Bine ati venit pe forumul de suport al Forumgratuit

Pentru a beneficia de tot ceea ce va ofera forumul nostru, va rugam sa va conectati daca sunteti deja membru sau sa va alaturati comunitatii noastre

Creati un forum gratuit ca acesta.

Am modificat adresa forumului,dar nu poate fi accesata de catre motoarele de cautare!?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Am modificat adresa forumului,dar nu poate fi accesata de catre motoarele de cautare!?

Mesaj Scris de DivyaDulhan la data de Mar Feb 01, 2011 3:59 pm

Am modificat putin adresa internet a forumului si nu poate fi accesata de catre motoarele de cautare!Este accesat doar cu vechea adresa!Ce ar trebui sa fac?

Ultima editare efectuata de catre DivyaDulhan in Mar Feb 01, 2011 8:01 pm, editata de 1 ori

DivyaDulhan
Membru Forumgratuit

Numarul mesajelor: 71
Data de inscriere: 14/01/2011
Niciun warn

http://bano-main-mera-india.forumcreativ.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Am modificat adresa forumului,dar nu poate fi accesata de catre motoarele de cautare!?

Mesaj Scris de Zack. la data de Mar Feb 01, 2011 4:18 pm

cum sa fie accesata asa de repede? acum ca ai schimbat numele trebuie sa astepti iara pana iti indexeaza motoarele de cautare forumul

Zack.
Veteran Forumgratuit
Veteran Forumgratuit

Numarul mesajelor: 4846
Localizare: Sibiu
Data de inscriere: 24/06/2010
Niciun warn

Sus In jos

Rezolvat Re: Am modificat adresa forumului,dar nu poate fi accesata de catre motoarele de cautare!?

Mesaj Scris de DivyaDulhan la data de Mar Feb 01, 2011 4:26 pm

Nu am schimbat mare lucru,doar atat:(scuze daca e publicitate)

Bano-main-mera-india.forumcreativ.ro => bano-main-mera-india.forummagic.net

DivyaDulhan
Membru Forumgratuit

Numarul mesajelor: 71
Data de inscriere: 14/01/2011
Niciun warn

http://bano-main-mera-india.forumcreativ.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Zack. la data de Mar Feb 01, 2011 4:39 pm

Nu conteaza ca ati schimbat o litera, sau un cuvant, motoarele de cautare vor considera ca fiind un alt site. Trebuie sa asteptati pana va este indexat

Zack.
Veteran Forumgratuit
Veteran Forumgratuit

Numarul mesajelor: 4846
Localizare: Sibiu
Data de inscriere: 24/06/2010
Niciun warn

Sus In jos

Mesaj Scris de Ina la data de Mier Feb 02, 2011 4:26 am

Daca v-ati inscris forumul pe google analytics si in alte site-uri care fac analiza de trafic (WTA de pilda) e recomandabil sa faceti personal modificarile necesare pentru a grabi lucrurile. Desi forumgratuit face automat redirectionarea celor care folosesc vechea adresa catre adresa noua, totusi e posibil sa apara erori in sitemaps daca nu facti chiar dumneavoastra schimbarea.
Observ ca s-a folosit iconul "rezolvat => topic inchis.

Ina
Membru Forumgratuit

Numarul mesajelor: 9800
Varsta: 40
Data de inscriere: 05/03/2009
Niciun warn

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum