Corectare script

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Corectare script

Mesaj Scris de TaiFiK la data de Mar 11 Ian - 10:14

Am si eu scriptul acesta de slideshow si cand incerc sa il introduc intro pagina CSS imi da eroare ca nu ar fi {( numar egel, am incercat sa il pun dar nu reusesc, cum as putea sa il introduc altfel?mentionez ca am versiunea de form phhb3
Cod:
</td><td valign="top" width="70%"><script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js"></script>

<script type="text/javascript" src="http://bhlzone.bravehost.com/slidweshow.js">

/***********************************************
* Ultimate Fade In Slideshow v2.0- (c) Dynamic Drive DHTML code library ([Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
* This notice MUST stay intact for legal use
* Visit Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ for this script and 100s more
* Slideshow edited for [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
***********************************************/

</script>

<script type="text/javascript">

var mygallery2=new fadeSlideShow({
   wrapperid: "fadeshow2", //ID of blank DIV on page to house Slideshow
   dimensions: [550, 270], //width/height of gallery in pixels. Should reflect dimensions of largest image
   imagearray: [
      ["Imagine", "LINK", "", "TEXT "],
       //<--no trailing comma after very last image element!
   ],
   displaymode: {type:'manual', pause:2500, cycles:0, wraparound:false},
   persist: false, //remember last viewed slide and recall within same session?
   fadeduration: 500, //transition duration (milliseconds)
   descreveal: "always",
   togglerid: "fadeshow2toggler"
})



</script><div class="slideshow-box"><div id="fadeshow2"></div></div><div id="fadeshow2toggler" style="width:350px; text-align:center; margin-top:10px"><div class="slideshow-button-1"><a href="#" class="prev"><img src="http://i69.servimg.com/u/f69/15/69/94/13/arrowl10.png" style="border-width:0" /></a></div>  <div class="slideshow-status"><span class="status" style=" font-weight:bold"></span></div> <div class="slideshow-button-2"><a href="#" class="next"><img src="http://i69.servimg.com/u/f69/15/69/94/13/arrowr10.png" style="border-width:0" /></a></div>
</div><div id="fadeshow2"></div>



<style>

.slideshow-box {
            position:absolute;
            top:320px;
            margin-left:190px;
border:4px solid #666666;
        -moz-border-radius: 6px;
        -webkit-border-radius: 6px;
        border-radius: 6px;
-moz-box-shadow: 0 0 12px #888;
-webkit-box-shadow: 0 0 12px#888;
box-shadow: 0 0 12px #888;
}

.slideshow-button-1 {
            position:absolute;
            top:435px;
            margin-left:145px;
}

.slideshow-button-2 {
            position:absolute;
            top:435px;
            margin-left:745px;
}

.slideshow-status {
            position:absolute;
            top:520px;
            margin-left:560px;
}
</style>


Ultima editare efectuata de catre TaiFiK in Joi 20 Ian - 13:44, editata de 2 ori

TaiFiK
Membru Forumgratuit

Mesaje : 25
Data de inscriere : 07/12/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://global.hitforum.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Corectare script

Mesaj Scris de adyx la data de Mar 11 Ian - 14:43

mie imi merge bibne

adyx
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 248
Varsta : 21
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/08/2010
Multumiri : 0
1 avertisment

http://igamed.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Corectare script

Mesaj Scris de TaiFiK la data de Mar 11 Ian - 19:53

ai bagat intro foaie de still CSS? ca intr-o pagina html stiu si eu ca merge, l-am pus la anunturi si merge dar nu apare decat pe prima pagina si eu vreau sa apara pe toate

TaiFiK
Membru Forumgratuit

Mesaje : 25
Data de inscriere : 07/12/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://global.hitforum.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Corectare script

Mesaj Scris de Ina la data de Mier 12 Ian - 2:43

In primul mesaj ati mentionat pagina HTML, iar acum intrebati de foaie de stil CSS.
Desi sint zero in materie de coduri, scripturi, etc, imi face impresia ca scriptul are doua parti, una este scriptul propriu-zis si a doua CSS-ul pentru a determina aspectul in pagina al acelui slideshow. In partea a doua puteti face modificarile dorite de dumneavoastra. Nu mi se pare deloc a fi ceva ce trebuie pus in foaia de stil CSS a forumului.
Nu primesc nici un mesaj de eroare, poate nu ati introdus corect linkurile imaginilor?

Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13733
Varsta : 45
Data de inscriere : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Corectare script

Mesaj Scris de TaiFiK la data de Mier 12 Ian - 9:16

am dat edit, tocmai de acea nu am mai pus link cu imagini am lasat gol sa vad daca merge si nu a mers

TaiFiK
Membru Forumgratuit

Mesaje : 25
Data de inscriere : 07/12/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://global.hitforum.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Corectare script

Mesaj Scris de nick la data de Mier 12 Ian - 11:10

Codul de mai sus il gasesti aici
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
La versiunea phpbb3 poti pune acel cod folosind inframe
Faci o pagina html in care vei pune acel cod , iar acea pagina o poti pune pe forum folosind anunturile sau ca mesaj pe prima pagina
Codul pentru inframe este urmatorul
Cod:
<iframe src="linkul pagini html" width="x" height="x" border="0" noresize scrolling="no" marginwidth="0" marginheight="0" frameborder="0" align="center"></iframe>
Vei inlocuii in cod "linkul pagini html " si valorile width="x" height="x"

nick
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1936
Varsta : 36
Data de inscriere : 01/08/2008
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://forumulandrei.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Corectare script

Mesaj Scris de ruffryders la data de Mier 19 Ian - 16:29

Cod:
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
 
<meta name="keywords" content="" />
<meta name="description" content="" />
<link href="default.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>
<body><center>
<div id="page">
   <div id="logo">
      <h1><a href="#">Fier forjat</a></h1>
      <h2><a href="#">By Lore</a></h2>
   </div>
   <div id="menu">
      <ul>
         <li class="active first"><a href="index.html" title="">Homepage</a></li>
         <li><a href="despre.html" title="">Despre noi</a></li>
         <li><a href="produse.html" title="">Produse</a></li>
         <li><a href="comenzi.html" title="">Comenzi</a></li>
         <li><a href="galerie.html" title="">Galerie foto</a></li>
         <li><a href="contact.html" title="">Contact</a></li>
      </ul>
   </div>
   <div id="content">
      <div id="main">
         <div id="welcome" class="post">
            <h2 class="title">Welcome !</h2>
            
            <div class="meta">
               <h1>Fier forjat</h1>
            </div>
                                <div class="meta">
                                      <h1>SC Maseron Prod SRL</h1>
                                </div>

              <div class="story">
               <h1>Suntem o firma serioasa care executa lucrari de calitate .Preturile sunt accesibile.
 Puteti comanda orice produs din fier forjat si noi il executam in functie de dorintele dumneavoastra. </h1>
            </div>
         </div>
         
               
            </div>
         </div>
      </div>
   </div>
   <div id="footer">
      <p id="legal">Copyright &copy</p>
      <p id="links"><a href="#">Toate drepturile rezervate</a> </p>
   </div>
</div>
</body></center>
</html>





am si eu acest script si nu il vede pagina de net


Ultima editare efectuata de catre nick in Mier 19 Ian - 17:12, editata de 1 ori (Motiv : Adaugare taguri)

ruffryders
Membru nou

Mesaje : 2
Data de inscriere : 19/01/2011
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.hi5.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Corectare script

Mesaj Scris de nick la data de Mier 19 Ian - 17:13

ruffryders: Va rugam sa deschideti un topic nou pentru problema dumneavoastra.Va multumim pentru intelegere.
TaiFiK a-ti rezolvat problema?

nick
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1936
Varsta : 36
Data de inscriere : 01/08/2008
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://forumulandrei.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Corectare script

Mesaj Scris de ruffryders la data de Mier 19 Ian - 18:05

ok ma gandeam ca trebuie tot aici

ruffryders
Membru nou

Mesaje : 2
Data de inscriere : 19/01/2011
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.hi5.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Corectare script

Mesaj Scris de Ina la data de Dum 30 Ian - 14:49

Rezolvat => inchis

Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13733
Varsta : 45
Data de inscriere : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum