cum aflu numele forumului
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
cum aflu numele forumului
am creat in urma cu mult timp un forum dar acum numai stiu adresa cum o pot afla?
Titlu editat
Titlu editat
Re: cum aflu numele forumului
Trebuie sa tii minte adresa si ceva macar..in rest nu te pot ajuta cu nimic
Ultima editare efectuata de catre TeMciuC. in Dum 06 Mar 2011, 11:48 am, editata de 1 ori
TeMciuC., postarile duble nu sunt acceptate (exista butonul Editeaza), decat daca au trecut 24 de ore de la ultimul mesaj.
Te rog sa te abtii din a mai face mesaje inutile cu un singur smiley.
Te rog sa te abtii din a mai face mesaje inutile cu un singur smiley.

| MULTUMESTE | Daca cineva te-a ajutat la rezolvarea unei probleme, din bun simt, nu uita sa ii multumesti |
| ACTUALIZEAZA | Daca ti-ai schimbat forumul, versiunea forumului si/sau browserul actualizeaza informatiile aferente in profil |
| MEMBRU NOU | Daca esti nou-venit, te rugam sa citesti toate informatiile din linkurile plasate in pagina de start sub meniu principal |
Multumim ! - Cu stima, echipa Forumgratuit
Temciuc tu nuil ajutit tu faci off topic mai mult ai .
Diutza Poti folosii uneltele ,dar trebuie sa mai ti minte adresa
Diutza Poti folosii uneltele ,dar trebuie sa mai ti minte adresa
Daca folosesti Internet Explorer nu pot sa te ajut cu nimic! Asa vad eu dupa profilul tau! Dar daca ti-ai schimbat browser-ul in Mozzila FireFox vezi sus este o bara! (Fisier, Editare, Vizualizare, Istoric) etc. Click pe istoric apoi arata tot istoricul! Daca e pe limba engleza ar trebui sa fie Historic (daca nu ma gresesc)
Va rog sa nu mai dati raspunsuri care nu au nici o legatura cu problema.
Diutza, mai stiti adresa de e-mail si parola de la crearea forumului? logati-va la unelte cu ele si la conectare veti avea afisata pe pagina adresa forumului. Link spre unelte - in semnatura mea. Daca ati sters adresa de e-mail, insa doriti sa folositi in continuare forumul, va recomand fie sa o reactivati, fie sa o schimbati din unelte cu o adresa de e-mail activa.
Diutza, mai stiti adresa de e-mail si parola de la crearea forumului? logati-va la unelte cu ele si la conectare veti avea afisata pe pagina adresa forumului. Link spre unelte - in semnatura mea. Daca ati sters adresa de e-mail, insa doriti sa folositi in continuare forumul, va recomand fie sa o reactivati, fie sa o schimbati din unelte cu o adresa de e-mail activa.
http://www.forumgratuit.ro/ro/unelte/

Zack.- Veteran Forumgratuit

- Numarul mesajelor: 4846
Localizare: Sibiu
Data de inscriere: 24/06/2010

In acest caz nu putem sa va ajutam cu nimic. Din motive de siguranta nu furnizam informatii privind forumurile create pe o anumita adresa de e-mail. Daca stiati adresa forumului si adresa de mail, puteati recupera aprola. Daca stiati adresa de mail si parola, puteati afla adresa forumului. Alte combinatii nu sint acceptabile.
Daca v-am da informatii cu privire la forumurile create pe anumite adrese de e-mail, ar putea oricine sa vina si sa ceara parole pentru orice forum, lucru care nu este acceptabil. Nu cred ca v-ar place sa vi se "fure" forumurile.
Topic inchis. Mutat in sectiunea corespunzatoare.
Daca v-am da informatii cu privire la forumurile create pe anumite adrese de e-mail, ar putea oricine sa vina si sa ceara parole pentru orice forum, lucru care nu este acceptabil. Nu cred ca v-ar place sa vi se "fure" forumurile.
Topic inchis. Mutat in sectiunea corespunzatoare.
Subiecte similare» Echipa forumului(culori de editare)
» Personalizarea conditiilor de utilizare a forumului
» nu pot sa schimb numele la un document/notepad !!!
» Cum as putea sa schimb culoare la numele categoriei si Subiecte , Mesaje si Ultemele Subiecte
» Cum as putea sa scriu cu litere mici la numele categoriei?
» Personalizarea conditiilor de utilizare a forumului
» nu pot sa schimb numele la un document/notepad !!!
» Cum as putea sa schimb culoare la numele categoriei si Subiecte , Mesaje si Ultemele Subiecte
» Cum as putea sa scriu cu litere mici la numele categoriei?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de Diutza la data de Dum 06 Mar 2011, 11:21 am

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Cerere imagini
» Cerere bara
» Cum pun un footer de genul acesta
» Kegan !