRanges();
        s.addRange(r);
        }
        // IE
        else if (document.selection)
        {
        var r = document.body.createTextRange();
        r.moveToElementText(e);
        r.select();
        }
        }
        jQuery(function(){

        jQuery('div.postbody td.code').parent().prev().find('b').html('Code:
        <a href="javascript:void()" onClick="selectCode(this)"><font
        face="verdana" color="red"></font> Selectati continutul </a>');
        });

Gassy
Membru activ

masculin

Mesaje : 1255
Varsta : 21
Localizare : Forumgratuit!
Data de inscriere : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot adauga "selecteaza tot" la coduri si la spoiler?

Mesaj Scris de Zack. la data de Joi 18 Aug - 11:20


Zack.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4849
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 24/06/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum