script care mareste scrisu cand pui mouse-ul pe forum

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat script care mareste scrisu cand pui mouse-ul pe forum

Mesaj Scris de adyx la data de Mar 21 Sept - 15:43

vreau si eu scriptul css:D.....cand pui mouse-ul pe forum....face ca scrisu sa fie mare....


adica.....daca am forumul care se numeste Jocuri......atunci cand pun mouse-ul pe el arata JOCURI.....


EDIT:

am rezolvat problema.....partial...

cred ca am gasit codul (am luat de la o tema)

acesta este:

A:hover{text-transform:uppercase;}
.copyright{
font-size: 5px;
font-family: Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif;
color: #0085cc;
letter-spacing: -1px;
}
a.copyright{
color: #0085cc;
text-decoration: none;
}
a.copyright:hover {
color: #fffe00;
text-decoration: underline;
.lastpost {
display:none !important;
}
.signature {
float: none !important;
}



dar nu mi-l accepta forumul,imi zice:

Eroare

Eroare detectata
An calculat un numar diferit de "{"si de "}". Aceasta inseamna ca CSS-ul risca sa nu fie valabil si nu va fi afisat corect pe forumul dvs.

Va recomandam sa recititi codul.

ce trb sa fac?Foarte fericit



EDIT 2: Fericit)) cu tot cu eroarea aia....vad ca merge!Fericit.....

mai fac decat o intrebare....ma poate afecta eroarea aia cu ceva?

multumesc


Ultima editare efectuata de catre adyx in Sam 25 Sept - 16:09, editata de 1 ori

adyx
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 248
Varsta : 21
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/08/2010
Multumiri : 0
1 avertisment

http://igamed.net

Sus In jos

Rezolvat Re: script care mareste scrisu cand pui mouse-ul pe forum

Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam 25 Sept - 14:18

adyx.Scriptul pe care l-ai luat tu este incorect.deasta iti da acea erroare.sid a te poate afecta cu timpul .Daca citesti cu atentie Erroarea iti dai seama si singur :
Eroare

Eroare detectata
An calculat un numar diferit de "{"si de "}". Aceasta inseamna ca CSS-ul risca sa nu fie valabil si nu va fi afisat corect pe forumul dvs.

Va recomandam sa recititi codul.
Daca vrei ca scrisul sa fie ca in acea tema poti adauga Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif asta aici:
PA=>Afisare=>Culori in urmatoarele casute Caracter Titlu,Stil Caractere Principale,Caracter Cod . Daca nu os a functioneze da un reply sis a ma mai gandesc ! Bafta

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: script care mareste scrisu cand pui mouse-ul pe forum

Mesaj Scris de adyx la data de Sam 25 Sept - 15:40

multumesc de ajutor!!!

o sa ma incerc cat de curand....acum nu am timp.....o sa revin cu un edit mai pe seara


edit: am incercat cu ai spus tu.....

poza:



am pus la toate trei 'Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif'........si tot nu merge:D.

am incercat si fara codul acela in pagina css.....am incercat si fara....dar nici un rezultat:D.......adica....daca scot codul nu mai merge....

Multumesc:)


Ultima editare efectuata de catre adyx in Sam 25 Sept - 16:06, editata de 1 ori

adyx
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 248
Varsta : 21
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/08/2010
Multumiri : 0
1 avertisment

http://igamed.net

Sus In jos

Rezolvat Re: script care mareste scrisu cand pui mouse-ul pe forum

Mesaj Scris de Csm la data de Sam 25 Sept - 15:52

???
Pentru ce ai copiat atata CSS care nu te priveste?
Codul pe care il cauti tu este doar
Cod:
a:hover{
text-transform:uppercase;
}
Nu-ti trebuie rastul...

Csm
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 366
Varsta : 94
Data de inscriere : 01/05/2010
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: script care mareste scrisu cand pui mouse-ul pe forum

Mesaj Scris de adyx la data de Sam 25 Sept - 16:09

asa e kozmyn......Fericit)))

mi-ai fost de mare ajutor......acum nu mai apare eroarea aceea:)

multumesc:)

adyx
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 248
Varsta : 21
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/08/2010
Multumiri : 0
1 avertisment

http://igamed.net

Sus In jos

Rezolvat Re: script care mareste scrisu cand pui mouse-ul pe forum

Mesaj Scris de MihaiAlinxD la data de Mier 29 Sept - 17:39

explicatimi si mie cum se procedeaza cu codul Neutru ca nu imi dau seama deci unde il pun?

MihaiAlinxD
Membru Forumgratuit

Mesaje : 29
Data de inscriere : 06/09/2010
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: script care mareste scrisu cand pui mouse-ul pe forum

Mesaj Scris de adyx la data de Mier 29 Sept - 19:10

pai....

codul acesta

Cod:
a:hover{
text-transform:uppercase;
}


il bagi in Foaia de stil CSS

P.A=>Afisare=>Culori=>Foaia de stil CSS

adyx
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 248
Varsta : 21
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/08/2010
Multumiri : 0
1 avertisment

http://igamed.net

Sus In jos

Rezolvat Re: script care mareste scrisu cand pui mouse-ul pe forum

Mesaj Scris de MihaiAlinxD la data de Mier 29 Sept - 19:49

mersi Foarte fericit am rezolvat

MihaiAlinxD
Membru Forumgratuit

Mesaje : 29
Data de inscriere : 06/09/2010
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: script care mareste scrisu cand pui mouse-ul pe forum

Mesaj Scris de nick la data de Mier 29 Sept - 22:26

Topicul a fost marcat rezolvar=>Inchis

nick
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1936
Varsta : 36
Data de inscriere : 01/08/2008
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://forumulandrei.com/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum