Recuperarea in totalitate a unui forum
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Recuperarea in totalitate a unui forum
Salutare! Un forum care a functionat cativa ani buni a fost sters de catre unul dintre admini. Am preluat denumirea veche si am facut un nou forum. Se doreste revenirea la cel vechi. Exista vreo sansa? Daca da cine o poate face si cum?
Va multumesc
Va multumesc
Re: Recuperarea in totalitate a unui forum
Mutat in sectiunea corespunzatoare.
In ce sens revenirea la cel vechi? Doriti sa recuperati baza de date? Sau sa restaurati fostul forum si sa activati pe el? Sa transferati utilizatorii, poate? Va rog sa imi dati mai multe amanunte. Multumesc!
Nu putea fi sters decit de fondator...
In ce sens revenirea la cel vechi? Doriti sa recuperati baza de date? Sau sa restaurati fostul forum si sa activati pe el? Sa transferati utilizatorii, poate? Va rog sa imi dati mai multe amanunte. Multumesc!
Nu putea fi sters decit de fondator...
Oricare din variante ar fi buna, atat restaurarea forumului vechi cat si recuperarea bazei de date. Pe scurt sa va explic despre ce este vorba. Forumul vechi a fost sters de catre o persoana care din cate am inteles nu mai este in tara. Problema e ca pe acest forum s-au postat sute de comenturi f importante. Membrii au ramas stupefiati atunci cand s-a sters forumul. Adminii vechiului forum sustin ca nu se poate recupera nimic. Intrebarea e daca se poate si cine poate recupera ceva?
Va multumesc
Va multumesc
Daca a fost sters nu prea mai aveti ce sa-i faceti decat daca aveti acces la unelte.

Zack.- Veteran Forumgratuit

- Numarul mesajelor: 4846
Localizare: Sibiu
Data de inscriere: 24/06/2010

Fondatorul (creatorul) forumului este practic proprietarul lui, asa ca poate oricind sa-l stearga fara a consulta pe nimeni. Tot el este si singurul care il poate restaura. Singura modalitate de a restaura un forum sters de fondator, pe care fondatorul nu-l mai vrea, este practic preluarea informatiilor necesare de la fondator: adresa de e-mail de creare a forumului si parola fondatoare (parola folosita la crearea forumului).
Daca fondatorul este dispus sa vi le dea, puteti folosi apoi uneltele pentru a restaura forumul si pentru a schimba contul fondator - adica sa modificati adresa de e-mail si parola pentru unelte si ulterior sa accesati contul fondator de pe forum si sa-i modificati adresa, parola si numele de utilizator.
Accesul la unelte nu este suficient pentru administrarea forumului, deoarece sint anumite locuri in PA unde are acces doar fondatorul.
De asemenea, daca aveti toate datele necesare pentru restaurare, va trebui sa modificati adresa noului forum pentru ca practic ocupa vechiul nume de domeniu si nu se va putea face restaurarea decit la o adresa diferita.
Daca fondatorul este dispus sa vi le dea, puteti folosi apoi uneltele pentru a restaura forumul si pentru a schimba contul fondator - adica sa modificati adresa de e-mail si parola pentru unelte si ulterior sa accesati contul fondator de pe forum si sa-i modificati adresa, parola si numele de utilizator.
Accesul la unelte nu este suficient pentru administrarea forumului, deoarece sint anumite locuri in PA unde are acces doar fondatorul.
De asemenea, daca aveti toate datele necesare pentru restaurare, va trebui sa modificati adresa noului forum pentru ca practic ocupa vechiul nume de domeniu si nu se va putea face restaurarea decit la o adresa diferita.
Avind in vedere ca pentru moment acest topic nu mai prezinta interes pentru autor, iar intrebarea sa a primit raspuns, il voi inchide si marca "rezolvat".
Subiecte similare» cod background forum
» Cum postez pe forum?
» Primul ghid util pentru a supravietui pe forum
» +am gresit adresa de e-mail la crearea unui forum
» Script pentru a afisa titlul si descrierea unui site in forma animata
» Cum postez pe forum?
» Primul ghid util pentru a supravietui pe forum
» +am gresit adresa de e-mail la crearea unui forum
» Script pentru a afisa titlul si descrierea unui site in forma animata
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum