Cum as putea apropia tabelul bodyline de partea de sus a forumului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cum as putea apropia tabelul bodyline de partea de sus a forumului

Mesaj Scris de Ech0 la data de Sam 29 Ian - 14:09



Buna ziua, Cum as putea apropia tabelul bodyline de partea de sus a forumului ?

Va multumesc !


Ech0
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 27
Varsta : 24
Localizare : localhost
Data de inscriere : 22/01/2011
Multumiri : 0
1 avertisment

http://www.linkmedia.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea apropia tabelul bodyline de partea de sus a forumului

Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam 29 Ian - 14:27

foloseste o proprietete

Cod:
 margin-top : 0px ;

sau
Cod:
margin-bottom: #px;


forumul este cel din profil ?

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea apropia tabelul bodyline de partea de sus a forumului

Mesaj Scris de Ech0 la data de Sam 29 Ian - 14:47

R@zv@n a scris:foloseste o proprietete

Cod:
 margin-top : 0px ;

sau
Cod:
margin-bottom: #px;


forumul este cel din profil ?

Am incercat

.bodyline {
margin-top: 0px;

Dar nimic , tot asa ramane , departat Supărat

Va rog putin ajutor

Ech0
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 27
Varsta : 24
Localizare : localhost
Data de inscriere : 22/01/2011
Multumiri : 0
1 avertisment

http://www.linkmedia.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea apropia tabelul bodyline de partea de sus a forumului

Mesaj Scris de Ech0 la data de Sam 29 Ian - 14:52

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:
R@zv@n a scris:foloseste o proprietete

Cod:
 margin-top : 0px ;

sau
Cod:
margin-bottom: #px;


forumul este cel din profil ?

Am incercat

Cod:
.bodyline {
margin-top: 0px;

Si cu -valoare

Cod:
.bodyline {
margin-top: -5px;

Dar nimic , tot asa ramane , departat Supărat

Va rog putin ajutor

Ech0
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 27
Varsta : 24
Localizare : localhost
Data de inscriere : 22/01/2011
Multumiri : 0
1 avertisment

http://www.linkmedia.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea apropia tabelul bodyline de partea de sus a forumului

Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam 29 Ian - 14:53

Poti sa imi lasi partea din css cu bodyline te rog :d

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea apropia tabelul bodyline de partea de sus a forumului

Mesaj Scris de Ech0 la data de Sam 29 Ian - 15:40

Am gasit rezolvarea, pentru cei care vor sa apropie body , de partea de sus sa adauge asta in CSS:

Cod:
html, body {
margin: 0;
padding: 0;
}



Ultima editare efectuata de catre Ech0 in Sam 29 Ian - 15:42, editata de 1 ori

Ech0
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 27
Varsta : 24
Localizare : localhost
Data de inscriere : 22/01/2011
Multumiri : 0
1 avertisment

http://www.linkmedia.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea apropia tabelul bodyline de partea de sus a forumului

Mesaj Scris de Ech0 la data de Sam 29 Ian - 15:41

Puteti inchide topicul

Ech0
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 27
Varsta : 24
Localizare : localhost
Data de inscriere : 22/01/2011
Multumiri : 0
1 avertisment

http://www.linkmedia.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea apropia tabelul bodyline de partea de sus a forumului

Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam 29 Ian - 20:14

Ech0, postarile duble nu sunt acceptate, decat daca au trecut 24 de ore de la ultimul mesaj. Foloseste butonul "Editeaza".

Subiect mutat si inchis.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum