Rezultatele concursului pentru Craciun
Pagina 1 din 2 • Impartiti •
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
14012011
Rezultatele concursului pentru Craciun
Buna seara!
Am placerea de a va anunta rezultatele concursului de teme pentru Craciun de pe HitSkin
Castigatorii sunt...

Felicitari tuturor celor care au participat la concurs
Castigatorii sunt rugati sa ma contacteze, pe mine, prin PM pentru a isi primii premiile.
Echipa Forumgratuit
Am placerea de a va anunta rezultatele concursului de teme pentru Craciun de pe HitSkin
Castigatorii sunt...

- Locul I : Christmas-Free

- Locul II : White GFXBB Christmas

- Locul III : Christmas Time - Gray & Brown

Felicitari tuturor celor care au participat la concurs
Castigatorii sunt rugati sa ma contacteze, pe mine, prin PM pentru a isi primii premiile.
Echipa Forumgratuit
Ultima editare efectuata de catre Luky in Dum 16 Ian 2011, 9:49 pm, editata de 2 ori

Luky- Veteran Forumgratuit

- Numarul mesajelor: 3600
Varsta: 23
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 27/12/2007

Subiecte similare» Craciun Fericit !
» Descarcati jocuri pentru linux
» Important pentru toti membrii!!!
» Top 5 Free CD, DVD software de ardere pentru Windo
» 5 sfaturi pentru a lucra mai rapid cu Photoshop
» Descarcati jocuri pentru linux
» Important pentru toti membrii!!!
» Top 5 Free CD, DVD software de ardere pentru Windo
» 5 sfaturi pentru a lucra mai rapid cu Photoshop
Rezultatele concursului pentru Craciun :: Comentarii
Felicitari si celorlalti participanti si multumim pentru efortul depus! 
Felicitari tuturor care a-ti participat la concurs ! Vad ca si eu ma aflu printre castigatori ... sa speram ca vom mai avea parte de asemenea concursuri .
nu e corect. imaginile de la tema http://demo.nicetheme.com/f1-1-forum?theme_id=166388 cateva dintre ele sunt facute de mine...
Mai multe dintre butoanele temei CsAVP3 sunt luate de la o tema IPB .
Desigur . Sper ca il pot pune aici ... (Link sters)
Ultima editare efectuata de catre Silviuu in Vin 14 Ian 2011, 11:16 pm, editata de 1 ori
Ultima editare efectuata de catre Silviuu in Vin 14 Ian 2011, 11:16 pm, editata de 1 ori
uite tema facuta de mine pt concurs de la care a loat unele imagini. http://demo.nicetheme.com/forum?theme_id=166134
P.S. ca un fapt ca el nu raspecta copyroght. uitativa pe forumul lui sa vedeti ca a scos copyrightu forumgratuit...
P.S. ca un fapt ca el nu raspecta copyroght. uitativa pe forumul lui sa vedeti ca a scos copyrightu forumgratuit...
Crede-am ca tema facuta de Agent fa castiga a fost cea-a mai frumoasa dupa parerea mea si originala :X
Silviuu, nu conteaza de unde a luat imaginile, atata timp cat imaginile nu sunt preluate de la o alta tema de pe hitskin.com, tema este acceptata in concurs. Nu s-a specificat ca tema trebuie sa fie 100% creata de el.
Speedy KlubZone, voi inainta administratorului aceasta problema
R@zv@n, e doar parerea ta, nu inseamna ca noi avem aceiasi parere ...
Eu nu am votat-o pentru ca are multe elemente care nu se asorteaza ...
Speedy KlubZone, voi inainta administratorului aceasta problema
R@zv@n, e doar parerea ta, nu inseamna ca noi avem aceiasi parere ...
Eu nu am votat-o pentru ca are multe elemente care nu se asorteaza ...
da este doar parerea mea de accea am si zic ca, parerea mea este ca tema lui agent as fi vrut sa castige deoarece avea originaliate
( aici ma refer la structura ei )
Si de la mine au loat imagini !... asta este asa e in romania
left4ded, hai sa nu postam doar de dragul de a posta ... va rugam sa argumentati!
ezlidor scuze ca intreb, dar crezi ca administratorul o sa dea un raspuns astazi?
au trecut deja 2 zile si nu sa loat nici o masura... bine zis left4ded "asta este asa e in romania"
Intr-adevar. Au fost copiate unele imagini de la tema lui Speedy KlubZone catre cea care luase locul 3. Ne cerem scuze ca nu am observat acest lucru la timp. Tema CsAvP3.OpeNu2.CoM este descalificat din concurs din aceasta cauza si locul 3 ii revine temei care iesise pe locul 4 in clasamentul nostru si anume Tema de craciun by CoLoSaL.
Voi modifica imediat si anuntul cu rezultatele.
Voi modifica imediat si anuntul cu rezultatele.
si asta pinguini aia tot de la mine ii are=)))
P.S. serios acuma voi chiar va bateti joc? sau chiar nu ati observat?
P.S. serios acuma voi chiar va bateti joc? sau chiar nu ati observat?
Nu am observat. Este vina mea si imi cer scuze
Tema de pe locul 3 este urmatoare in clasament si anume Christmas Time - Gray & Brown
Tema de pe locul 3 este urmatoare in clasament si anume Christmas Time - Gray & Brown
Da, m-am complicat mult. Data viitoare (daca va fi o data viitoare), am sa fac ceva simplu. Voiam sa impresionez prin complexitate, dar nu m-am gandit la compatibilitatea cu IE sau la eventuale bug-uri. In orice caz, felicitari tuturor!
Sincer am apreciat tema ta ca, a fost originala nu a fost luata de pe hitskin si puse niste imagini si modificate culorile
deci nu imi vina se cred cum tema mea nu a fost in primele 3, a fost cea mai folosita din toate temele
csCoLoSaL, sa lasam gluma, nu aveti cum sa stiti daca tema dvs. a fost cea mai folosita ... nu aveti acces la nici un fel de statistica legat de hitskin.com
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Cum pun un footer de genul acesta
» Kegan !
» Introducere de membri
» Cerere Ranguri.
» Cum fac legenda ca in imagine. !