Personalizarea culorilor implicite pentru PhpBB2 si PunBB
:: Despre Forumgratuit :: :: Tutoriale
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Personalizarea culorilor implicite pentru PhpBB2 si PunBB
Personalizarea culorilor implicite pentru PhpBB2 si PunBB |
Acest tutorial este valabil doar pentru forumurile cu versiunea PhpBB2 sau PunBB, deoarece doar cu ajutorul acestor doua versiuni putem accesa template-urile. Culorile pe care noi vi le propunem pentru a personaliza mesajele in forumul dumneavoastra nu le plac tuturor utilizatorilor. Aici va voi arata metoda pentru a le putea modifica: Important: * Pentru a realiza acest tutorial trebuie sa fiti administratorul fondator deoarece doar acesta poate accesa template-urile forumului. * Pentru a putea gasi mai multe culori si sa obtineti codul puteti intra pe acest site. * Modificarile se aplica doar cand postati un mesaj apasand butonul "Raspunde", nu si cand postati in caseta de raspunsuri rapide. * De asemenea functioneaza doar cu WYSIWYG dezactivat in mesaj. 1.Modificarea unei culori Panoul de administrare=>Afisare=>Template-uri=>Postare & Mesaje Private=>posting_body=> ![]() Partea din template pe care trebuie sa o modificam este aceasta:
Aceasta parte este cea care administreaza caseta dumneavoastra de culori. Mai exact, fiecare linie corespunde unei culori. Exemplu:
Acest cod este pentru culoarea Negru. Descompunand si intelegand acest cod, veti putea sa va personalizati culorile dumneavoastra fara nicio problema! Se descompune in 3 parti pentru a intelege:
Partea 1:
Partea in ROSU reprezinta partea textului anuntat la interfata postului. (culoarea numelui de culoare care va fi scrisa) Eu am pus de exemplu codul urmator: #7401DF (Logic, scriu numele culorii ale aceleiasi culori care vreau sa o propun pentru utilizatori: Deci, am pus acelasi cod si in partea 1 si in partea 2) Partea 2:
Aici trebuie sa schimbam cuvantul "black": In locul acestuia trebuie sa adaugam codul culorii dorite. Deci, punem acelasi cod pe care l-am pus si la partea 1: #7401DF Partea 3:
In aceasta parte trebuie sa schimbam ce este cu PORTOCALIU in numele care va aparea in caseta de culori. Eu am pus: "Culoarea Lizzard" Asa arata codul meu dupa ce l-am modificat: ![]() Si nu uitati sa publicati template-ul! ![]() ![]() Si iata rezultatul!!! ![]() Pot elimina o culoare? Sigur ca se poate, doar trebuie sa stergeti codul care ii corespunde culorii respective.
Vreau sa sterg culoarea Negru, deci va trebui sa sterg acest cod. Pot adauga o culoare? Desigur! Doar trebuie sa copiati codul si sa il puneti printre celelalte coduri de culori. Notã: Cand adaugati o culoare, nu uitati de finalul codului Tutorial creat de Irina de pe forumul francez Tradus de Lizzard Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Reproducerea acestui tutorial nu este posibila fara acordul nostru, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC. |

Lizzard- Veteran Forumgratuit

- Numarul mesajelor: 10191
Varsta: 21
Localizare: Pitesti
Data de inscriere: 22/05/2008

Subiecte similare» Personalizarea conditiilor de utilizare a forumului
» [Phpbb2] Design Box
» Descarcati jocuri pentru linux
» Important pentru toti membrii!!!
» Top 5 Free CD, DVD software de ardere pentru Windo
» [Phpbb2] Design Box
» Descarcati jocuri pentru linux