Personalizarea culorilor implicite pentru PhpBB2 si PunBB
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi •
Personalizarea culorilor implicite pentru PhpBB2 si PunBB
Personalizarea culorilor implicite pentru PhpBB2 si PunBB |
Acest tutorial este valabil doar pentru forumurile cu versiunea PhpBB2 sau PunBB, deoarece doar cu ajutorul acestor doua versiuni putem accesa template-urile. Culorile pe care noi vi le propunem pentru a personaliza mesajele in forumul dumneavoastra nu le plac tuturor utilizatorilor. Aici va voi arata metoda pentru a le putea modifica: Important: * Pentru a realiza acest tutorial trebuie sa fiti administratorul fondator deoarece doar acesta poate accesa template-urile forumului. * Pentru a putea gasi mai multe culori si sa obtineti codul puteti intra pe acest site. * Modificarile se aplica doar cand postati un mesaj apasand butonul "Raspunde", nu si cand postati in caseta de raspunsuri rapide. * De asemenea functioneaza doar cu WYSIWYG dezactivat in mesaj. 1.Modificarea unei culori Panoul de administrare=>Afisare=>Template-uri=>Postare & Mesaje Private=>posting_body=> ![]() ![]() Partea din template pe care trebuie sa o modificam este aceasta:
Mai exact, fiecare linie corespunde unei culori. Exemplu:
Descompunand si intelegand acest cod, veti putea sa va personalizati culorile dumneavoastra fara nicio problema! Se descompune in 3 parti pentru a intelege: Partea 1: Partea in ROSU reprezinta partea textului anuntat la interfata postului. (culoarea numelui de culoare care va fi scrisa) Eu am pus de exemplu codul urmator: #7401DF (Logic, scriu numele culorii ale aceleiasi culori care vreau sa o propun pentru utilizatori: Deci, am pus acelasi cod si in partea 1 si in partea 2) Partea 2:
Deci, punem acelasi cod pe care l-am pus si la partea 1: #7401DF Partea 3: In aceasta parte trebuie sa schimbam ce este cu PORTOCALIU in numele care va aparea in caseta de culori. Eu am pus: "Culoarea Lizzard" Asa arata codul meu dupa ce l-am modificat: ![]() Si nu uitati sa publicati template-ul! ![]() ![]() ![]() Si iata rezultatul!!! ![]() Pot elimina o culoare? Sigur ca se poate, doar trebuie sa stergeti codul care ii corespunde culorii respective.
Pot adauga o culoare? Desigur! Doar trebuie sa copiati codul si sa il puneti printre celelalte coduri de culori. Notă: Cand adaugati o culoare, nu uitati de finalul codului ![]() Tutorial creat de Irina de pe forumul francez Tradus de Lizzard Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Reproducerea acestui tutorial nu este posibila fara acordul nostru, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC. |
Lizzard- Vizitator

» Scripturi pentru forum
» La Multi Ani, Marian! (sot Adri)
» LA MULTI ANI DRAGA NOASTRA CLARA
» Coduri HTML pentru texte si imagini
» Recuperarea parolei pentru forum si unelte
» La Multi Ani, Marian! (sot Adri)
» LA MULTI ANI DRAGA NOASTRA CLARA
» Coduri HTML pentru texte si imagini
» Recuperarea parolei pentru forum si unelte
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: