Actualizare noua : Facebook Connect + alte optiuni noi
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
27072010
Actualizare noua : Facebook Connect + alte optiuni noi
Noua actualizare |
Buna seara tuturor! O noua actualizare tocmai a fost facuta pentru forumurile dumneavoastra. Iata ce contine aceasta actualizare :
Aceasta optiune va permite administratorilor sa fie la curent cu statutul optiunilor cu plata care le au activate pentru forum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Incepand de acum veti putea sa va atasati contul de pe Facebook forumului dumneavoastra, grabind astfel procesul de inregistrare Pentru un tutorial complet al sistemului Facebook Connect click aici Acest indicator vă va indica cat de puternica este parola pe care ati ales-o, astfel veti putea sa alegeti parole mai puternice si mai bune pentru forumul dumneavoastra La inregistrare : ![]() Pe pagina profilului unui membru : ![]() In panoul de administrare : ![]() Speram sa va bucurati de aceste noi optiuni Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Ultima editare efectuata de catre Luky in Mar 27 Iul 2010, 11:27 pm, editata de 2 ori

Luky- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 3601
Varsta: 23
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 27/12/2007
Respectarea regulilor:
Subiecte similare» postati si alte subiecte
» Noua Skoda Fabia
» Modificari la tema + pagina noastra pe Facebook !
» Noua temă a fost pusă.
» Cum sa stai Non-Stop pe Yahoo Messenger! ( O noua metoda)
» Noua Skoda Fabia
» Modificari la tema + pagina noastra pe Facebook !
» Noua temă a fost pusă.
» Cum sa stai Non-Stop pe Yahoo Messenger! ( O noua metoda)
Actualizare noua : Facebook Connect + alte optiuni noi :: Comentarii
da din pacate cu acest update sau format cateva buguri pe forum. spor la reparat:D
Numarul maxim pe pagini HTML care pot fi facute pe forum creste de la 127 la 500
Cred ca vroiai sa spui, numarul "de" pagini. (nu pe).
In rest, numai bine si multumiri celor ce ne-au oferit aceste noi facilitati!
Foarte Utile Actualizarile!
Cu privire la Sugestia de marire a Numarului de Categorii/Forumuri se va face ceva?
Cu privire la Sugestia de marire a Numarului de Categorii/Forumuri se va face ceva?
goroSM a scris:Cu privire la Sugestia de marire a Numarului de Categorii/Forumuri se va face ceva?
Momentan nu stim nimic, deoarece nu noi luam deciziile viitoarelor update-uri, ci tehnicienii
dar trebuie sa platim ca sa putem profita de noua actualizare? si cum activam toate astea?
nu trebuie sa platesti nimic...beneficiezi gratuit de toate astea
ok dar cum activez sper ex .. asta cu parola puternica adika nivele pt parole sau cum activez toate astea?
Foarte bune aceste actualizari...pacat ca s-au lasat ceva bug-uri in urma acesteia...(template-urile...se modifica foarte greu)
Sper ca tehnicieni sa rezolve...din cate am inteles cei de la Forumotion deja se ocupa cu bug...
Sper ca tehnicieni sa rezolve...din cate am inteles cei de la Forumotion deja se ocupa cu bug...
La orice update apar bug-uri care se rezolva, trebuie doar sa asteptam 
Doar cine nu munceste, nu greseste.

Foarte interesante aceste facilitati.Multumim Luky si le multumim si tehnicilor !
EU ma tot chinui sa activez chestia cu facebook dar nu merge imi apare intruna pagina aia alba si nu orimesc nici un cod...ce fac?
sarbuclau a scris:EU ma tot chinui sa activez chestia cu facebook dar nu merge imi apare intruna pagina aia alba si nu orimesc nici un cod...ce fac?
Sunt unele bug-uri de la Facebook care trebuiesc rezolvate de catre ei, nu de noi
Cei care au probleme cu pagina alba la Facebook. dezactivati Adblock. el provoaca aceasta problema.
Si eu am patit la fel
Si eu am patit la fel
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Chenar profil!
» As dori o tema......................
» Cum v-ati ales numele forumului?
» Fontul favorit pentru grafica
» Cum aveti aranjat forumul (index-ul) ?
» Cum pot modifica culoare imaginilor din spatele footeru-lui...
» Cerere BanneR
» cerere mini-banner
» Cerere Avatar
» Felicitari Wisdom!
» FullGame Community
» Top10Metin2
» Rea-zone banner
» Cerere Butoane Topic Inchis / Topic Nou / Topic Inchis
» Cerere banner
» Cerere Minibanner
» Chatbox vizibil vizitatorilor!
» cerere avatar